E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ελληνoαμερικανίδα δημοσιογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο με τον Morgan Freeman

Δέχτηκε και αυτή σeξουαλική παρενόχληση

Δημοσίευση 3/6/2018 | 13:40

Η Ελληνoαμερικανίδα δημοσιογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο με τον Morgan Freeman

Το όνομά της ήταν μάλλον άγνωστο στους περισσότερους. Μέχρι που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση του ηθοποιού Morgan Freeman, ο οποίος κατηγορείται, όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί του, για σeξουαλική παρενόχληση εις βάρος πολλών γυναικών.

Η δημοσιογράφος του CNN που έκανε την αποκάλυψη είναι η Ελληνοαμερικανίδα Chloe Melas, δηλαδή Χλόη Μελά, η οποία επί έξι μήνες έκανε έρευνα με την συνάδελφό της Anne Pang, ώστε να μπορέσει να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της. Ισχυρισμοί που προέκυψαν με…βιωματικό τρόπο αφού η ίδια η Χλόη είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από τον Freeman.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν η Μελά συνάντησε τον Freeman για μια συνέντευξη, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Michael Caine, με αφορμή την ταινία Going in Style στην οποία εκείνος πρωταγωνιστούσε. Η δημοσιογράφος ήταν μάλιστα έξι μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί όταν δέχτηκε προκλητικά σχόλια από τον ηθοποιό.

Κάποια από τα σχόλια του ηθοποιού κατέγραψε η Μελά με την τηλεοπτική κάμερα. Όταν επέστρεψε από την άδεια μητρότητας ζήτησε από τον προϊστάμενό της στο CNN την άδεια να ερευνήσει αν ο Φρίμαν έχει συμπεριφερθεί ανάρμοστα και στο παρελθόν. Και χτύπησε «φλέβα χρυσού» καθώς ανακάλυψε ότι είχαν υπάρξει πολλές περιπτώσεις. Το ρεπορτάζ της κατέληξε με οκτώ γυναίκες να κάνουν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από τον Φρίμαν και οκτώ μάρτυρες να υποστηρίζουν τις καταγγελίες.

Η Χλόη Ελισάβετ Μελά, η οποία είναι απόγονος του μακεδονομάχου Παύλου Μελά, γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος στο CNN με έδρα της τη Νέα Υόρκη και καλύπτει το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Χλόη μεγάλωσε στην Τζόρτζια και κάποια στιγμή εγκαταστάθηκε στο Ντάλας. Η μητέρα της Ελίζαμπεθ Μέρφι-Μέλας είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και ο πατέρας της Τζορτζ Μέλας αρχιτέκτονας.

Η Χλόη έπαιζε κλασικό πιάνο από τα τέσσερα χρόνια της μέχρι που ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο Auburn University.

Μετά την αποφοίτησή της το 2008, εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός αρχισυντάκτη στα δελτία του CNN. Ωστόσο ένα χρόνο αργότερα παραιτήθηκε για να ασχοληθεί με την ιστοσελίδα HollywoodLife.com, όπου τελικά πήρε τη θέση του επικεφαλής του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Η Χλόη κάλυπτε θέματα όπως συνεντεύξεις διασημοτήτων, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και αποκλειστικά θέματα από τον χώρο της σόου μπίζνες.

Ακολούθησαν πολλές επαγγελματικές επιλογές κυρίως στον τηλεοπτικό χώρο. Tο 2015 έγινε το πρόσωπο της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων Maggy London, ενώ υπήρξε και παρουσιάστρια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του δικτύου VH1, The Gossip Table.

Τον Οκτώβριο του 2014 η Χλόη παντρεύτηκε τον «γκουρού» των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης Μπράιαν Μάτσα και η ιστορία αγάπης τους μαζί με το νυφικό της, το πάρτυ bachelorette που έκανε στο Μεξικό και τελικά την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορούσε τον γάμο της, φιλοξενήθηκαν σε πολλά κουτσομπολίστικα έντυπα. Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους και την πολυτελή δεξίωση που ακολούθησε κατέκλυσαν το Instagram.

«Το φθινόπωρο του 2012 γνώρισα τον Μπράιαν Μάτσα, γέννημα-θρέμμα Νεοϋορκέζο και γκουρού των εστιατορίων, σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Καταλήξαμε να συναντηθούμε σε ένα από τα εστιατόριά του και η σπίθα άναψε αμέσως. Έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης συγκατοικήσαμε και ύστερα από οκτώ μήνες αρραβωνιαστήκαμε. Μου έκανε πρόταση γάμου μια βροχερή καλοκαιρινή νύχτα, στις 2 Ιουλίου 2013. Γονάτισε και μου έδωσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων. Ανοίξαμε μια σαμπάνια, διαβάσαμε ένα γράμμα από τον αδελφό του και πήραμε τηλέφωνο τους συγγενείς και τους φίλους μας...».

Τελικά η Χλόη, όπως η ίδια περιγράφει τον εαυτό της, δεν είναι μόνο μια καριερίστρια με αυξημένη την αίσθηση του δικαίου. Κατά βάθος είναι ένα πολύ ρομαντικό κορίτσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα 11.04.2026
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid 11.04.2026
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη