E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παραλίγο πνιγμός στη σκηνή του «Britain’s Got Talent»

Ειδικός στις αποδράσεις δεν εκτίμησε καλά τους χρόνους και κινδύνευσε η ζωή του

Δημοσίευση 1/6/2018 | 19:49

Παραλίγο πνιγμός στη σκηνή του «Britain’s Got Talent»

Όλες οι εκδοχές του σόου Got Talent, ανάλογα την χώρα που προβάλλεται έχει φιλοξενήσει δεκάδες ανθρώπους που θέλουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο με κάποια δεξιότητά τους.

Ένα συγκεκριμένο επεισόδιο του «Britain’s Got Talent» ήταν εξαιρετικά αγωνιώδες καθώς ένας διαγωνιζόμενος παραλίγο να πνιγεί στη σκηνή και μπροστά στο κοινό και χιλιάδες τηλεθεατές.

Ο ειδικός στις αποδράσεις Ματ Τζόνσον αποφάσισε να δείξει το ταλέντο του στο «Britain’s Got Talent» και σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την εμπειρία. Ο διαγωνιζόμενος έκλεισε το κεφάλι του σε ένα κλουβί γεμάτο νερό και έπρεπε να ελευθερώσει τις κλειδαριές.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν καθόλου καλά όταν ο πρωταγωνιστής υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του, ξεπέρασε τον χρόνο που θα μπορούσε να αντέξει χωρίς οξυγόνο και άρχισε να ζητά βοήθεια.

Εν τέλει μετά από τις αγωνιώδεις προσπάθειές του και 2'21'' απελευθερώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προειδοποιεί: «Θα μιλήσω για όλα» ‑ τι ετοιμάζει να αποκαλύψει;

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι σύντομα θα μιλήσει ανοιχτά για ζητήματα που μέχρι σήμερα είχε κρατήσει για τον εαυτό του.

Δανάη Παππά: Τι έγραψε για το τέλος του «Αγιου Έρωτα» που συγκίνησε τους πάντες

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός αποχαιρέτησε τη σειρά και τον ρόλο της Χλόης με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, λίγες ώρες πριν από το τελευταίο επεισόδιο.

Αγιος Έρωτας: Τι είπε ο Νικόλαος στον Παύλο στη συγκλονιστική τελευταία σκηνή του φινάλε

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τελευταία αντιπαράθεση Νικόλαου-Παύλου στο φινάλε της σειράς του Alpha έδωσε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Αννα Βίσση: Επένδυση‑μαμούθ για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Βίσση επενδύει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για μια υπερπαραγωγή με περιστροφική σκηνή 360 μοιρών, drones και διεθνείς συνεργασίες.

Μακαλιάς: Ο Τσίπρας μπορεί να τα καταστρέψει όλα σε μια νύχτα, γιατί να πληρώνουμε την εκκλησία που είναι επιχείρηση με αδήλωτο χρήμα

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολιτική, κράτος-εκκλησία και μια συγκλονιστική προσωπική εμπειρία επικοινωνίας με αγαπημένους που έφυγαν.

Η Kate έκλαιγε στην Αγγλία και ο William φλέρταρε στο Αιγαίο – Η άγνωστη ιστορία πίσω από το παλάτι

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η αριστοκράτισσα που μάγεψε τον William στις ελληνικές θάλασσες

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας

«Τρελάθηκε» η Σερένα Γουίλιαμς με την μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Χιτ: «Μου φτιάξατε τη μέρα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σερένα Γουίλιαμς με τον σύζυγό της μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν επενδύσει σε golf club στο Λος Αντζελες

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social Χτες
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».