E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τον έκαναν «τουλούμι» στο ξύλο εξαιτίας του τατουάζ του

Είχε αποκτήσει το tattoo μετά από μια βραδιά μεθυσιού

Δημοσίευση 29/5/2018 | 08:55

Τον έκαναν «τουλούμι» στο ξύλο εξαιτίας του τατουάζ του

Ένας Βρετανός που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ταϊβάν έγινε... αγνώριστος από το ξύλο, μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μια παρέα από εξαγριωμένους Κινέζους σε ένα μπαρ στην Καμπότζη. Αιτία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται να είναι το μεγάλο τατουάζ που είχε κάνει ο άνδρας στο κεφάλι του και έγραφε απλά... «Ταϊβάν».

Ο 32χρονος Πολ Φερέλ, που είχε αποκτήσει το εν λόγω τατουάζ σε παρορμητική στιγμή, μετά από ένα βράδυ μεθυσιού, βρισκόταν σε διακοπές στην Καμπότζη όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση.

Περίπου 10 Κινέζοι που βρίσκονταν στο μπαρ πρόσεξαν το τατουάζ του 32χρονου όταν εκείνος έβγαλε το καπέλο του. Αμέσως τον προσέγγισαν και άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το τατουάζ του. Η συζήτηση έγινε άκρως έντονη μετά από λίγο, αφού αναπόφευκτα επεκτάθηκε στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Σύντομα, άναψαν τα αίματα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ο Βρετανός άρχισε να δέχεται τα χτυπήματα των δέκα ανδρών. «Έκαναν σαν τρελοί! Με χτυπούσαν με καρέκλες, μπουκάλια», είπε αργότερα ο Βρετανός σε τοπικά ΜΜΕ. Δεν σταμάτησαν ούτε καν όταν ο Βρετανός φώναξε απελπισμένος στα Μανδαρινικά: «Εντάξει, θα πω ότι η Ταϊβάν είναι επαρχία της Κίνας, απλά αφήστε με να φύγω!»

Υπενθυμίζεται ότι, ως ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Δημοκρατία της Κίνας» η Ταϊβάν αναγνωρίζεται μόνο από 20 κράτη. Δεν αναγνωρίζεται από τις περισσότερες χώρες και διεθνείς οργανισμούς διότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας επιμένει να τη θεωρεί επαρχία της.

Μετά την περιπέτειά του ο 32χρονος Βρετανός δηλώνει αποφασισμένος να αφαιρέσει με λέιζερ το τατουάζ του, αφού δεν σταματά να τον βάζει σε μπελάδες. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι έχει γνωρίσει πολλούς ανοιχτόμυαλους Κινέζους που δεν αφήνουν μια «μουτζούρα» στο πρόσωπό του να επηρεάσει τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν και του φέρονται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πανεπιστήμιο Κολούμπια προειδοποιεί τους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές: «Διαλυθείτε οικειοθελώς…»

Κόσμος Χτες
Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις, δεν κάνουν πίσω οι φοιτητές-διαδηλωτές

Νορβηγία: Θαλάσσιος ίππος πέθανε από γρίπη των πτηνών

Κόσμος Χτες
Ήταν το πρώτο κρούσμα σε αυτά τα θηλαστικά

Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Δίκη Μάτι: Ελεύθεροι χωρίς καταβολή ούτε ενός ευρώ οι καταδικασθέντες

Ελλάδα Χτες
Ελεύθεροι χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ βρίσκονται οι έξι καταδικασμένοι για την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 104 vεκρούς

Απίστευτη καταγγελία μητέρας για δασκάλες νηπιαγωγείου ‑ Εκφόβισαν και κούρεψαν τον 5χρονο γιο της

Ελλάδα Χτες
Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου παιδιού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά ο γιος 5χρονος γιος της

Δώρο Πάσχα: Πως υπολογίζεται on line με ειδική εφαρμογή

Οικονομία Χτες
Έως τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν «χειρόφρενο» τα μέσα μεταφοράς ‑ Χωρίς πλοία η χώρα

Ελλάδα Χτες
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργiα της Μεγάλης Τετάρτης 1η Μαΐου που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Γιάννης Καλλιάνος: 145 αγγειοχειρούργοι ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού

Πολιτική Χτες
Με μία σκληρή επιστολή όλες οι επιστημονικές εταιρείες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα καταδικάζουν τη στάση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου

Ρένα Δούρου: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Ελλάδα Χτες
Η πρώτη δήλωση της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση για το Μάτι