E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποια διάσημη ηθοποιός θα κινηθεί νομικά εναντίον του Survivor

Τι συνέβη;

Δημοσίευση 25/5/2018 | 13:00

Ποια διάσημη ηθοποιός θα κινηθεί νομικά εναντίον του Survivor

Καλεσμένοι του Celebrity Travel και του Νίκου Κοκλώνη ήταν η Νικολέττα Καρρά και ο σύζυγόςτης Φώτος Πιττάτζης. Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Καΐρο και η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το Survivor και τι έχει συμβεί και δεν την είδαμε να εισβάλλει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Η Νικολέττα είπε: «Κάναμε ένα ραντεβού και μπήκα στη διαδικασία να το σκέφτομαι. Τηλεφώνησα στον άνθρωπο της παραγωγής που είχα συνεννοηθεί μαζί του, ένα 24ωρο μετά, και τον ενημέρωσα ότι το σκέφτηκα και με ενδιαφέρει. Μάλιστα, τα βρήκαμε και πάρα πολύ εύκολα και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που έπρεπε να συμφωνήσουμε. Από τη μέρα που κάναμε το ραντεβού, υποτίθεται θα φεύγαμε σε δέκα μέρες. Έκανα όλα τα ιατρικά τεστ, με είδαν δύο ψυχολόγοι… Έκανα και εμβόλια, τα οποία μου προκάλεσαν πυρετό για δύο μέρες και σε τρεις μέρες θα φεύγαμε.

Την ημέρα της υπογραφής πήρα ένα μήνυμα ότι προς το παρόν παγώνει. Στην ερώτησή μου πότε θα έχουμε νέα και αν θα φύγουμε τελικά, δεν είχα απάντηση. Για το πότε θα έχουμε νέα μου είπαν σε δύο-τρεις εβδομάδες. Οπότε εγώ μπήκα ξαφνικά σε μια διαδικασία δύο-τρεις εβδομάδες να περιμένω ενημέρωση από την παραγωγή. Ήμουν 20 μέρες σε αναμονή, με «παγωμένο» πρόγραμμα, ώσπου ξαφνικά έμαθα από τρίτο άτομο ότι οι νέοι παίκτες έχουν ξεκινήσει για το παιχνίδι. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ενώ εγώ υπήρξα πολύ συνεπής και ήμουν σε αναμονή και έκανα όλα όσα χρειάζονταν, δεν εξέλαβα την ίδια συνέπεια από τους άλλους. Θα προτιμούσα από την πρώτη στιγμή που γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί, να με αποδεσμεύσουν και μένα από όλο αυτό γιατί εγώ ήμουν και περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες που έβαλαν μέσα δεν είναι σίγουρα αυτό που περιμένανε να μπουν, όταν συζητήσανε για μένα και για έναν άλλον συνάδελφο. Επίσημα, ακόμα και τώρα, δεν μου έχει απαντηθεί. Η τελευταία φορά που μπόρεσα και μίλησα με την παραγωγή και παρόλο που ήξερα ότι οι παίκτες βρίσκονται στον δρόμο ήταν ότι «δεν έχουμε ενημέρωση». Και τους λέω τι εννοείται όταν λέτε ότι δεν έχετε ενημέρωση;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Προχτές
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013