E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκηνές ροκ στην Βουλή: Βουλευτής εκσφενδόνισε την τσάντα της και... καρέκλες

Εντόπισε στο καφενείο άτομο που συστήνεται ως συνεργάτης της - Μεγαλοοικονόμου: Δεν έριξα καρεκλιές...

Δημοσίευση 18/5/2018 | 18:48

Σκηνές ροκ στην Βουλή: Βουλευτής εκσφενδόνισε την τσάντα της και... καρέκλες

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει καρέκλες και την τσάντα της κατά προσώπου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της. Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών και έληξε με την παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Αναφορικά δε με το επεισόδιο, οι διάλογοι όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είναι εντυπωσιακοί.

Συγκεκριμένα, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στο καφενείο και εντόπισε το πρόσωπο που για την ίδια λειτουργεί σαν κόκκινο πανί του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από την Βουλή:

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι! Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Άγνωστο πρόσωπο: Δεν πάω πουθενά! Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ! Δεν θα έρχεσαι εδώ!

Άγνωστο πρόσωπο: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια!

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα το πορτοφόλι και οι κάρτες της, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής.

Μεγαλοικονόμου: Θα βγεις τώρα έξω!

Τη χρονική εκείνη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπά τον άνθρωπο που την εξαγρίωσε με γυμνά χέρια! Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει, όμως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εκσφενδονίζοντάς την στα πόδια του θύματος που ψέλλισε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος...».

Η Μεγαλοοικονόμου διευκρινίζει: Δεν έριξα καρεκλιές...

Στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για να δώσει τη δική της εκδοχή για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη νωρίτερα στο καφενείο της Βουλής.

Σύμφωνα με όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στον άγνωστο άνδρα επειδή υποστήριζε ψευδώς ότι είναι συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου. «Στο σάιτ που διατηρεί γράφει συνέχεια εναντίον μου» εξήγησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στους δημοσιογράφους. Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι προ διμήνου την πήρε τηλέφωνο η γραμματέας του προέδρου της Βουλής να την ενημερώσει ότι ο άνθρωπος που σήμερα υπέστη την οργή της κυρίας Μεγαλοοικονόμου ζητούσε ραντεβού από τον Νίκο Βούτση εμφανιζόμενος σαν συνεργάτης της.
Εκείνη στη συνέχεια κάλεσε τους αρμόδιους και αποδείχθηκε ότι είχε μία διαπίστευση ως δημοσιογράφος μεχρι τις 30 Αυγούστου αλλά -όπως είπε η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων- του την έκοψαν.

Σήμερα, σύμφωνα με όσα εξιστόρησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, τον είδε πάλι στο καφενείο της Βουλής. Έκείνος έκανε ότι δεν την ήξερε, σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε η κυρία Μεγαλοοικονόμου του ζήτησε να βγει έξω, αρκετές φορές, αλλά αυτός χαμογελούσε ειρωνικά. Κι επειδή δεν έβγαινε έξω, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου «τον έσπρωξε δυο φορές και του έριξε κάνα-δυο φορές στο κεφάλι με το κινητό» όπως η ίδια είπε, διαψεύδοντας ότι του πέταξε καρέκλα….

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος οι κάρτες στα ΑΤΜ ‑ Πώς θα κάνουμε αναλήψεις με τη νέα διαδικασία

Ελλάδα Χτες
Παρελθόν θα αποτελούν σε λίγο καιρό οι κάρτες ανάληψης χρημάτων από ΑΤΜ

Eurovision 2025: Σκιές για το televoting ‑ Ποια χώρα αμφισβητεί το αποτέλεσμα του Ισραήλ

Ελλάδα Χτες
Στο κόκκινο η κόντρα με την EBU - Πιθανό πρόστιμο

Bloomberg: Η Ρωσία κατάσχεσε ελληνικό τάνκερ που έφυγε από την Εσθονία

Κόσμος Χτες
Αυξάνονται οι εντάσεις στη Βαλτική Θάλασσα καθώς η Ρωσία προχώρησε στην κατάσχεση ελληνικού δεξαμενόπλοιου, πετρελαιοφόρου που έφυγε από την Εσθονία

Παιχνίδια εξουσίας στα Τίρανα: Το μπρα ντε φερ Ερντογάν με Μακρόν ‑ Έσφιξε το δάχτυλο για πολλή ώρα

Κόσμος Χτες
Με όρους ισχύος και επίδειξης εξουσίας αντιμετωπίστηκε από τουρκικά μέσα και χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία το στιγμιότυπο μεταξύ των προέδρων της Γαλλίας και της Τουρκίας στα Τίρανα

Χανιά: Σκότωσαν και διαμέλισαν χελώνα caretta‑caretta επειδή τη θεωρούσαν... επιθετική

Ελλάδα Χτες
Οργισμένες οι φιλοζωικές οργανώσεις ζητούν την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών

Eurovision 2025: Γρονθοκοπήθηκε διαδηλωτής που διαμαρτυρόταν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Ισραήλ

Κόσμος Χτες
Το επίμαχο περιστατικό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή η εκπρόσωπος του Ισραήλ

Ηράκλειο: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε περιπατητικό μονοπάτι

Ελλάδα Χτες
Το πτώμα ενός άνδρα 59 ετών, εντοπίστηκε σε περιπατητικό μονοπάτι στην περιοχή του Γιούχτα στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Ηρακλείου

Ξεσκεπάστηκε απάτη με τυριά «φαντάσματα» ‑ Τα πλαστά τιμολόγια και τα ανώνυμα τηλέφωνα

Ελλάδα Χτες
Ξεπερνά το εκατομμύριο η ζημιά – Έκδοση βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας

«Ακούγαμε ουρλιαχτά» ‑ Μαρτυρίες σοκ για το σκάφος που «καρφώθηκε» στη γέφυρα Μπρούκλιν

Κόσμος Χτες
«Σε εκείνο το σημείο συνειδητοποιήσαμε ότι γινόμαστε μάρτυρες μιας τραγωδίας. Είναι αρκετά φρικτό... »

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ελλάδα Χτες
Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Στίβος: Τρίτη στο Τόκιο η Τατιάνα Γκούσιν

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Τατιάνα Γκούσιν κατέλαβε την τρίτη θέση στο διεθνές μίτινγκ «Golden Grand Prix», το οποίο διεξήχθη στο Τόκιο

«Κατέρρευσε» η Κνωσός! Η Μενδώνη δίνει εξηγήσεις για τη σοκαριστική φθορά στα δελφίνια

Ελλάδα Χτες
Η υπουργός Πολιτισμού απαντάει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη που μίλησε για εγκατάλειψη του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού