E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

5 μυστικά των επαγγελματιών μάγων

Όσα θα ήθελαν να ξέρετε

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 21/5/2018 | 00:01

5 μυστικά των επαγγελματιών μάγων

Οι μάγοι είναι...πλάσματα ανεξερεύνητα για όλους μας! Τι κι αν είναι απλώς performers και όλα τους τα θαύματα είναι απλώς πανέξυπνα κόλπα...

1. Δεν υπάρχει σχολείο για μάγους ούτε το Hogwarts εκεί έξω. "Δεν υπάρχει πραγματική εκπαίδευση", λέει ο μάγος Dave Taylor (aka Magic Dave) από την Αγγλία. "Η γνώση μας είναι όλη η προσωπική εμπειρία, οι σημειώσεις σε σεμινάρια, DVD, και βιβλία κλπ."

2. Ξοδεύουν εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ για βιβλία! Οι επαγγελματίες μάγοι, αυτοί που γεμίζουν στάδια, επενδύουν πολύ στο βιβλίο αναφέρει ο Randy Follis. "Οι περισσότεροι μάγοι διαβάζουν πολύ" λέει ο διάσημος μάγος στο Λας Βέγκας, Xavier Mortimer. "Δεν γνωρίζω επαγγελματίες μάγους που δεν έχουν τις δικές τους τεράστιες βιβλιοθήκες".

"Τα περισσότερα βιβλία είναι σπάνιες εκδόσεις, και μάλιστα για ένα μικρό κοινό, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές τιμές", λέει ο Mortimer. Για παράδειγμα, ο Denny Haney, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος Denny και Lee Magic στη Βαλτιμόρη, Maryland, λέει ότι ένα βιβλίο, το Soirees Fantastique από τον Christian Fechner - κοστίζει 3000 δολάρια! Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα, ο μάγος Χουντίνι, είχε στην κατοχή του 4.000 βιβλία για τη μαγεία και τον πνευματισμό, που σήμερα βρίσκονται στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. 

3. Μπορούν να περάσουν έναν ολόκληρο χρόνο για να πετύχουν ένα μόνο μαγικό κόλπο.Ο Danny Whitson, ένας κωμικός και μάγος από το Knoxville, Tennessee, λέει ότι πέρασε ένα χρόνο μπροστά στον καθρέφτη, κάνοντας μια συγκεκριμένη κίνηση. "Ακούγεται τρελό," λέει, "αλλά ένας σπουδαίος μάγος μαθαίνει πάντα. Αν η κίνηση δεν γίνει σωστά, χάνεις όλη τη μαγεία".

4. Οι μάγοι μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα απ'όσα φαντάζεστε! Αν αφήσουμε στην άκρη τους διάσημους μάγους που γεμίζουν στάδια και βγάζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε κάθε παράσταση, τότε οι τιμές μπορούν να φτάσουν από 250 ευρώ μέχρι 2.500! 

5. Δεν επιτρέπεται να έχουν κακές μέρες, γιατί τότε μπορεί όλα να πάνε στραβά στη σκηνή. "Το να είσαι επαγγελματίας μάγος ουσιαστικά σημαίνει ότι πουλάς ένα προϊόν-τον εαυτό σου", λέει ο  Dave Taylor. "Πρέπει να πείσετε το ακροατήριό σας ότι είστε ο καλύτερος ακόμα και όταν δεν αισθάνεστε καλά. Αν δεν τους πείσετε, το βράδυ θα είναι δύσκολο!"

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ημέρα που ο Mike Tyson δάγκωσε το αυτί του Evander Holyfield

Αθλητισμός 27.07.2024
Μια περίεργη αλλά ιστορική στιγμή για τον αθλητισμό

Tι ήταν οι Δρόμοι των Νεκρών στην Ιρλανδία

Stories 27.07.2024
Πού πάνε τα πνεύματα στη μετά θάνατον ζωή; Oι Ιρλανδοί ξέρουν

Μήπως ο επόμενος πόλεμος γίνει στο διάστημα;

Stories 27.07.2024
Πόσο κοντά είμαστε στη τοποθέτηση ενός όπλου στο διάστημα;

Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν όριο ζωής 150 ετών, αλλά πώς θα τα φτάσουν;

Νέα Εποχή 27.07.2024
Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν για πάντα, αλλά δεν έχουμε φτάσει καν στο όριο για το πόσο θα αντέξει το σώμα μας

Πώς τρεις Γαλλίδες πριγκίπισσες κατέλυσαν μια ολόκληρη δυναστεία

Πρόσωπα 27.07.2024
Τι επέφερε μια τόσο καταστροφική αλλαγή που αποδυνάμωσε και τελικά κατέστρεψε τη δυναστεία των Καπετιδών; Η απάντηση είναι, τρεις νεαρές γυναίκες.

6+1 ασυμβίβαστες γυναίκες που θα ήθελες πολύ να γνωρίσεις

Πρόσωπα 27.07.2024
Αυτά τα κορίτσια άλλαξαν τον κόσμο με το δυναμισμό και τη θέλησή τους!

Sante: Το θρυλικό ελληνικό τσιγάρο που θυμούνται όλοι

Retro Χτες
Είχαν ένα φανταστικό κόκκινο πακέτο

Οι 10+1 πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης

Stories Χτες
Υπάρχει λόγος για το +1

Όλοι οι αριθμοί των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι σήμερα

Αθλητισμός Χτες
Τα μετάλλια και οι πιο επιτυχημένες διοργανώσεις

Ποια είναι η Allyson Felix που εξαιτίας της άνοιξε παιδικός σταθμός στο Ολυμπιακό χωριό του Παρισιού

Πρόσωπα Προχτές
Η πολυβραβευμένη αθλήτρια «δεν θέλει καμία γυναίκα να αισθάνεται ότι πρέπει να επιλέξει μεταξύ του επαγγέλματος και της μητρότητας»