E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Ρουμάνος του Survivor 2 που έκανε τη Ροδάνθη να κοκκινίσει

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 15/5/2018 | 08:38

Ο Ρουμάνος του Survivor 2 που έκανε τη Ροδάνθη να κοκκινίσει

Στον δεύτερο αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας στο Survivor 2 οι παίκτες ήρθαν πιο κοντά και υπήρξε ένα περιστατικό με έναν Ρουμάνο παίκτη και μία Ελληνίδα.

Ο Καταλίν είχε τα γενέθλιά του και ζήτησε από την παραγωγή να πάνε όλοι μαζί στο εστιατόριο και να φάνε για να γνωριστούν καλύτερα και ίσως... ερωτευτούν.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η Ελληνίδα που τον εντυπωσίασε ήταν η Ροδάνθη Καπάρου αν και είναι αρκετά μικρή για εκείνον ηλικιακά.

«Ναι, σου είπα είναι τέλειοι. Κι επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο στην Ελλάδα, θέλω να κάνω περισσότερους οπαδούς απ’ ότι έχω. Οπότε ίσως μπορούμε, επειδή είναι και τα γενέθλιά μου, ίσως μπορούμε να πάμε όλοι σε ένα μεγάλο πάρτι. Να κάνουμε ένα δείπνο στο πάρτι και ίσως ερωτευτούμε. Έχετε όλα αυτά τα όμορφα κορίτσια. Δεν μπορώ να διαλέξω! Δεν μπορώ να πω, είναι πολύ μικρή για μένα», είπε ο Καταλίν και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη Ροδάνθη.

Η παίκτρια των Μαχητών είχε πραγματικά κοκκινίσει... Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως δεν γίνεται σήμερα να πάνε και οι δύο ομάδες, ωστόσο, θα γίνει κάποια άλλη στιγμή. Ο Καταλίν, πάντως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και τόνισε με νόημα: «Ίσως αν τα γενέθλιά μου δεν είναι εντάξει, μπορούμε να κάνουμε έναν γάμο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Media 03.05.2024
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Αστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Tabloid Χτες
Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Περιπέτειες για τη Μαρία‑Ολυμπία: Κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιό της και πήδηξε από το παράθυρο

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο αθανατίστηκε από φίλη της Μαρίας-Ολυμπίας και αναρτήθηκε στα social media

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει με το μπικίνι της κι εύχεται «καλό μήνα»

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram