Πρωτόγνωρες εικόνες αντίκρυσαν το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαΐου όσοι βρέθηκαν στο υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του ΗΣΑΠ Ταύρου στην Καλλιθέα καθώς είδαν το οδόστρωμα να υποχωρεί και να παρασύρει αρκετά αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης είναι ελεύθερος και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι αφήνουν τα οχήματα τους για να μεταβούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ σε διάφορα σημεία στην Αττική.
Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Κόκκουλος, για να κατευθύνει τις ενέργειες των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Αργότερα και κατά την αυτοψία που έγινε παρατηρήθηκε καθίζιση και σε άλλο σημείο του πάρκινγκ, γεγονός που δείχνει πως ίσως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο κι από όσο φαίνονταν αρχικά.













Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
