E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ομολογία του μητροκτόνου: Την σκότωσα γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό

«Ήθελε να ελέγχει το μυαλό μου»

Δημοσίευση 11/5/2018 | 11:30

Η ομολογία του μητροκτόνου: Την σκότωσα γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό

«Σκότωσα τη μητέρα μου» ομολόγησε ο 38χρονος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη και αντίκρισαν τον άντρα να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της γυναίκας που τον γέννησε!

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Ετσι δικαιολόγησε ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, την αποτρόπαια πράξη του. Λίγο μετά το μεσημέρι της 7ης Μαίου, επιτέθηκε στην 64χρονη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο της και της έκοψε τον λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Στη συνέχεια κράτησε για τρεις μέρες το πτώμα της, το οποίο είχε βάλει μάλιστα να κάθεται σε καρέκλα, μέχρι που η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.
 
Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

Ο άντρας κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες μοιάζει να είναι εντελώς χαμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.