E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Καταδικάστηκε γυμνασιάρχης για σeξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Ένοχος για προσβολή της αιδούς

Δημοσίευση 30/4/2018 | 15:26

Ρόδος: Καταδικάστηκε γυμνασιάρχης για σeξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Ένοχος για προσβολή της αιδούς ανήλικης μαθήτριας κατ’εξακολούθηση βρέθηκε 57χρονος γυμνασιάρχης σχολείου της ανατολικής Ρόδου, ο οποίος καταδικάστηκε την Παρασκευή σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική» της Ρόδου, ο εκπαιδευτικός κατηγορήθηκε και απολογήθηκε αρχικώς για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, ωστόσο από την ΕΔΕ, που διενεργήθηκε αλλά και από την μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, δεν προέκυψε η τέλεση της συγκεκριμένης πράξης.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ροδιακής εφημερίδας, η έρευνα σε βάρος του 57χρονου καθηγητή μαθηματικών με θέση διευθυντή προέκυψε μετά από καταγγελία μαθήτριας η οποία υποστήριξε ότι από το τέλος του 2012 άρχισε να την αποκαλεί «μωρό μου», ότι έκανε αισχρά κομπλιμέντα για τα εσώρουχα που φορούσε, ότι την φίλησε στο ντεκολτέ της και ότι την τραβούσε πάνω του, πιάνοντας από πίσω τα στήθη της.

Πιο συγκεκριμένα ο εκπαιδευτικός κατηγορήθηκε για το ότι:
– Περί τα τέλη του έτους 2012, όταν η ανήλικη μαθήτριά του εισήλθε στο γραφείο του και ζήτησε ένα αναλγητικό χάπι, κατά τη συζήτηση που είχαν, τη ρώτησε αν φορούσε κόκκινο στηθόδeσμο, καθώς και τι χρώμα εσώρουχο «στρινγk» φορούσε, κόκκινο ή λεοπάρ
– Λίγες ημέρες αργότερα η ανήλικη εισήλθε στο γραφείο του για να ζητήσει το κλειδί της τουαλέτας και, αυτός αφού την παρότρυνε να τον πλησιάσει για να της πει «κάτι» κι εκείνη τον πλησίασε, τη φίλησε ψηλά πάνω από το δεξί στήθοs, σε γuμνό σημείο του σώματός της.
– Τον Ιανουάριο του 2013, όταν ο κατηγορούμενος εισήλθε στο γραφείο του, όπου βρισκόταν ήδη η μαθήτρια, προκειμένου να πάρει το κλειδί της τουαλέτας, την πλησίασε τόσο, ώστε κόλλησε το σώμα του πίσω από το δικό της και την αγκάλιασε, τοποθετώντας τα χέρια του στο στήθοs της.
– Τον Μάρτιο του 2013, ο κατηγορούμενος πλησίασε την μαθήτρια, που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου με συμμαθήτριά της, όταν δε η τελευταία απομακρύνθηκε για λίγο, προκειμένου να μιλήσει στο κινητό της, και ο κατηγορούμενος έμεινε μόνος του με την ανήλικη, πίεσε τα χέρια του στο στήθοs της και τη θώπευsε. Όλα τα ανωτέρω συνοδεύονταν και με λεκτικές παρενοχλήσεις, αφού ταυτόχρονα αποκαλούσε την ανήλικη «αγάπη μου» και «μωρό μου».

Επιπλέον κατηγορήθηκε- αλλά αθωώθηκε από το δικαστήριο- ότι το μήνα Δεκέμβριο του 2012 προσέβαλε την αιδώ άλλης ανήλικης μαθήτριας. Συγκεκριμένα, ενώ βρίσκονταν σε λεωφορείο σε σχολική εκδρομή με προορισμό το Ναύπλιο, καταγγέλθηκε πως ο κατηγορούμενος κάθισε δίπλα στην ανήλικη και συζητώντας μαζί της, τη θώπευσε στο πόδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «δημοκρατικής», ο 57χρονος απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και υποστήριξε ότι η μαθήτρια τον κατήγγειλε για λόγους εκδίκησης επειδή της έκανε παρατήρηση και την απέβαλε, ότι της έκανε ακόμη παρατήρηση διότι φαινόταν τα εσώpουχά της και ότι δεν έχει απασχολήσει ξανά στα τόσα χρόνια της καριέρας του τις αρχές παρά μόνο για μια έξωση που του έκαναν στο σπίτι, που διέμενε, διότι δεν δέχθηκε να βάλει καλύτερους βαθμούς στην κόρη του ιδιοκτήτη. Είπε επίσης ότι δεν θώπευσε το στήθοs της μαθήτριας αλλά επειδή είχε χτυπήσει το κουδούνι την άγγιξe στον ώμο και της ζήτησε να μπει με την φίλη της στην τάξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Ζωολογικός κήπος κλείδωσε λιοντάρια και αρκούδες στα κλουβιά τους για να μην δραπετεύσουν στις πλημμύρες που σάρωσαν την Κίνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τρία λιοντάρια πνίγηκαν ενώ περισσότερα από 100 ζώα αγνοούνται -  Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων χαρακτήρισε «εξωφρενική» την πράξη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Marfin: Το ανώνυμο email που άνοιξε ξανά τον φάκελο της υπόθεσης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η αντιπαραβολή των στοιχείων έδειξε κοινά χαρακτηριστικά των υπόπτων με τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Νέες ταυτότητες: Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λήγει η προθεσμία που θα επιτρέπονται οι παλιές ταυτότητες στα ταξίδια

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο Βραζιλιάνας influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Είχε χτίσει μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο χάρη στο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τον πολυτελή τρόπο ζωής που παρουσίαζε στις αναρτήσεις της

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Ελλάδα 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων