ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καμμένος: Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε το πρόγραμμα αναβάθμισης των F‑16

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο για «μια μεγάλη ημέρα για την Πολεμική Αεροπορία»

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 28/4/2018 | 12:59
Καμμένος: Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε το πρόγραμμα αναβάθμισης των F‑16

Το πρόγραμμα αναβάθμισης των 85 μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε VIPER ενέκρινε ομόφωνα το ΚΥΣΕΑ, όπως ανακοίνωσε, μέσω Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «μια μεγάλη ημέρα για την Πολεμική Αεροπορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 σε VIPER μετά την αποδοχή κατ/ αρχήν από την Αμερικανική πλευρά του προγράμματος πληρωμών βάση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ. Μιά μεγάλη ημέρα για την ΠΑ» έγραψε ο κ. Καμμένος.

Λίγο αργότερα την είδηση επιβεβαίωσε και το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με ανακοίνωση αναφέρι πως το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε εκτάκτως σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

«Κατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι η αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ