E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πικάντικο σκάνδαλο στη πολιτική σκηνή της Ιαπωνίας

Οι νέες αποκαλύψεις που συνταράσσουν την Ιαπωνία

Δημοσίευση 25/4/2018 | 16:02

Πικάντικο σκάνδαλο στη πολιτική σκηνή της Ιαπωνίας

Η είδηση αποτελεί έναν ακόμη πονοκέφαλο για την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, η οποία ήδη δέχεται πυρά εξαιτίας δύο σκανδάλων για ευνοιοκρατία και για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομίας. Κάπως έτσι η Ιαπωνία βρίσκεται στο… μάτι του κυκλώνα, μετά την αποκάλυψη και του τρίτου σκανδάλου.

Οι νέες αποκαλύψεις που συνταράσσουν την Ιαπωνία
Το εβδομαδιαίο περιοδικό Shukan Bunshun έγραψε σήμερα ότι ο υπουργός Παιδείας Γιοσιμάσα Χαγιάσι επισκέφθηκε ένα στούντιο για γιόγκα, στην ακριβή συνοικία Εμπίσου στο Τόκιο. Η επίσκεψη έγινε με υπουργικό αυτοκίνητο και έκανε ιδιαίτερα μαθήματα εκεί.

«Ζητώ συγγνώμη για τη σύγχυση που προκλήθηκε εν μέσω μιας πολιτικά τεταμένης περιόδου«, είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

«Με την κυβέρνηση να αντιμετωπίζει σφοδρή κριτική, (δεσμεύομαι ότι) θα υπηρετώ τους πολίτες με έναν πιο πειθαρχημένο τρόπο», δήλωσε ο υπουργός σε μια προφανή αναφορά στα διάφορα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται μέλη του υπουργικού συμβουλίου τις τελευταίες εβδομάδες.

«Θα έπρεπε να έχω διαχωρίσει το ιδιωτικό από το δημόσιο, παρότι στην περίπτωση αυτή δεν παραφέρθηκα», πρόσθεσε.

Οι υπουργοί επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα υπουργικά οχήματα για ιδιωτική χρήση ανάμεσα στις δημόσιες υποχρεώσεις τους, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιοδικό περιγράφει το συγκεκριμένο στούντιο της γιόγκα ως ένα «ιδιωτικό στούντιο για σέξι γιόγκα». Υπεύθυνη του οποίου είναι μια πρώην πορνοστάρ που προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα και μασάζ με αιθέρια έλαια.

Αλλά ο Χαγιάσι είπε ότι απλώς έκανε «τακτικά μαθήματα γιόγκα και μασάζ χειρός» γιατί έχουν οφέλη για την υγεία του.

«Πικάντικο» σκάνδαλο
Η υπεύθυνη του στούντιο διαψεύδει ότι υπήρξε πορνοστάρ και απαιτεί διόρθωση και συγγνώμη από το περιοδικό.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις πληροφορίες του δημοσιεύματος, το οποίο παρουσιάζει μια απρεπή εικόνα που διαφέρει απόλυτα από τα γεγονότα», ισχυρίστηκε.

Η ιστοσελίδα του στούντιο αναφέρει ότι στις εγκαταστάσεις του προσφέρονται ιδιωτικά μαθήματα για άνδρες ή ζευγάρια.

Η υποστήριξη προς την κυβέρνηση του Άμπε έχει μειωθεί εξαιτίας δύο σκανδάλων για ευνοιοκρατία και της κριτικής για τον τρόπο με τον οποίο το υπουργείο Οικονομίας χειρίστηκε τις καταγγελίες ότι ο ανώτερος αξιωματούχος του παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκες δημοσιογράφους.

Σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι σήμερα δεν εγκρίνουν την κυβέρνηση Άμπε και παρόμοιο είναι το ποσοστό εκείνων που θέλουν την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Τάρο Άσο, όπως διαπίστωσαν δημοσκοπήσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν ήττα του Άμπε στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί αρχηγός του κόμματος τον Σεπτέμβριο, σε μια ψηφοφορία όπου κάποτε αναμενόταν να επικρατήσει εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Ζωολογικός κήπος κλείδωσε λιοντάρια και αρκούδες στα κλουβιά τους για να μην δραπετεύσουν στις πλημμύρες που σάρωσαν την Κίνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τρία λιοντάρια πνίγηκαν ενώ περισσότερα από 100 ζώα αγνοούνται -  Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων χαρακτήρισε «εξωφρενική» την πράξη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Marfin: Το ανώνυμο email που άνοιξε ξανά τον φάκελο της υπόθεσης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η αντιπαραβολή των στοιχείων έδειξε κοινά χαρακτηριστικά των υπόπτων με τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Νέες ταυτότητες: Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λήγει η προθεσμία που θα επιτρέπονται οι παλιές ταυτότητες στα ταξίδια

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο Βραζιλιάνας influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Είχε χτίσει μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο χάρη στο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τον πολυτελή τρόπο ζωής που παρουσίαζε στις αναρτήσεις της

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Ελλάδα 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων