E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ με τις μπαλωθιές στην Κέρκυρα: Ο συμπέθερος σκότωσε την γιαγιά του μωρού

Τρία όπλα χρησιμοποιήθηκαν στο γλέντι της βάφτισης

Δημοσίευση 23/4/2018 | 13:17

Θρίλερ με τις μπαλωθιές στην Κέρκυρα: Ο συμπέθερος σκότωσε την γιαγιά του μωρού

Τρία όπλα χρησιμοποιήθηκαν για τις μπαλωθιές στο γλέντι της βάφτισης στο κτήμα Καρδακάρη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο χωριό Άφρα της Κέρκυρας. Ένας από αυτά, ένα άγνωστης μάρκας πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm, ήταν αυτό που τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη Ελένη Σπιτιέρη-Πανάρετου την στιγμή που και η ίδια έριχνε μπαλωθιές!

Το θύμα ήταν η γιαγιά του μωρού που βαφτίστηκε και ως υπαίτιος για τον θάνατό της συνελήφθη ο 60χρονος οικοδεσπότης και διοργανωτής του γλεντιού, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι παππούς του νεοφώτιστου από την άλλη πλευρά. Ο άνδρας παρέδωσε στους αστυνομικούς το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε κατά λάθος την 56χρονη, όταν προσπάθησε να το ξεμπλοκάρει και εκπυρσοκρότησε, μαζί με τον γεμιστήρα και πέντε κάλυκες.

Ο 60χρονος οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς. Μαζί του παραπέμπονται με τις ίδιες κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, όχι όμως αυτή της ανθρωποκτονίας, ένας 41χρονος και μια 31χρονη που επίσης φέρονται να πυροβολούσαν στον αέρα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εκτός από το μοιραίο πιστόλι που παρέδωσε ο 60χρονος, στην κατοικία του κατασχέθηκαν άλλα τρία πιστόλια και 159 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων! Πρόκειται για ένα μάρκας walther διαμετρήματος 9mm, ένα mauser διαμετρήματος 7.65 mm και ένα μη λειτουργικό royala διαμετρήματος 7,65 mm, τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.

Η τραγωδία συνέβη κατά την διάρκεια του γλεντιού στο κτήμα που γιορταζόταν τα βαφτίσια του εγγονού του θύματος, όταν το μοιραίο όπλο άρχισε να περνάει από χέρι σε χέρι και οι καλεσμένοι να πυροβολούν στον αέρα. Στα χέρια της 56χρονης, όμως, έπαθε εμπλοκή και ο 60χρονος ανέλαβε να το ξεμπλοκάρει με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με Ι.Χ. στο νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το τραγικό δυστύχημα έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία στην Άφρα όπου, σε ένδειξη πένθους για τον χαμό της 56χρονης που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, ματαιώθηκε το ετήσιο πανηγύρι που θα γινόταν στις 6.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βουλγαρία: Τρεις νεκροί και εκατοντάδες εκτοπισμένοι από τις πλημμύρες

Κόσμος 04.10.2025
Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο διασώστες

Τι αλλάζει στα διπλώματα οδήγησης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ελλάδα 04.10.2025
Πώς θα τιμωρούνται οι παραβάτες του ΚΟΚ

Απίστευτη γκάφα από τον Κουέστα ‑ Έφαγε γκολ πίσω από την σέντρα στην Τουρκία

Αθλητικά Νέα 04.10.2025
Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής της ήττας της Αντάλιασπορ με 5-2 απέναντι στη Ρίζεσπορ

Το «φιλί» της Σελήνης με τον Κρόνο μεταξύ 5 και 6 Οκτωβρίου ‑ Tι ώρα να το δείτε

Tech + Science 04.10.2025
Το φιλί μεταξύ του συντρόφου της Γης και του « Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «προσέλαβε» για μάνατζερ το ChatGPT

Αθλητικά Νέα 04.10.2025
Για να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο

Έναρξη του αντιγριπικού εμβολιασμού ‑ Για 1η φορά διαθέσιμο το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Ελλάδα 04.10.2025
Υπάρχουν συγκεκριμένες αντενδείξεις για τη χορήγησή του

Δραματικό τέλος για κηπουρό σε βόθρο: Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στους ιδιοκτήτες βίλας στο Ρίο

Ελλάδα 04.10.2025
Ο 55χρονος βρήκε ασφυκτικό θάνατο, όταν κλήθηκε να επισκευάσει μια αντλία λυμάτων χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Αρτα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της 28χρονης Σπυριδούλας – Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της

Ελλάδα 04.10.2025
Απαντήσεις ζητάει η οικογένεια της εγκύου - Τα ερωτήματα που μένουν ανοιχτά

Ουκρανία: Ρωσικό drone χτύπησε ουκρανικό επιβατικό τρένο ‑Βίντεο με βαγγόνι να φλέγεται

Κόσμος 04.10.2025
Μια νέα επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Σόστκα, συμπεριλαμβανομένης μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Σοκ στη Βρετανία: Παντρεύτηκε 15χρονη βάσει της σαρία και τη βίαζε μαζί με άλλους 18 άνδρες

Κόσμος 04.10.2025
Οχτώ άνδρες καταδικάστηκαν σε συνολικά 91 χρόνια κάθειρξη για την εκμετάλλευση της ανήλικης