E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επανεξετάζεται το «όχι» από το Μέγαρο Μουσικής στον Τόλη Βοσκόπουλο

Όλοι θεωρούσαν σίγουρη την έγκριση για την πανηγυρική συναυλία στα τέλη Απριλίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/4/2018 | 09:57

Επανεξετάζεται το «όχι» από το Μέγαρο Μουσικής στον Τόλη Βοσκόπουλο

Όλοι θεωρούσαν σίγουρη την εμφάνιση του Τόλη Βοσκόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής για μια πανηγυρική συναυλία με αφορμή τα 60 του χρόνια στο τραγούδι και το θέατρο. Αυτό που απέμενε ήταν η τελική - και τυπικό, όπως νόμιζαν όλοι - έγκριση για τη συναυλία του θα γινόταν στις 24 Απριλίου 2018. Μόνο που αυτή η έγκριση δεν ερχόταν ποτέ.

Ο λόγος ήταν ότι κάποιοι στο Μέγαρο Μουσικής δεν επιθυμούσαν να συμβεί αυτή η συναυλία και να μπλοκάρουν. Τελικά ο Τόλης Βοσκόπουλος κι οι συνεργάτες τους ειδοποιήθηκαν ότι αυτή η συναυλία δεν θα γίνει καθ' ότι η Ολομέλεια του Δ.Σ. κι ο καλλιτεχνικός του διευθυντής, Μίλτος Λογιάδης, αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον χώρο, επικαλούμενη «νέα στροφή» στο πρόγραμμα του Μεγάρου.

Ποιος είδε τότε τον... Γιώργο Λιάνη και δεν το φοβήθηκε. Ο πρώην υπουργός που είναι προσωπικός φίλος του Τόλη Βοσκόπουλου κι εμπλέκεται στη διοργάνωση της συναυλίας, «άστραψε και βρόντηξε», αναφέροντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος και του 24/7 ότι η άρνηση ήρθε παρά την επικοινωνία με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Μίλτο Λογιάδη.

Σύμφωνα με τον κύριο Λιάνη, οι υπεύθυνοι του χώρου δεν γνώριζαν πιθανώς πως σε αυτή τη συναυλία, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος, στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του τόσο ο Σταμάτης Κραουνάκης, όσο και ο Μίμης Πλέσας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε πως μετά την άρνηση, κατέθεσαν αίτημα για μεταφορά της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο. Όπως εξήγησε όμως, φαίνεται πως τα νέα δεδομένα του προγράμματος, έκαναν τους υπεύθυνους του Μεγάρου να επαναξετάσουν το θέμα και ζήτησαν από τους διοργανωτές μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ωστόσο, πως οι φήμες για αλλαγής στάσης των υπευθύνων του Μεγάρου Μουσικής φουντώνουν και από τις πληροφορίες ότι για την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας πιέζει προσωπικά και η υπουργός, Λυδία Κονιόρδου.

Να θυμίσουμε ότι το Μέγαρο Μουσικής έχει παραχωρηθεί για συναυλίες, μεταξύ άλλων, στους Μαρινέλα, Γιάννη Πάριο, Σταμάτη Κόκοτα αλλά και Γιάννη Πλούταρχο - ο τελευταίος ερμηνεύοντας τραγούδια που έχει πει ο Στέλιος Καζαντζίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα 16.05.2026
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

Κόσμος 16.05.2026
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου

Έρχεται υποχρεωτική απόσυρση ‑ Ποια αυτοκίνητα κινδυνεύουν

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Το «πιστοποιητικό ζωής» που αλλάζει τα πάντα

Νέα μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Νέο μπαμ στον ΠΑΟΚ της εποχής Μυστακίδη

Χάος σε γάμο στην Πολωνία: Η νύφη σύρθηκε στη φυλακή με νυφικό για τον ξυλοδαρμό της μητέρας της

Κόσμος 16.05.2026
Στη νύφη απαγορεύτηκε η επικοινωνία με τη μητέρα για δύο εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα