E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/4/2018 | 09:41

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος θα είναι ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας, όπου θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός μάλλον θα είναι σύμμαχος όσων επιχειρήσουν να ψήσουν στο ύπαθρο, καθώς θα παρουσιάσει βελτίωση με λίγες νεφώσεις.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός στα δυτικά θα είναι άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ και από τα βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 7 Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα στα Δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

Την Κυριακή του Πάσχα στα δυτικά θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 Με 6 και στο Αιγαίο τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα δυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση για το Μεγάλο Σάββατο ανά περιοχή της χώρας έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Θράκη τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες. Βελτίωση απο το απόγευμα.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές η σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: αρχικά ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: στα Δωδεκάνησα ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές η απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η όμβρους τις μεσημβρινές -απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Ζωολογικός κήπος κλείδωσε λιοντάρια και αρκούδες στα κλουβιά τους για να μην δραπετεύσουν στις πλημμύρες που σάρωσαν την Κίνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τρία λιοντάρια πνίγηκαν ενώ περισσότερα από 100 ζώα αγνοούνται -  Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων χαρακτήρισε «εξωφρενική» την πράξη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Marfin: Το ανώνυμο email που άνοιξε ξανά τον φάκελο της υπόθεσης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η αντιπαραβολή των στοιχείων έδειξε κοινά χαρακτηριστικά των υπόπτων με τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Νέες ταυτότητες: Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λήγει η προθεσμία που θα επιτρέπονται οι παλιές ταυτότητες στα ταξίδια

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο Βραζιλιάνας influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Είχε χτίσει μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο χάρη στο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τον πολυτελή τρόπο ζωής που παρουσίαζε στις αναρτήσεις της

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Ελλάδα 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων