E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Ήθελαν τον ίδιο άντρα και συναντήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους

Σκηνές απείρου κάλλους μετά τα διαδικτυακά μηνύματα

Δημοσίευση 2/4/2018 | 09:43

Βόλος: Ήθελαν τον ίδιο άντρα και συναντήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή (30-03-2018) στις 19.30 το απόγευμα μία 34χρονη από την Αλβανία, τραυματιζόταν σοβαρά στο χέρι από 25χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία τράβηξε σουγιά και της επιτέθηκε.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε σοκαρισμένη να κοιτάζει τις δύο γυναίκες που δέρνονταν με τέτοια μανία, που ήταν αδύνατο να επέμβει για να τις χωρίσει.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη σε μία χρονική στιγμή που το γυμναστήριο ήταν γεμάτο από κόσμο, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει πανικός και αναστάτωση. Η τραυματίας απομακρύνθηκε από τον αθλητικό χώρο πεζή ενώ αιμορραγούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απευθύνθηκε μόνη της στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Δράστιδα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης φέρεται να είναι μία 25χρονη συμπατριώτισσα του θύματος, η οποία παρέμεινε στα αποδυτήρια μετά τον άγριο τσακωμό. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που ειδοποιήθηκαν από την τραυματία, την εντόπισαν όντως εκεί, και προχώρησαν στη σύλληψή της. Η δράστιδα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να δήλωσε ότι κουβαλούσε μαζί της σουγιά, καθώς δεχόταν απειλές για τη ζωή της και φοβόταν.

Εναντίον της έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες αποδίδει το επεισόδιο σε διαφορές μεταξύ των δύο γυναικών. Δράστιδα και θύμα φέρονται να αντάλλαζαν μηνύματα μέσω Facebook και να λογομαχούσαν για έναν άνδρα.

Η 25χρονη βρισκόταν στο γυμναστήριο καθώς αθλείται εκεί, όταν σε ανύποπτη χρονική στιγμή φέρεται να την επισκέφτηκε στο αποδυτήριο η συμπατριώτισσά της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένη και έχει παιδί. Η δράστιδα αφέθηκε τελικά ελεύθερη με προφορική εντολή Εισαγγελέα. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το τι έχει ακριβώς συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sky News: Ο Γουίτκοφ ενήργησε σαν «χρήσιμος ηλίθιος» στα χέρια της Μόσχας, σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά θα είχε απολυθεί

Κόσμος 26.11.2025
«Το ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ είχε παντού ρωσικά αποτυπώματα – και τώρα ξέρουμε γιατί»

Φριχτή αποκάλυψη για οικογένεια στην Αττική: 20χρονος θείος με τον 40χρονο σύντροφό του ασελγούσε στα ανίψια του 2 και 4 ετών

Ελλάδα 26.11.2025
Το 4χρονο εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε

Γιατί η Γιουβέντους «έφτιαξε» τον Ολυμπιακό: Τι χρειάζεται για να παίξει απευθείας και στο επόμενο Champions League

Αθλητικά Νέα 26.11.2025
Οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία από απόψε κιόλας να προσπεράσουν τους Νορβηγούς

Η «πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο» αποκαλύφθηκε ότι γεννήθηκε άνδρας και της αφαιρέθηκε ο τίτλος

Κόσμος 26.11.2025
«Πρέπει να αγωνίζονται βάσει του βιολογικού τους φύλου»

Εργατικό δυστύχημα στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ Πειραιά: Νεκρός 50χρονος αρχιτεχνίτης

Ελλάδα 26.11.2025
Καταπλακώθηκε από μηχανήματα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και εκεί κατέληξε

Έκτακτη στάση εργασίας σήμερα σε Μετρό και Τραμ

Ελλάδα 26.11.2025
Ποιες ώρες θα «τραβήξουν» χειρόφρενο

Ιστορική απόφαση στην Ιταλία: Η γυναικοκτονία είναι πλέον ποινικό αδίκημα

Κόσμος 26.11.2025
Η Ιταλία γίνεται μια από τις ελάχιστες χώρες που κατατάσσουν τη γυναικοκτονία ως ξεχωριστό έγκλημα

Κασσελάκης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι θα επέστρεφε στην πολιτική για μεγαλύτερη θέση από αυτή που έφυγε

Πολιτική 26.11.2025
Tι είπε για τον επίμαχο διάλογο ανάμεσα στον Τάιλερ και την Μπέττυ

Στα δικαστήρια Πειραιά η 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της στη Σαλαμίνα ‑ Τα στοιχεία που την πρόδωσαν

Ελλάδα 26.11.2025
Η 46χρονη άλλαξε φορά στις κάμερες, αλλά ξέχασε να κλείσει τα μικρόφωνα και η δολοφονία καταγράφηκε ηχητικά - Διαψεύδεται ότι σκότωσε την ηλικιωμένη επειδή νόμιζε ότι την αναγνώρισε