E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο παραγωγός που έκανε διάσημες τις Kardashian

Πώς εμπνεύστηκε το reality που έχει κατακτήσει τον κόσμο

Δημοσίευση 30/3/2018 | 00:40

Ο παραγωγός που έκανε διάσημες τις Kardashian

Τον Οκτώβριο του 2007, ένα όχι και τόσο συνηθισμένο reality έκανε ντεμπούτο στην αμερικανική τηλεόραση. Ο τίτλος του ήταν «Keeping Up With the Kardashians» και πραγματικά είναι αυτό που λέει ο τίτλος του. Μαθαίνουμε λοιπόν τα πάντα για την ζωή της οικογένεια Kardashian, αφού η κάμερα εισβάλλει στο σπίτι και στην προσωπική ζωή όλων των μελών της, καταγράφοντας την χλιδάτη καθημερινότητα τους.

Τι ξέραμε πριν από αυτό για την εν λόγω οικογένεια; Στην Ελλάδα τουλάχιστον, όχι και πολλά. Στις ΗΠΑ ίσως γνώριζαν περισσότερα. Τα μόνα που ξέραμε ήταν ότι ο πατέρας Kardashian, που δεν βρίσκεται πια στην ζωή, ήταν δικηγόρος του O.J. Simpson στην πολύκροτη δίκη, ότι ο δεύτερος άντρας της γυναίκας του ήταν χρυσός Ολυμπιονίκης και ο τι η Kim Kardashian είχε γυρίσει ένα sεx tape. Τίποτα περισσότερο.

Ωστόσο εδώ και 11 χρόνια ξέρουμε τα πάντα. Με ποιον βγαίνουν, πότε κοιμούνται, τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, τι νούμερο σουτιέν φοράνε κλπ. Κι αυτό οφείλεται σε έναν παραγωγό, που είχε την ιδέα να κάνει αυτό το βήμα στην αμερικανική τηλεόραση.

Η έμπνευση του ήρθε από το βρετανικό reality «The Osbournes» που προβλήθηκε από το 2002 μέχρι το 2005, και απεικόνιζε την ζωή της οικογένειας του ροκ σταρ Ozzy Osbourne και της οικογένειάς του. Δεν ήταν τόσο διεισδυτικό όσο αυτό με την οικογένεια Kardashian, αλλά έκανε την αρχή.

Ο Ryan Seacrest, ήταν παρουσιαστής σε διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης από το 1993, όταν ήταν δηλαδή 19 ετών. Το «big break» που λένε και στις ΗΠΑ, ήρθε εννέα χρόνια αργότερα, όταν κλήθηκε να παρουσιάσει το «American Idol». Έμεινε σε αυτό για 14 χρόνια και μάλλον δεν θα χρειαζόταν πια να ανησυχεί για τα χρήματα. Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και στο ραδιόφωνο.

Το 2006 ίδρυσε την εταιρεία «Ryan Seacrest Productions». Και μια από τις πρώτες του παραγωγές ήταν το «Keeping Up With the Kardashians». Ο ίδιος έχει δηλώσει πως λάτρευε να βλέπει την οικογένεια Osbourne και σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει και αυτός ένα τέτοιο reality. Πήγε στο Λος Άντζελες και επισκέφτηκε εταιρείες που κάνουν casting, αναζητώντας μια οικογένεια που ενδιαφερόταν να βγάλει την ζωή της στο γυαλί.

The Osbournes

Μόλις άκουσε ότι οι Kardashians ενδιαφέρονται, θέλησε να έρθει σε επαφή μαζί τους. Είπε σε έναν συνεργάτη του: «Πάρε μια κάμερα και πήγαινε σπίτι τους μια Κυριακή που θα είναι όλοι εκεί. Τράβα το σε βίντεο και φέρ’ το να το δούμε». Ο συνεργάτης του του είπε ότι θα το λατρέψει. Κι έτσι έγινε. Πήγε την κασέτα στο «E!» και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Κανένας δεν περίμενε βέβαια να γίνει τόσος μεγάλος ντόρος και 11 χρόνια μετά το reality να συνεχίζει ακατάπαυστα. Αν και τα τελευταία χρόνια η τηλεθέαση πέφτει σταθερά, το 2017 ο Seacrest ανανέωσε την συνεργασία με το κανάλι μέχρι το 2020, με φήμες να λένε πως η συμφωνία έφτασε τα 100 εκατ. δολάρια.

Την ίδια χρονιά αντιμετώπισε κατηγορίες για σeξουαλική παρενόχληση, αλλά οι κατηγορίες χαρακτηρίστηκαν αβάσιμες. Το 2015, στα 40α γενέθλιά του δημοσιεύματα είπαν πως κανένας από τους Kardashians, που του χρωστούν σχεδόν τα πάντα, δεν του ευχήθηκε χρόνια πολλά. Σήμερα, o Ryan Seacrest στα 43 του, εκτιμάται πως έχει περιουσία 380 εκατ. δολαρίων, με τον ετήσιο μισθό του, από ραδιόφωνο, τηλεόραση και εταιρεία παραγωγής, να φτάνει τα 65 εκατ. δολάρια. Δεν τα λες και λίγα. Πάντως βγάζει περισσότερα από την πιο ακριβοπληρωμένη των Kardashian, που δεν είναι άλλη από την Kim…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από το πλατό στις φήμες: Το Hollywood μιλά για το πιο καυτό duo της στιγμής

Tabloid 07.01.2026
Χημεία που δεν κρύβεται: Είναι απλώς συνεργασία ή κάτι παραπάνω;

Σκιέρ μετέτρεψαν τα σκαλιά της Σακρ Κερ σε πίστα σκι – Δείτε εντυπωσικά βίντεο από το χιονισμένο Παρίσι

Παράξενα Χτες
Πιστιρικάδες κάνουν σλάλομ με χιοπέδιλα στην Μονμάρτη

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Ρομαντικό ταξίδι στο Λονδίνο, ποδόσφαιρο αλλά και ξεχωριστές φωτογραφίες

Tabloid Χτες
Η γνωστή influencer αποκάλυψε ότι γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του συντρόφου της

Οι πάμπλουτες κολλητές που «ξέκοψαν» μετά τη διαρροή ενός ροζ βίντεο

Celebrity Stories Χτες
Μια μακροχρόνια φιλία, η διαμάχη και μια ... χλιαρή σχέση στην πορεία

Η πριγκίπισσα των σκουπιδιών: H ιστορία της έφηβης σταχτοπούτας της Ινδίας που έγινε διάσημη

Celebrity Stories Χτες
Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η Maleesha Kharwa έχει ήδη φιγουράρει στα εξώφυλλα διεθνών περιοδικών μόδας όπως η Vogue

Θεοφάνια ή Θεοφάνεια; ‑ Τι απαντά ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης

Social Προχτές
Η ανάρτηση του καθηγητή Γλωσσολογίας για την ορθή γραφή της λέξης

Μήνυμα της Björk στη Γροιλανδία: «Κηρύξτε την ανεξαρτησία σας»

Social Προχτές
Η ανάρτηση της Björk στους κατοίκους της Γροιλανδίας

Η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε για τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Tabloid Προχτές
Συνεχώς δέχεται σχόλια πως «κρατιέται» καλά

Τόνος πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ 2,7 εκατ. ευρώ στο Τόκιο ‑ Δείτε φωτογραφίες

Παράξενα Προχτές
Αλιεύτηκε στα ανοικτά των ακτών της Ομά, στη βόρεια Ιαπωνία