E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη σχέση του πατέρα της

Η Μαρία Ελένη ήταν χειμαρρώδης

Δημοσίευση 27/3/2018 | 09:19

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη σχέση του πατέρα της

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πέρασε το κατώφλι του Πρωινό και συνομίλησε με τη Φαίη Σκορδά για όλα, μερικούς μήνες μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη. Όταν η κουβέντα έφτασε στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη, η Μαρία Ελένη ήταν χειμαρρώδης!

«Με τον πατέρα μου δεν είχα τη σχέση που είχα με τη μάνα μου, αλλά είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ μπροστά για τη ηλικία του. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι κάπως πιο ψυχρός, πιο απόμακρος. Είναι σοβαρός, αλλά δεν είναι σοβαροφανής. Στην οικογένειά μας δεν μας αρέσει η σοβαροφάνεια. Μετά από αυτό που έγινε με τη μαμά, δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν, για τα οποία θα τρελαινόμουν παλαιότερα. Η ζωή περνάει τόσο γρήγορα… Μετά από αυτό δεθήκαμε περισσότερο με τον πατέρα μου, είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που έχω.

Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε η Νατάσα Καλογρίδη
Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου με τη Νατάσα. Ο πατέρας μου ήταν χάλια όλον αυτό τον καιρό. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και δεν ήταν καλά. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε η Νατάσα. Εγώ χαίρομαι που ο πατέρας μου είναι καλά.

Δεν έχει κανέναν λόγο ο πατέρας μου να δώσει λόγο για την προσωπική του ζωή. Δεν ενοχλεί κανέναν. Είναι καλά; Είναι ευτυχισμένος; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Αν η Νατάσα μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα, να τον προσέχει και να του δίνει μια χαρά, καλά κάνει και είναι μαζί του.

Θα είμαι μαζί με τον πατέρα μου σε ό,τι επιλογή και να κάνει
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα βλέπουμε όλα τόσο τραγικά. Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή. Κι αυτή τη στιγμή ζει ο πατέρας μου. Και πόσα ακόμα χρόνια θα ζήσει, 10 – 15; Μακάρι να ζήσει πάρα πολλά. Δεν πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου; Έχουμε λόγο να δίνουμε αναφορά σε κανέναν για το τι κάνουμε;

Θα είμαι μαζί με τον πατέρα μου σε ό,τι επιλογή και να κάνει! Από τη στιγμή που ήταν και η μάνα μου και ο πατέρας μου σε ό,τι επιλογή και αν έκανα! Αυτό είναι οικογένεια. Δεν έχω κανέναν λόγο να τσακώνομαι με κανένα μέλος της οικογένειάς μου από τη στιγμή που τη μία είσαι και την άλλη δεν είσαι.

Όλοι μου οι φίλοι ντράπηκαν να με πάρουν τηλέφωνο να μου το πουν, γιατί εγώ δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Σοκαρίστηκαν λίγο.

Δεν το ήξερε ο πατέρας μου ότι θα βγει. Έγινε αυτό που έγινε, το συζητήσαμε και είναι καλά. Είναι γλυκό κορίτσι η Νατάσα. Την ξέρω πολλά χρόνια. Προτιμώ τη Νατάσα που είναι εκκεντρική και τρελή αλλά είναι αληθινή, παρά οποιαδήποτε άλλη που μπορεί να μην είναι τόσο αληθινή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι stars που όταν έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left Χτες
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία