E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Κομίνης «καίει» τον ΠΑΟΚ και στο υπόμνημα που έστειλε στο πειθαρχικό

Καμία ευθύνη για την ΑΕΚ

Δημοσίευση 19/3/2018 | 11:23

Ο Κομίνης «καίει» τον ΠΑΟΚ και στο υπόμνημα που έστειλε στο πειθαρχικό

Εμμένει σε όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Τούμπας ο Γιώργος Κομίνης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Το υπόμνημα που απέστειλε απαντώντας στις ερωτήσεις του προέδρου του πειθαρχικού οργάνου, Σπυρίδωνα Καποδίστρια, αλλά και των δύο ομάδων, δεν διαφοροποιείται καθόλου από όσα είχε αναφέρει εξ αρχής.

Έτσι δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη στην ΑΕΚ για τη μη ολοκλήρωση του αγώνα (αποδεχόμενος ότι τα μέλη της αποστολής είχαν τρομοκρατηθεί από όσα συνέβησαν) και αναφέρει πως το παιχνίδι διακόπηκε κατ’ ουσίαν με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη που οπλοφορούσε και του Λούμπος Μίχελ που του είπε «Σήμερα τελείωσες». Παράλληλα καταρρίπτει τον βασικό ισχυρισμό του ΠΑΟΚ, ότι ζήτησε την επανέναρξη του αγώνα.
Αναλυτικά, ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αναφέρει:

«Αποφάσισα την κατακύρωση του γκολ. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια. Ταυτόχρονα, ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: «You are finished today».

Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθoυμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετα τη βίαιη είσοδο του κ. Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανώτερα γεγονότα.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχο ομάδος.

Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα».

48 ώρες για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους έχουν οι δύο ΠΑΕ
Οι δύο ΠΑΕ θα λάβουν άμεσα το υπόμνημα του διαιτητή και έχουν προθεσμία 48 ωρών για να παρουσιάσουν εγγράφως τις θέσεις τους, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει αδύνατο να μην κατακυρωθεί το ματς στην ΑΕΚ με 3-0 και να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για το φετινό και δύο για το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ προβλέπεται και τιμωρία έδρας του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, θα φανεί τι ποινές θα υποβληθούν για τα παραπτώματα των αξιωματούχων του ΠΑΟΚ, που πέρα από τους ίδιους μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο και την ίδια την ομάδα που βάσει κανονισμού κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό.

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League αναμένεται από την Τετάρτη και μετά, ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρξει συνέχεια στην Επιτροπή Εφέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Ελλάδα 10.07.2026
Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία