E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκιάθος: Μια γροθιά σκότωσε τη Σόνια Αρμακόλα

Η μεγάλη ανατροπή στο απόλυτο θρίλερ που καθήλωσε

Δημοσίευση 14/3/2018 | 10:14

Σκιάθος: Μια γροθιά σκότωσε τη Σόνια Αρμακόλα

Μια γροθιά φαίνεται πως έστειλε στον θάνατο την 39χρονη Σόνια Αρμακόλα, τον Σεπτέμβριο του 2015, που κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου, ύστερα από τροχαίο στη Σκιάθο. Αυτό διαπιστώνει ο ιατροδικαστής και χημικός – τοξικολόγος, καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Θεσσαλονίκης, Ματθαίος Τσούγκας, στην ιατροδικαστική του γνωμάτευση.

Η ιατροδικαστική γνωμάτευση αυτή έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα για τα αίτια θανάτου της 39χρονης από πτώση σε τροχαίο και να συμφωνήσει με την άποψη που εξέφραζαν όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς της, ότι ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, που δεν έχει ακόμη κλείσει τον φάκελο της υπόθεσης, είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής, στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα.

Σόνια Αρμακόλα: Οι τελευταίες στιγμές της
Η 35χρονη τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2015 μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών της Σκιάθου, ενώ η 39χρονη παρέμενε στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της επιβαρύνθηκε και υπέστη αιμορραγία. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η άτυχη σεφ, μεταφέρθηκε στο λιμάνι όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο και η διακομιδή ολοκληρώθηκε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η 35χρονη σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του ΓΝΒ υπέστη αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της.

Ωστόσο η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο.

Προκαταρκτική μετά από καταγγελίες

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας στο Δίστομο, από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ότι ο θάνατος της άτυχης Σόνιας Αρμακόλα οφειλόταν σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και με παράσταση στην Εισαγγελία Βόλου και σχετικά κατά καιρούς δημοσιεύματα, ζήτησαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, επικαλούμενοι όσα έλεγαν άτομα στη Σκιάθο σχετικά με τις συνθήκες που προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις και δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν ακόμη και δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν με το θέμα σε Πανελλαδικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώνεται και δεν θα αργήσει η μέρα που θα βγει το πόρισμα του εισαγγελέα για την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ήρωα τον Μοναστηρλή στα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου, 5‑4 τον Ατρόμητο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο 21χρονος Δημήτρης Μοναστηρλής απέκρουσε στην τελευταία εκτέλεση του Καραμάνη

Συμφωνία για εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Γαλλία και Βρετανία θα αναπτύξουν δικά τους στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης

Ελλάδα Χτες
Ο Μακρόν ανακοίνωσε συμφωνία Ουκρανίας και συμμάχων για ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, στο πλαίσιο της Διακήρυξης του Παρισιού, μετά τη συνεδρίαση της Συμμαχίας των Προθύμων

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη – Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν 80 ετών

Ελλάδα Χτες
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία

Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος που ξυλοκόπησε τον 17χρονο

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη και η μητέρα του κατηγορουμένου για παραμέληση ανηλίκου

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Μαθητής Γυμνασίου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα

Ελλάδα Χτες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Φρένο στα ενοίκια από το 2026: Πάγωμα μισθωμάτων, επιδότηση ανακαινίσεων και νέοι κανόνες στην αγορά κατοικίας

Οικονομία Χτες
Δέσμη παρεμβάσεων με «κλειδωμένα» ενοίκια έως 5 χρόνια, επιδότηση έως 300 €/τ.μ. για κλειστά ακίνητα και διοικητικό καθορισμό τιμών στις νέες οικοδομές

Ο Αρης 2‑0 τον Παναιτωλικό και παίζει με Παναθηναϊκό στους 8 του Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Με δύο γκολ των Μορόν, Ράσιτς από το πρώτο ημίχρονο ο Αρης κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στο μονό προημιτελικό Κυπέλλου

Νεκρός 17χρονος στις Σέρρες μετά από καβγά για μια κοπέλα, συνελήφθη 16χρονος

Ελλάδα Χτες
Ένα χτύπημα με αγκώνα στο κεφάλι του 17χρονου φέρεται να ήταν το μοιραίο

«Τίμιο ξύλο» στη Φλώρινα: Βούτηξαν να πιάσουν τον Σταυρό και πλακώθηκαν

Ελλάδα Χτες
Τις σκηνές ντροπής παρακολούθησαν και αρκετά παιδιά που παρεβρίσκονταν στην τελετή

Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Τα ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται πιθανώς από τοπικές χαλαζοπτώσεις

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα Θεοφάνια σε Αθήνα και Πειραιά

Ελλάδα Χτες
Πλήθος πιστών παρακολούθησε τον αγιασμό των υδάτων