E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

FIFA: Ερχόμαστε στην Ελλάδα

Συνέντευξη τύπου την Τετάρτη

Δημοσίευση 13/3/2018 | 18:26

FIFA: Ερχόμαστε στην Ελλάδα

Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να συζητήσουν τα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε στείλει επιστολή στη FIFA για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, ενημερώνοντας την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Έτσι, η FIFA αποφάσισε να στείλει αντιπροσωπεία στην Αθήνα για να συζητήσει πιθανές λύσεις.

Αναλυτικά, η επιστολή της FIFA στον Υφυπουργό Αθλητισμού:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Έλαβα το γράμμα σας από τις 12/3/18, με περιεχόμενο που έχει σημειωθεί.

Η FIFA είναι σε συνεχή επαφή με την UEFA, εξετάζουν στενά την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Χθες το απόγευμα, η Οργανωτική Επιτροπή της FIFA υπεύθυνη για τον έλεγχο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέδωσε μια σχετική ανακοίνωση και απόψε μια αντιπροσωπεία ταξιδεύει στην Αθήνα για να συζητήσει με τους υπεύθυνους τις επόμενες κινήσεις μας.

Παρόλο που τα πρόσφατα γεγονότα έγιναν στο πλαίσιο μίας εθνικής διοργάνωσης, που σημαίνει ότι τα πειθαρχικά μέτρα εμπίπτουν στην δικαιοδοσία των αρμόδιων δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ, η FIFA απαιτεί μια ισχυρή προσέγγιση στο θέμα, χωρίς συμβιβασμούς στην εξάλειψη κάθε είδους βίας στο ποδόσφαιρο».

Συνέντευξη τύπου της FIFA

Απαντήσεις από επίσημα χείλη για τις προθέσεις της FIFA μετά τα τελευταία γεγονότα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα δοθούν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Θέση για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάρει και επισήμως η FIFA.

Εκπρόσωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα βρίσκονται το πρωί της Τετάρτης στη χώρα μας για να συναντηθούν με τον Γιώργο Βασιλειάδη και τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Πέρα όμως από τις επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, θα γίνει και συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει ο Χέρμπερτ Χούμπελ.

Εκεί ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ελληνικής ομοσπονδίας θα αναφερθεί εκτενώς στα γεγονότα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και γενικά τα φαινόμενα που παρατηρούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα δώσει απαντήσεις για το πώς προτίθεται η FIFA να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας