E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης

Τι λέει στο εξώδικό του ο ηθοποιός

Δημοσίευση 13/3/2018 | 17:08

Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης

Ο Μάνος Παπαγιάννης μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο για δηλώσεις που έκανε σχετικά με το επεισόδιο στο θέατρο Χυτήριο, με πρωταγωνιστές τον Μάνο Παπαγιάννη και τη συμπρωταγωνίστριά του, Σοφία Παυλίδου. Ο δήμαρχος Στυλίδας και πρωταγωνιστής στη σειρά «Τατουάζ» σε συνέντευξη στο περιοδικό You είχε πει χαρακτηριστικά.

«Δεν γίνονται αυτά! Μπορεί να διαφωνήσουμε και να ανταλλάξουμε κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά η χειροδικία είναι ανεπίτρεπτη και ειδικά στο θέατρο που είναι ιερός χώρος. Καταδικάζω την πράξη του Μάνου Παπαγιάννη. Όποιος πράττει ανάλογα πρέπει ο χώρος να τον αποβάλλει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει επάγγελμα”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Το ίδιο το σινάφι τον ξερνάει, δεν πιστεύω να του δώσει δουλειά κανένας πια. Μέσα στο θέατρο να δείρει συνάδελφο; Δεν γίνεται, να φύγει… Ας απευθυνόταν στον σκηνοθέτη και στον παραγωγό να κάνει τα παράπονά του, κάθεται και χτυπάει τον συνάδελφό του και μάλιστα μια γυναίκα; Και εγώ είχα τσακωθεί και είχα ανταλλάξει κουβέντες με συναδέλφους, μπορεί να μην έλεγα καλημέρα με κάποιον για 2 μήνες και ας παίζαμε στην ίδια παράσταση αλλά δεν πλακώθηκα ποτέ».

Τα συγκεκριμένα λόγια του Απόστολου Γκλέτσου ενόχλησαν τον Μάνο Παπαγιάννη ο οποίος και απέστειλε εξώδικη δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα της συνέντευξης με τις δηλώσεις που τον ενόχλησαν.
«Επειδή οι δηλώσεις σας είναι απολύτως ψευδείς, άκρως συκοφαντικές και διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, προλαμβάνουν τη δικαστική κρίση για ένα ζήτημα για το οποίο η Δικαιοσύνη και τα αρμόδια δικαστήρια δεν έχουν αποφανθεί και επηρεάζετε την κοινή γνώμη και το κοινό που με παρακολουθεί στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και τους ανθρώπους του χώρου, ήτοι παραγωγούς κ.λ.π. αρνητικά και εις βάρος μου. Επειδή συκοφαντήσατε και προσβάλλατε με δόλιο και ανήθικο τρόπο την προσωπικότητά μου και μου προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη και τεράστια ζημία στην εργασία μου και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά μου. Σας οχλώ για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας.

Διαμαρτύρομαι έντονα για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας. Σας καλώ να άρετε την προσβολή και να προβείτε δημοσίως στην άμεση ανάκληση και αποκατάσταση των όσων συκοφαντικών αναφέρατε για το άτομό μου ζητώντας μου δημόσια συγνώμη καθώς και να διαβάσετε την παρούσα εξώδικο το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την λήψη της παρούσας με δήλωσή σας που θα γνωστοποιηθεί σε όλα τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Άλλως, Σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Tabloid 24.08.2025
Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 24.08.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Αλλαγή φυσιογνωμίας για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα

Media Χτες
Επίσης, οι αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και πότε βγαίνει στον αέρα

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Τραγωδία στο Emily in Paris: Θάνατος στα γυρίσματα του νέου κύκλου

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μία αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της

Media Χτες
`Ήταν πολύ όμορφα αλλά όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν`

Φώτης Σπύρος: Από πολύ μικρός ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, όπως ήμουν κι εγώ

Tabloid Χτες
Μόνο κακοποιητική συμπεριφορά έχω ζήσει από τον πατέρα μου, δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί ότι ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Tabloid Χτες
Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων