E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης

Τι λέει στο εξώδικό του ο ηθοποιός

Δημοσίευση 13/3/2018 | 17:08

Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης

Ο Μάνος Παπαγιάννης μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο για δηλώσεις που έκανε σχετικά με το επεισόδιο στο θέατρο Χυτήριο, με πρωταγωνιστές τον Μάνο Παπαγιάννη και τη συμπρωταγωνίστριά του, Σοφία Παυλίδου. Ο δήμαρχος Στυλίδας και πρωταγωνιστής στη σειρά «Τατουάζ» σε συνέντευξη στο περιοδικό You είχε πει χαρακτηριστικά.

«Δεν γίνονται αυτά! Μπορεί να διαφωνήσουμε και να ανταλλάξουμε κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά η χειροδικία είναι ανεπίτρεπτη και ειδικά στο θέατρο που είναι ιερός χώρος. Καταδικάζω την πράξη του Μάνου Παπαγιάννη. Όποιος πράττει ανάλογα πρέπει ο χώρος να τον αποβάλλει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει επάγγελμα”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Το ίδιο το σινάφι τον ξερνάει, δεν πιστεύω να του δώσει δουλειά κανένας πια. Μέσα στο θέατρο να δείρει συνάδελφο; Δεν γίνεται, να φύγει… Ας απευθυνόταν στον σκηνοθέτη και στον παραγωγό να κάνει τα παράπονά του, κάθεται και χτυπάει τον συνάδελφό του και μάλιστα μια γυναίκα; Και εγώ είχα τσακωθεί και είχα ανταλλάξει κουβέντες με συναδέλφους, μπορεί να μην έλεγα καλημέρα με κάποιον για 2 μήνες και ας παίζαμε στην ίδια παράσταση αλλά δεν πλακώθηκα ποτέ».

Τα συγκεκριμένα λόγια του Απόστολου Γκλέτσου ενόχλησαν τον Μάνο Παπαγιάννη ο οποίος και απέστειλε εξώδικη δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα της συνέντευξης με τις δηλώσεις που τον ενόχλησαν.
«Επειδή οι δηλώσεις σας είναι απολύτως ψευδείς, άκρως συκοφαντικές και διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, προλαμβάνουν τη δικαστική κρίση για ένα ζήτημα για το οποίο η Δικαιοσύνη και τα αρμόδια δικαστήρια δεν έχουν αποφανθεί και επηρεάζετε την κοινή γνώμη και το κοινό που με παρακολουθεί στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και τους ανθρώπους του χώρου, ήτοι παραγωγούς κ.λ.π. αρνητικά και εις βάρος μου. Επειδή συκοφαντήσατε και προσβάλλατε με δόλιο και ανήθικο τρόπο την προσωπικότητά μου και μου προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη και τεράστια ζημία στην εργασία μου και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά μου. Σας οχλώ για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας.

Διαμαρτύρομαι έντονα για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας. Σας καλώ να άρετε την προσβολή και να προβείτε δημοσίως στην άμεση ανάκληση και αποκατάσταση των όσων συκοφαντικών αναφέρατε για το άτομό μου ζητώντας μου δημόσια συγνώμη καθώς και να διαβάσετε την παρούσα εξώδικο το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την λήψη της παρούσας με δήλωσή σας που θα γνωστοποιηθεί σε όλα τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Άλλως, Σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Προχτές
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013