E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περιστέρι: Η τραγική ιστορία της γυναίκας που βίαζαν επί 12 ώρες τα ανθρωπόμορφα τέρατα

Φρίκη και αποτροπιασμός

Δημοσίευση 13/3/2018 | 08:44

Περιστέρι: Η τραγική ιστορία της γυναίκας που βίαζαν επί 12 ώρες τα ανθρωπόμορφα τέρατα

Φρίκη και αποτροπιασμός. Δυο Αλβανοί ληστές βίαζαν επί 12 ώρες μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της, μια 40χρονη γυναίκα, φύσιν και παρά φύσιν. Και μάλιστα την στιγμή που ίδια είχε επιλέξει στην ζωή της να μην έχει ουδεμία σeξουαλική εμπειρία. Η υπόθεση που συγκλόνισε το Περιστέρι και ολόκληρη τη χώρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο με… χειροπέδες.

Η φρικτή ιστορία καταγράφηκε στο Αστυνομικό δελτίο πριν από περίπου ένα χρόνο. Τότε που δυο Αλβανοί ληστές μπήκαν σε μονοκατοικία στο Περιστέρι. Εκεί, έμεναν δυο γυναίκες: Η ηλικιωμένη μητέρα και η 40χρονη κόρη της.

Έπειτα από ένα χρόνο, κι ενώ το ένα από τα ανθρωπόμορφα τέρατα είχε συλληφθεί και φυλακιστεί στην Αλβανία για παρόμοια αδικήματα και ο συνεργός του κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Αθήνα, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Και τελικά να τον συλλάβουν, στο Περιστέρι μάλιστα.

Οι αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, έπειτα από συντονισμένες και εμπεριστατωμένες έρευνες, βάση ιατροδικαστικών αποτελεσμάτων και ταυτότητας γενετικού υλικού του δράστη, αλλά και την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, κατάφεραν να εντοπίσουν το δράστη τις αποτρόπαιας πράξης και να των συλλάβουν, ώστε να λογοδοτήσει για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη.

Το χρονικό της φρίκης στο Περιστέρι
Ήταν Μάρτιος του 2017. Δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα στα χέρια στην μικρή μονοκατοικία στο Περιστέρι. Πρόθεσή τους να ληστέψουν τις δυο γυναίκες, που διέμεναν στο σπίτι. Κι αυτό διότι είχαν πληροφορίες πως διαθέτουν μεγάλο χρηματικό ποσό. Και μάλιστα κρυμμένο μέσα στο σπίτι.

Οι δυο κακοποιοί μπήκαν στην μικρή μονοκατοικία στις 01:30 τα ξημερώματα. Αμέσως ξύπνησαν τις έντρομες γυναίκες και τις ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους.

Τις έδεσαν σε δυο καρέκλες και άρχισαν να χτυπούν μάνα και κόρη με τις γροθιές τους στο πρόσωπο. Απαιτούσαν να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Λίγη ώρα μετα ξεκίνησε ο εφιάλτης. Αρχικά ο 25χρονος συλληφθείς ξεκίνησε να βιάζει την 40χρονη. Η οποία μάλιστα δεν είχε κατ’ επιλογήν καμιά σeξουαλική εμπειρία στην ζωή της. Κατά συνέπεια ο τρόμος και το βασανιστήριο που έζησε στα χέρια των βιαστών της ήταν απερίγραπτος.

Ανατριχίλα και αποτροπιασμός
Από τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 13:00 το μεσημέρι τις ίδιας ημέρας, το μαρτύριο συνεχίζονταν. Οι δυο Αλβανοί έτρωγαν και έπιναν μέσα στην μονοκατοικία και βίαζαν διαδοχικά την άτυχη γυναίκα, φύσιν και παρά φύσιν. Κι αυτό καθ’ όλη την διάρκεια τις παραμονής τους στην μονοκατοικία…

Το μαρτύριο για τις δυο γυναίκες μάνα και κόρη, έλαβε τέλος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Ο θείος της 40χρονης ανησύχησε για την απουσία τους. Έτσι, πήγε στο σπίτι και άρχισε να χτυπά τα κουδούνια. Τότε οι αδίστακτοι κακοποιοί βγήκαν από την μικρή μονοκατοικία. Τον ξυλοκόπησαν στο πρόσωπο και διέφυγαν. Είχαν προλάβει, ωστόσο, να αρπάξουν 1.800 ευρώ, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, από τις δυο γυναίκες.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ξεκίνησαν έντονες έρευνες προκειμένου να βρεθούν στα ίχνη των δυο δραστών. Αυτό συνέβη μετά από έναν χρόνο προσπαθειών. Τότε δηλαδή που κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ένα από τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα και να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη με κατηγορίες βαρύτατου κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ήρωα τον Μοναστηρλή στα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου, 5‑4 τον Ατρόμητο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο 21χρονος Δημήτρης Μοναστηρλής απέκρουσε στην τελευταία εκτέλεση του Καραμάνη

Συμφωνία για εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Γαλλία και Βρετανία θα αναπτύξουν δικά τους στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης

Ελλάδα Χτες
Ο Μακρόν ανακοίνωσε συμφωνία Ουκρανίας και συμμάχων για ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, στο πλαίσιο της Διακήρυξης του Παρισιού, μετά τη συνεδρίαση της Συμμαχίας των Προθύμων

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη – Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν 80 ετών

Ελλάδα Χτες
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία

Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος που ξυλοκόπησε τον 17χρονο

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη και η μητέρα του κατηγορουμένου για παραμέληση ανηλίκου

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Μαθητής Γυμνασίου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα

Ελλάδα Χτες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Φρένο στα ενοίκια από το 2026: Πάγωμα μισθωμάτων, επιδότηση ανακαινίσεων και νέοι κανόνες στην αγορά κατοικίας

Οικονομία Χτες
Δέσμη παρεμβάσεων με «κλειδωμένα» ενοίκια έως 5 χρόνια, επιδότηση έως 300 €/τ.μ. για κλειστά ακίνητα και διοικητικό καθορισμό τιμών στις νέες οικοδομές

Ο Αρης 2‑0 τον Παναιτωλικό και παίζει με Παναθηναϊκό στους 8 του Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Με δύο γκολ των Μορόν, Ράσιτς από το πρώτο ημίχρονο ο Αρης κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στο μονό προημιτελικό Κυπέλλου

Νεκρός 17χρονος στις Σέρρες μετά από καβγά για μια κοπέλα, συνελήφθη 16χρονος

Ελλάδα Χτες
Ένα χτύπημα με αγκώνα στο κεφάλι του 17χρονου φέρεται να ήταν το μοιραίο

«Τίμιο ξύλο» στη Φλώρινα: Βούτηξαν να πιάσουν τον Σταυρό και πλακώθηκαν

Ελλάδα Χτες
Τις σκηνές ντροπής παρακολούθησαν και αρκετά παιδιά που παρεβρίσκονταν στην τελετή

Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Τα ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται πιθανώς από τοπικές χαλαζοπτώσεις

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα Θεοφάνια σε Αθήνα και Πειραιά

Ελλάδα Χτες
Πλήθος πιστών παρακολούθησε τον αγιασμό των υδάτων