E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Master Chef: Αποχώρηση με επικό ξέσπασμα παίκτριας

Η ατάκα που άφησε εποχή

Δημοσίευση 25/2/2018 | 12:17

Master Chef: Αποχώρηση με επικό ξέσπασμα παίκτριας

Η Γωγώ Κωστάκη παραλίγο να κάνει την έκπληξη χθες στο MasterChef και να αφήσει εκτός τον Τιμολέων. Η διαγωνιζόμενη ετοίμασε μόνο τέσσερα από τα πέντε πιάτα και αυτό ήταν κάτι που της στοίχισε.


Βέβαια, όπως εξήγησαν οι κριτές, αν απλά είχε ρίξει κάτι μέσα στο πιάτο, αυτό θα αρκούσε για να την κρατήσει στον διαγωνισμό.

Η Γωγώ, πάντως, φεύγοντας έριξε μια επική ατάκα που στόχο είχε δύο συγκεκριμένους συμπαίκτες της. Όπως τόνιζε η ίδια τις τελευταίες ημέρες, κάποιοι, μέσα από το σπίτι, που νόμιζε πως ήταν φίλοι της, δεν ήταν.

Η 26χρονη έκανε πολύ κόσμο να την λατρέψει στο twitter, ωστόσο, σε κάποιους δεν άρεσε αυτό που είπε.

«Έχεις ακούσει αυτό που λέει… Το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια πουτ…α, ένας πού…ς και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο», είπε η Γωγώ και άφησε κόκαλο τους τηλεθεατές.

Δείτε την ατάκα που είπε η Γωγώ στο MasterChef…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»