E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρέθηκε τυχαία στη θάλασσα το καλάσνικοφ της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Ιανουαρίου στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/2/2018 | 18:36

Βρέθηκε τυχαία στη θάλασσα το καλάσνικοφ της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου

Βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ με το οποίο εκτελέστηκε ο Βασίλης Στεφανάκος στις 4 Ιανουαρίου 2018. Σύμφωνα με την αστυνομία το όπλο εντοπίστηκε πεταμένο στην θάλασσα, στην περιοχής της Βουλιαγμένης.

Το όπλο είχαν εντοπίσει τυχαία δύτες στα τέλη Ιανουαρίου στην θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης. Ο δύτης, βρισκόταν εκεί μαζί με την παρέα του για να προπονηθεί στην ελεύθερη κατάδυση. Κολυμπώντας στην επιφάνεια, πρόσεξε στο βυθό κάτι που έμοιαζε με ψαροτούφεκο.

Επειδή το όπλο δεν είχε κοντάκι, η πρώτη σκέψη ήταν ότι μάλλον κάποιος υποβρύχιος κυνηγός έχασε το ψαροτούφεκό του. Πλησιάζοντας όμως στο βυθό έμεινε έκπληκτος όταν ανακάλυψε πως πρόκειται για κάτι διαφορετικό!

Το αυτόματο πυροβόλο τουφέκι ήταν ένα AK-47 και η κατάστασή φανέρωνε πως δεν ήταν πολλές μέρες στο βυθό της θάλασσας. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες, οι δύτες αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση το όπλο αυτό να έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες και να το πέταξαν στη θάλασσα για να εξαφανίσουν τα στοιχεία. Έτσι βγήκαν από την θάλασσα και ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές.

Ύστερα από τις έρευνες και τον βαλλιστικό έλεγχο, προέκυψε πως τόσο οι βολίδες όσο και οι κάλυκες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σημείο της δολοφονίας, αντιστοιχούν στο όπλο που είχαν βρει.

Η αστυνομία εξετάζει με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα της παρανομίας να συμμάχησαν, προκειμένου να βγάλουν από την μέση τον άνθρωπο που θεωρούσαν απειλή για τις “σκοτεινές δουλειές τους.

Δεν είναι δυνατόν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός ιδιότυπου “συνδικάτου”, μιας συμμαχίας δηλαδή συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία έβαλαν “ρεφενέ” τα χρήματα προκειμένου να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό για την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου”.

Άλλωστε και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την δεδομένη χρονική στιγμή στο χώρο της νύχτας, δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που έχει την δυνατότητα οργάνωσης στρατιωτικού τύπου εκτέλεσης, όπως αυτή του Βασίλη Στεφανάκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βουλγαρία: Τρεις νεκροί και εκατοντάδες εκτοπισμένοι από τις πλημμύρες

Κόσμος 04.10.2025
Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο διασώστες

Τι αλλάζει στα διπλώματα οδήγησης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ελλάδα 04.10.2025
Πώς θα τιμωρούνται οι παραβάτες του ΚΟΚ

Απίστευτη γκάφα από τον Κουέστα ‑ Έφαγε γκολ πίσω από την σέντρα στην Τουρκία

Αθλητικά Νέα 04.10.2025
Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής της ήττας της Αντάλιασπορ με 5-2 απέναντι στη Ρίζεσπορ

Το «φιλί» της Σελήνης με τον Κρόνο μεταξύ 5 και 6 Οκτωβρίου ‑ Tι ώρα να το δείτε

Tech + Science 04.10.2025
Το φιλί μεταξύ του συντρόφου της Γης και του « Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «προσέλαβε» για μάνατζερ το ChatGPT

Αθλητικά Νέα 04.10.2025
Για να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο

Έναρξη του αντιγριπικού εμβολιασμού ‑ Για 1η φορά διαθέσιμο το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Ελλάδα 04.10.2025
Υπάρχουν συγκεκριμένες αντενδείξεις για τη χορήγησή του

Δραματικό τέλος για κηπουρό σε βόθρο: Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στους ιδιοκτήτες βίλας στο Ρίο

Ελλάδα 04.10.2025
Ο 55χρονος βρήκε ασφυκτικό θάνατο, όταν κλήθηκε να επισκευάσει μια αντλία λυμάτων χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Αρτα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της 28χρονης Σπυριδούλας – Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της

Ελλάδα 04.10.2025
Απαντήσεις ζητάει η οικογένεια της εγκύου - Τα ερωτήματα που μένουν ανοιχτά

Ουκρανία: Ρωσικό drone χτύπησε ουκρανικό επιβατικό τρένο ‑Βίντεο με βαγγόνι να φλέγεται

Κόσμος 04.10.2025
Μια νέα επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Σόστκα, συμπεριλαμβανομένης μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Σοκ στη Βρετανία: Παντρεύτηκε 15χρονη βάσει της σαρία και τη βίαζε μαζί με άλλους 18 άνδρες

Κόσμος 04.10.2025
Οχτώ άνδρες καταδικάστηκαν σε συνολικά 91 χρόνια κάθειρξη για την εκμετάλλευση της ανήλικης