E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πλήρωσε «δολοφόνο» για να σκοτώσει τους γονείς του αλλά όλα ήταν παγίδα

Στο Σότσι της Ρωσίας

Δημοσίευση 22/2/2018 | 16:30

Πλήρωσε «δολοφόνο» για να σκοτώσει τους γονείς του αλλά όλα ήταν παγίδα

Πόζαραν σαν «πτώματα» στο πάτωμα, ώστε ο γιος τους να πειστεί ότι είναι νεκροί και να πληρώσει τον δράστη, που δεν ήταν παρά ένας μυστικός αστυνομικός.

Το σατανικό σχέδιο ενός 22χρονου άνδρα να σκοτώσει τους πλούσιους γονείς του για να τους κληρονομήσει απέτρεψε η ρωσική αστυνομία, επιστρατεύοντας μάλιστα τη βοήθεια του ίδιου του ζευγαριού που είχε μπει στο στόχαστρο του παιδιού του.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι Αρχές είχαν πληροφορηθεί ότι ο νεαρός «έψαχνε» στον υπόκοσμο για έναν εκτελεστή πρόθυμο να βγάλει από τη μέση τους γονείς του και τη 10χρονη αδελφούλα του, ώστε η μεγάλη περιουσία της οικογένειας να πέσει στα χέρια του.

Έτσι η αστυνομία έβαλε μπρος ένα σχέδιο, όχι μόνο για να σταματήσει τον νεαρό και να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και για να εξασφαλίσει ότι ο επίδοξος δολοφόνος θα περάσει αρκετά χρόνια μέσα στη φυλακή.

Ένας μυστικός αστυνομικός ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο του πληρωμένου δολοφόνου, ο οποίος έλαβε από τον 22χρονο Ρώσο αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο που έπρεπε να εκτελέσει το έγκλημα.

Ο γιος του πλούσιου ζευγαριού εξήγησε στον «φονιά» πώς έπρεπε να μπει στο σπίτι για να μην τον «πιάσουν» οι κάμερες ασφαλείας, και φρόντισε να του δώσει το πρόγραμμα των γονιών του, ώστε να ξέρει πότε θα ήταν μόνοι τους σπίτι μαζί με την αδελφούλα του.

Μετά από τις διαπραγματεύσεις για τα χρήματα, η συμφωνία «έκλεισε» και ο νεαρός ζήτησε από τον εκτελεστή να του στείλει φωτογραφίες των νεκρών γονιών του μετά τη «δουλειά» για να βάλει μπρος τη μεταφορά των χρημάτων σε λογαριασμό του εξωτερικού.

Στο μεταξύ, οι ρωσικές Αρχές είχαν επικοινωνήσει με τους γονείς του νεαρού, που αρχικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν στ' αφτιά τους ακούγοντας τι τους επιφύλασσε ο γιος τους.

Όταν πια πείστηκαν από τα στοιχεία που τους παρουσίασε η Αστυνομία, συμφώνησαν να βοηθήσουν ώστε ο νεαρός να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, δέχτηκαν ακόμα και να ποζάρουν ως νεκροί στο πάτωμα, καλυμμένοι με αίμα, ώστε ο γιος τους να εκταμιεύσει τα χρήματα στον «δράστη», υπογράφοντας ουσιαστικά την καταδίκη του.

Οι φωτογραφίες που στάλθηκαν στον νεαρό (και για τις οποίες ο ίδιος εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση) δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη ρωσική αστυνομία.

Μετά τη μεταφορά των χρημάτων στον λογαριασμό του μυστικού αστυνομικού, ο νεαρός Ρώσος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βουλγαρία: Τρεις νεκροί και εκατοντάδες εκτοπισμένοι από τις πλημμύρες

Κόσμος 04.10.2025
Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο διασώστες

Τι αλλάζει στα διπλώματα οδήγησης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ελλάδα 04.10.2025
Πώς θα τιμωρούνται οι παραβάτες του ΚΟΚ

Απίστευτη γκάφα από τον Κουέστα ‑ Έφαγε γκολ πίσω από την σέντρα στην Τουρκία

Αθλητικά Νέα 04.10.2025
Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής της ήττας της Αντάλιασπορ με 5-2 απέναντι στη Ρίζεσπορ

Το «φιλί» της Σελήνης με τον Κρόνο μεταξύ 5 και 6 Οκτωβρίου ‑ Tι ώρα να το δείτε

Tech + Science 04.10.2025
Το φιλί μεταξύ του συντρόφου της Γης και του « Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «προσέλαβε» για μάνατζερ το ChatGPT

Αθλητικά Νέα 04.10.2025
Για να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο

Έναρξη του αντιγριπικού εμβολιασμού ‑ Για 1η φορά διαθέσιμο το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Ελλάδα 04.10.2025
Υπάρχουν συγκεκριμένες αντενδείξεις για τη χορήγησή του

Δραματικό τέλος για κηπουρό σε βόθρο: Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στους ιδιοκτήτες βίλας στο Ρίο

Ελλάδα 04.10.2025
Ο 55χρονος βρήκε ασφυκτικό θάνατο, όταν κλήθηκε να επισκευάσει μια αντλία λυμάτων χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Αρτα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της 28χρονης Σπυριδούλας – Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της

Ελλάδα 04.10.2025
Απαντήσεις ζητάει η οικογένεια της εγκύου - Τα ερωτήματα που μένουν ανοιχτά

Ουκρανία: Ρωσικό drone χτύπησε ουκρανικό επιβατικό τρένο ‑Βίντεο με βαγγόνι να φλέγεται

Κόσμος 04.10.2025
Μια νέα επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Σόστκα, συμπεριλαμβανομένης μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Σοκ στη Βρετανία: Παντρεύτηκε 15χρονη βάσει της σαρία και τη βίαζε μαζί με άλλους 18 άνδρες

Κόσμος 04.10.2025
Οχτώ άνδρες καταδικάστηκαν σε συνολικά 91 χρόνια κάθειρξη για την εκμετάλλευση της ανήλικης