E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόμβα στον χωρισμό Aniston ‑ Theroux: Δεν υπάρχει διαζύγιο, γιατί δεν υπήρξε ποτέ γάμος

Η ιστοσελίδα ΤΜΖ ισχυρίζεται ότι όσο κι αν έψαξε δεν βρήκε καταχωρημένο σε κανένα ληξιαρχείο το γάμο τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/2/2018 | 19:51

Βόμβα στον χωρισμό Aniston ‑ Theroux: Δεν υπάρχει διαζύγιο, γιατί δεν υπήρξε ποτέ γάμος

Πριν καλά καλά περάσουν μερικά εικοσιτετράωρα από την είδηση του χωρισμού της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ των ΗΠΑ έβγαλαν νέο "λαβράκι".

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι δύο ηθοποιοί που ζούσαν μαζί εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχουν καταθέσει επίσημα χαρτιά γάμου στο αρμόδιο ληξιαρχείο της κομητείας του Λος Άντζελες από το 2010 μέχρι και σήμερα. Βέβαια θα μπορούσαν να έχουν εκδόσει τις άδειες του γάμου σε κάποια από τις υπόλοιπες 57 κομητείες της Καλιφόρνια, όμως το TMZ επικαλείται πηγές κοντά στην Jennifer Aniston σύμφωνα με τις οποίες εδώ καιρό υπήρχε συζήτηση για το εάν ήταν νομίμως παντρεμένοι.

Μέχρι σήμερα όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στο σπίτι τους στο Μπελ Ερ, τον Αύγουστο του 2015. Οι δύο τους ήταν μαζί για περισσότερα από 6 χρόνια.

Ωστόσο, το TMZ για να έχει τα νώτα του φυλαγμένα αναφέρει πως παραμένει πιθανό οι δύο τους να ήταν παντρεμένοι, πλην όμως θα μπορύσαν κάλλιστα και να μην είναι.

Θυμίζουμε ότι με μία αιφνιδιαστική και λιτή ανακοίνωση την Παρασκευή, η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν πως ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή και παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από μόλις δυόμισι χρόνια γάμου.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας το διαζύγιο, Aniston και Theroux αναφέρουν:

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε ελάχιστες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία γιόρτασε σε ένα μεγάλο πάρτι μεταξύ των οποίων και η "κολλητή" της Courtney Cox από τα "Φιλαράκια".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Προχτές
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013