E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι πρώτες δηλώσεις της Sarah Jessica Parker για την κόντρα με την Kim Cattrall

Το θρίλερ μεταξύ των δύο stars συνεχίζεται

Δημοσίευση 15/2/2018 | 14:54

Οι πρώτες δηλώσεις της Sarah Jessica Parker για την κόντρα με την Kim Cattrall

Η Sarah μέχρι τώρα είχε απλά μία αντίδραση με κοντινή πηγή της να αναφέρει πως είναι απογοητευμένη και πληγωμένη από όλη αυτήν την συμπεριφορά, όμως τώρα κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και μιλά για την τοξική (όπως η Kim είπε) σχέση της με την συμπρωταγωνίστρια της, για όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα για την κόντρα αυτή και για κάποιες φήμες που ανέφεραν πως υπήρξε μεγάλος καυγάς για μια πιθανή τρίτη ταινία Sex and the City.

«Ποτέ δεν μίλησα για αυτό, παρά το γεγονός ότι μερικοί από εμάς ήταν απογοητευμένοι σχετικά με την μη πραγματοποίηση της ταινίας», δήλωσε η Sarah Jessica στο People. «Επίσης ποτέ δεν ανταποκρίθηκα στη συνομιλία που είχε η Kim με τον Piers Morgan, όπου είπε πράγματα για μένα που πραγματικά με πόνεσαν. Είχαμε μια εμπειρία και ήταν καταπληκτική και τίποτα πια δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Έχουμε ένα δέσιμο με το κοινό και μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη και με αυτό το team της ταινίας και πρέπει να πούμε αυτές τις τρελές ιστορίες που έχουμε μεταξύ μας. Δεν μπορούσα να φανταστώ καμία άλλη να παίζει αυτό το κομμάτι. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπήρχε καυγάς, είναι πραγματικά ένα κατασκεύασμα, γιατί εγώ ποτέ δεν απάντησα σε όλο αυτό. Και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 31.01.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social Χτες
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social Χτες
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz Χτες
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid Χτες
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid Χτες
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz Χτες
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid Χτες
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός