E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κύκλωμα ποpνείας μέσω site γνωριμιών

Σπείρα εξέδιδε γυναίκες μέσω διαδικτυακού γραφείου ερωτικών ραντεβού

Δημοσίευση 12/2/2018 | 14:40

Κύκλωμα ποpνείας μέσω site γνωριμιών

Τα ερωτικά ραντεβού κανονίζονταν μέσω τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργούσε στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ τη μεταφορά των γυναικών την πραγματοποιούσαν κάποια από τα μέλη του κυκλώματος - Θύμα και μία ανήλικη Βουλγάρα

Οργάνωση τα μέλη της οποίας εντόπιζαν, στρατολογούσαν και εξέδιδαν αλλοδαπές γυναίκες μέσω διαδικτυακού γραφείου ερωτικών ραντεβού, εξάρθρωσε η αστυνομία.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10-Φεβρουαρίου σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν δώδεκα μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τέσσερις ημεδαποί και δέκα αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων (Αλβανία, Ρουμανία, Ρωσία, Γεωργία και Καζακστάν). Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οκτώ επιπλέον μέλη καθώς και ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και προσήχθησαν οκτώ επιπλέον άτομα.

Θύμα της οργάνωσης ήταν και ανήλικη στην οποία παρασχέθηκε βοήθεια και προστασία.

Η ανήλικη από την Βουλγαρία εντοπίστηκε στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση του φαινομένου της εμπορίας ανθρώπων. Είχε στρατολογηθεί από την οργάνωση με σκοπό τη σeξουαλικής της εκμετάλλευση και συγκεκριμένα εκδίδονταν σε ξενοδοχεία, οικίες και οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις Αστυνομία, κάποια από τα μέλη της οργάνωσης εντόπιζαν γυναίκες, κυρίως υπηκόους Αλβανίας και Ρουμανίας, και εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη κοινωνική και οικονομική τους θέση, καθώς επίσης και με τη χρήση απατηλών μέσων, αποσπούσαν την συναίνεση τους προκειμένου να εργαστούν ως εκδιδόμενες για λογαριασμό τους, παρακρατώντας το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων.

Τα εpωτικά ραντεβού κανονίζονταν μέσω τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργούσε στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ τη μεταφορά των γυναικών την πραγματοποιούσαν κάποια από τα μέλη του κυκλώματος. Για την προσέλκυση πελατών, διατηρούσαν στο διαδίκτυο ιστοσελίδες που περιείχαν φωτογραφίες των γυναικών.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 63.830 ευρώ και 880 δολάρια ΗΠΑ.

Συνολικά συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας, εκ των οποίων 10 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων (Αλβανία, Ρουμανία, Ρωσία, Γεωργία και Καζακστάν). Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οκτώ επιπλέον μέλη καθώς και ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και προσήχθησαν επιπλέον οκτώ άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Ελλάδα 21.11.2025
Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του