E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nέα υπόθεση παιδεpαστίας συγκλονίζει την Κρήτη

Στις φυλακές Τριπόλεως ο δράστης

Δημοσίευση 7/2/2018 | 15:09

Nέα υπόθεση παιδεpαστίας συγκλονίζει την Κρήτη

Μία απίστευτη υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη έρχεται στο φως με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει και που πρόκειται να γίνουν στο μέλλον να «καίνε» έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε ανήλικο κορίτσι και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το anatolh.com, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την τελευταία δεκαετία, αλλά έμειναν στο σκοτάδι για αρκετό καιρό και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν περίεργες συμπεριφορές σε δημόσιους χώρους.

Δράστης, φέρεται να είναι γνωστό, αξιοσέβαστο πρόσωπο της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Παλιός επαγγελματίας και υπεράνω υποψίας λόγω θέσης και ηλικίας φαίνεται πως είναι ο ηλικιωμένος που κατηγορείται για αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Το αξιοσημείωτο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του anatolh, είναι πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε με καθυστέρηση, μετά την καταγγελία του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά το κορίτσι αναγκάστηκε από την ηλικία των δέκα ετών να δέχεται τις θωπείες και τις ασελγείς πράξεις του ηλικιωμένου άντρα κάτω από συνθήκες που αναμένεται να ξεδιπλωθούν το επόμενο διάστημα. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.

Η εμμονή μάλιστα του δράστη για την ανήλικη ήταν τόσο μεγάλη που την παρακολουθούσε αλλά και την παρενοχλούσε ακόμη κι έξω από το σχολείο της.

Οι πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπήρξαν αρκετά τέτοια επεισόδια παρενόχλησης και συνέβησαν κωμικοτραγικές καταστάσεις ακόμα και μετά την καταγγελία του θύματος στη Διεύθυνση του σχολείου.

Μοιάζει δε εξαιρετικά παράδοξη, ωστόσο φέρεται να είναι αληθινή η αφήγηση, που αναφέρει πως ο ηλικιωμένος είχε το θράσος να ζητήσει από τους αρμόδιους του σχολείου αποκατάσταση όταν καταγγέλθηκε η υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συντάξει και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας.

Τα δεδομένα ωστόσο ήταν εις βάρος του και παρά το γεγονός ότι αποδείχθηκε απτόητος, διατυμπανίζοντας την αθωότητά του, η επιμονή του να παρακολουθεί και να παρενοχλεί το κορίτσι, οδήγησε στη σύλληψή του, περίπου ένα έτος μετά τις πρώτες καταγγελίες και την πρώτη διερεύνηση της υπόθεσης. Μάλιστα, κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο ίδιος λόγω της ηλικίας του θεωρούσε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Τελικά, η Εισαγγελία διαπίστωσε πως οι ενδείξεις που υπήρχαν έπρεπε να διερευνηθούν και τον περασμένο Σεπτέμβριο οδηγήθηκε στην ανακρίτρια όπου ουσιαστικά αποκαλύφθηκαν όλα τα δεδομένα της θλιβερής υπόθεσης.

Ακολούθησε η προφυλάκισή του εκτός Κρήτης, συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, αφού προηγουμένως δεν κατέβαλε την χρηματική εγγύηση των 15.000 ευρώ που είχε οριστεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα παιδιά του έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποφυλάκισή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

Πολιτική 10.07.2026
Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Ελλάδα 10.07.2026
Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια