E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο εφιάλτης που έζησαν οι δύο έφηβες στα χέρια του 29χρονου βιαστή

Στον ανακριτή ο 29χρονος

Δημοσίευση 7/2/2018 | 08:25

Ο εφιάλτης που έζησαν οι δύο έφηβες στα χέρια του 29χρονου βιαστή

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 29χρονος που κατηγορείται ότι παρέσυρε στο διαμέρισμά του δύο ανήλικες (15 και 16 ετών) τις οποίες γνώρισε μέσω διαδικτύου και, αφού τους έδωσε ναρκωτικά, τις βίασε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος, που κατοικεί στη Δάφνη, «ψάρευε» ανήλικες μέσω διαδικτύου και τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Μόλις οι δύο κοπέλες πήγαν στο σπίτι του εκείνος τους έδωσε διάφορες ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια, όταν εκείνες ήταν ανίκανες να αντιδράσουν, κατηγορείται ότι τις βίασε.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη, που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε σε στενούς συγγενείς της τι ακριβώς είχε συμβεί και εκείνοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Σημειώνεται, ότι συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν πέσει θύματα του δράστη και άλλες κοπέλες.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 3-2-2018 στη Δάφνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος προ δεκαπενθημέρου είχε προσεγγίσει, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, ανήλικη με την οποία κανόνισε συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) και έκαναν χρήση αυτών, από κοινού.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, με την παρουσία και έτερης ανήλικης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατηγορούμενος χορήγησε στις ανήλικες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει από τη χρήση των ναρκωτικών, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Στην κατοχή του 29χρονου, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, βάρους -3,6- γραμμαρίων
ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, βάρους -1- γραμμαρίου
δύο (2) αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
μία (1) φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick)
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση της συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ

Τέλος τα ληξιαρχεία: Γάμοι, γεννήσεις, θάνατοι και βαπτίσεις θα δηλώνονται εξ αποστάσεως

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες