E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελληνίδα μαμά‑blogger εξαπάτησε εκατοντάδες γυναίκες

Θύματα καταγγέλλουν ότι παρόμοιες πρακτικές ακολουθεί και ο πατέρας της

Δημοσίευση 31/1/2018 | 17:44

Ελληνίδα μαμά‑blogger εξαπάτησε εκατοντάδες γυναίκες

Να κρατάς ένα μωρό, το δικό σου μωρό, αγκαλιά και να λανσάρεσαι ως μαμαδο-blogger. Να ανεβάζεις διαγωνισμούς κερδίζοντας like και στο τέλος να “καπηλεύεσαι” τα δώρα και την αθωότητα των άλλων. Να παρουσιάζεσαι ως υπάλληλος μεγάλης εταιρίας καλλυντικών, να πουλάς τα προϊόντα, να τσεπώνεις τα χρήματα και να μην στέλνεις ποτέ το... πακέτο.

Να έχεις αμέτρητα προφίλ στο facebook και ελάχιστο μυαλό στο κεφάλι. Αυτό είναι ως φαίνεται το πραγματικό προφίλ της Α.Σ., μιας γυναίκας από το Τυχερό Έβρου η οποία φέρεται να εξαπατούσε εκατοντάδες γυναίκες από ολόκληρη την Ελλάδα με τις καταγγελίες για υπεξαίρεση χρημάτων να αυξάνονται ώρα με την ώρα.

Η εν λόγω κυρία, μέσα από την ομάδα “babys world” που είχε συστήσει στο facebook, αλλά και μέσα από άλλες σελίδες, πουλούσε σε ανυποψίαστες γυναίκες-μέλη των ομάδων, διάφορα προϊόντα με προτίμηση στα καλλυντικά της γνωστής εταιρίας Oriflame και στα τάπερ της εταιρίας Tupperware, οι “πελάτισσες” κατέθεταν στον τραπεζικό λογαριασμό της το αντίτιμο του προϊόντος που επιθυμούσαν το οποίο ωστόσο δεν ελάμβαναν ποτέ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένα από τα εκατοντάδες θύματα της Α.Σ.: “Στα μέσα Δεκέμβρη παρήγγειλα από την σελίδα της εν λόγω κυρίας μία κρέμα προσώπου έναντι του ποσού των 25 ευρώ. Στην αρχή, της ζήτησα να πληρώσω το ποσό με αντικαταβολή, ωστόσο εκείνη μου είπε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Έτσι κατέθεσα τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της και περίμενα το προϊόν. Περιττό να πω ότι το τελευταίο δεν ήρθε ποτέ. Μετά από μεγάλη αναμονή κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η “κυρία” με δούλευε κανονικά. Τη μία μου έλεγε ότι φταίνε τα ΕΛΤΑ, την άλλη ότι το προϊόν έχει αποσταλεί με κούριερ, την τρίτη πως χώρισε με το σύζυγό της, έμεινε μόνη στον κόσμο με ένα παιδί και πως όπως και να' χει θα διευθετήσει κάποια στιγμή το όλο θέμα επιστρέφοντας μου τα χρήματα. Το θράσος της ήταν ασύλληπτο! Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι όλοι οι διαγωνισμοί που διοργάνωνε στο facebook ήταν σικέ για να κερδίζει like και να καρπώνεται η... ίδια τα δώρα χρησιμοποιώντας φυσικά ψεύτικο όνομα νικητή! Κάποια στιγμή την καταλάβαμε διότι με το πρώτο παράπονο από την πλευρά μας, η Α.Σ., μας μπλόκαρε από τις διάφορες σελίδες στις οποίες ήταν διαχειρίστρια και οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν κατέβει. Εχθές, φτιάξαμε μάλιστα στο facebook τη σελίδα “εξαπατημένες από την Αλεξάνδρα” ενώ σκεφτόμαστε να κινηθούμε και νομικά.”

Από εχθές το απόγευμα και κυρίως από τη στιγμή που ανέβηκε στο facebook η εν λόγω σελίδα οι καταγγελίες από γυναίκες που φέρεται να έχουν εξαπατηθεί από την Α.Σ. πέφτουν βροχή: “Με κορόιδεψε για πακετο προσφορας oriflame 25€ με δωρεαν εξοδα αποστολής που ειχε κανει αναρτηση σε ομάδα” γράφει μία κυρία, καταγγελία copy paste ανάμεσα σε δεκάδες άλλες ενώ δεν είναι λίγα τα μέλη της  ομάδας που προτρέπουν τις εξαπατημένες γυναίκες να κάνουν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους: “Καλησπέρα!! Λοιπόν... Δυστυχώς δεν μπορούμε ομαδικά να κάνουμε κάποια καταγγελία όμως μπορεί η κάθε μία ατομικά ή αν μένει κάποια κοπέλα κοντά με κάποια άλλη να πάει η μία σαν μάρτυρας της άλλης! Ο τρόπος είναι ο εξής!! Φωτοτυπία με το προφίλ της" κυρίας" όπου θα πρέπει να φαίνεται καθαρά η μπάρα πάνω πάνω με την ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς και ό,τι άλλο έχετε σε συνομιλία μαζί της και αυτό τα εκτυπώνετε όλα μαζί και πάτε στο Α Τ της περιοχής σας και κάνετε μήνυση όπου θα αναφέρετε τα πάντα... Αυτό μετά πάει αυτόματα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έτσι μου είπαν σήμερα που επικοινώνησα μαζί τους για να ζητήσω οδηγίες.”

Σύμφωνα με πληροφορίες η Α.Σ. είναι σύζυγος στρατιωτικού, χωρίς προβλήματα και με μεγάλη άνεση από την πλευρά της οικογένειάς της για την οποία σοκάρει η καταγγελία μιας γυναίκας στο protothema.gr: “Πριν από περίπου ένα χρόνο ήθελα να αγοράσω για το γιο μου ένα σκυλάκι κι έτσι απευθύνθηκα στο petshop του Μ.Σ., πατέρα της κυρίας που σήμερα κατηγορείται ότι εξαπάτησε εκατοντάδες γυναίκες. Ο κύριος αυτός, μου είπε ότι δεν μπορώ να πληρώσω αντικαταβολή και ότι θα έπρεπε να καταθέσω στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 300 ευρώ. Χωρίς πολύ σκέψη κατέθεσα τα χρήματα διότι ύστερα από έρευνα διαπίστωσα ότι ο εν λόγω κύριος ήταν γνωστός στην περιοχή και μάλιστα κατέβαινε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ήταν αδύνατον να με εξαπατήσει. Έπεσα έξω. Έχασα τα χρήματα και δεν πήρα ποτέ το σκυλάκι. Όταν μάλιστα πήγα να καταγγείλω το γεγονός σε αστυνομικοί τμήμα, οι αστυνομικοί μου είπαν να μην μπλέξω γιατί δεν πρόκειται να βρω άκρη. Τώρα ακούω για την κόρη του. Τί να πω; Αυτά είναι πράγματα ντροπής για τα οποία οι υπαίτιοι πρέπει να δώσουν λόγο και να επιστρέψουν χρήματα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Α.Σ. ουδέποτε ήταν υπάλληλος και ουδέποτε εκπροσωπούσε την Oriflame και πως η λέξη “ντροπή” είναι προφανώς ο μόνος κατάλληλος επίλογος για την περίπτωσή της...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακλαμάνης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Παπαδάκη – «Αυτό δεν το ήξερε ούτε η οικογένειά του»

Κόσμος 05.01.2026
«Αυτό πρέπει να το πω, ακόμα κι αν τώρα τρώει το μουστάκι του από την τσαντίλα του»

Στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης ο Νικολάς Μαδούρο και η σύζυγός του ‑ Θα δικαστούν κεκλεισμένων θυρών

Κόσμος 05.01.2026
Ο Νικολάς Μαδούρο μεταφέρθηκε από το κέντρο κράτησης όπου βρισκόταν στο Μπρούκλιν, στο δικαστήριο του Μανχάταν όπου αναμένεται να δικαστεί κελεισμένων των θυρών

Συναγερμός στις γαλλικές αρχές: Ανδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτη που κοιμόταν μέσα στο τρένο

Κόσμος 05.01.2026
Το θύμα υπέστη ελαφρά τραύματα στο μάγουλο και τα χέρια

Καρυστιανού για το FIR Αθηνών: «Τέμπη» και στον αέρα;

Ελλάδα 05.01.2026
«Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, να αξιώσουμε σεβασμό και να κατακτήσουμε το όραμα ενός πραγματικού Κράτους Δικαίου» γράφει στην ανάρτησή της

Ντουμπάι: Η Ουκρανή που ξυλοκοπήθηκε σε πάρτι Porta Potty ξαναπερπατάει ‑ «Ένιωσα σαν σπασμένη κούκλα»

Κόσμος 05.01.2026
Η πολύμηνη αποκατάστασή της περιελάμβανε τουλάχιστον 10 χειρουργικές επεμβάσεις, τα έξοδα των οποίων ανέλαβε το Ντουμπάι, ενώ κανείς δεν έχει κατηγορηθεί

Τα 148 λεπτά που οδήγησαν στη σύλληψη του Μαδούρο – Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της επιχείρησης

Κόσμος 05.01.2026
Υπήρχε και ανθρώπινη πηγή εντός της βενεζουελανικής κυβέρνησης

Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων στον Παναμά: Νεκρή η σύζυγος ‑ Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας

Κόσμος 05.01.2026
Τραγωδία για γνωστό ζευγάρι νομικών από την Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια διακοπών στον Παναμά

Τελεσίγραφο Κυβέρνησης: Την Tετάρτη θα εξειδικεύσουμε τα μέτρα για τους αγρότες

Ελλάδα 05.01.2026
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το χθεσινό μπλακ άουτ στα αεροδρόμια, αλλά και για τη Βενεζουέλα

Κρήτη: Έκρηξη σε καυστήρα σπιτιού στην Ανώπολη Χερσονήσου – Νεκρός 34χρονος

Ελλάδα 05.01.2026
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τι αλλάζει στην ετήσια άδεια το 2026

Οικονομία 05.01.2026
Πώς θα χορηγούνται οι άδειες στους εργαζόμενους το νέο έτος.