ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «βρώμικη» αποκάλυψη του Βασάλου για το Survivor

«Εντάξει, με τον βρασμό εξαφανίζονται όλα τα μικρόβια»

 
Δημοσίευση 30/1/2018 | 21:39
Η «βρώμικη» αποκάλυψη του Βασάλου για το Survivor

Οι Διάσημοι του Survivor βρήκαν σε ένα συγκεκριμένο μέρος της παραλίας χοχλιούς και πεταλίδες, τα οποία, φυσικά, και τα έφαγαν. Η πείνα τους ήταν τόσο μεγάλη που τους έκανε να ψάξουν να βρουν κι άλλες τροφές, εκτός από τις καθιερωμένες προμήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όμως, έκανε μια “βρώμικη” αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής “ΕΔΩ”! Όπως τόνισε ο ίδιος, το συγκεκριμένο μέρος το χρησιμοποιούσαν πέρυσι ως τουαλέτα.

«Εγώ αν μπορούσα να πω κάτι στα παιδιά θα ήταν εκεί που ψάχνουν καλύτερα να μην πηγαίνουν. Γιατί σε εκείνο το μέρος… Αν μπορεί να ακουστεί η φωνή μου, παιδιά, αποφύγετε να πηγαίνετε σε εκείνο το μέρος, μόνο αν έχετε κάποια άλλη δουλειά να κάνετε. Εντάξει, με τον βρασμό εξαφανίζονται όλα τα μικρόβια», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο διάλογος που ακολούθησε στον αέρα του “ΕΔΩ” ήταν απολαυστικός…

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ