E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκαλύπτει το λόγο που πήγε στον Ant1

Η πανέμορφη παρουσιάστρια τα είπε όλα σε συνέντευξη της

Δημοσίευση 28/1/2018 | 12:21

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκαλύπτει το λόγο που πήγε στον Ant1

Η πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή μίλησε ανοιχτά για το πως μετακινήθηκε από τον Σκάϊ στον Ant1. Διαβάστε παρακάτω, όλες τις λεπτομέρειες από πρόσφατη συνέντευξη της.

Τι συνέβη και στα μισά της σεζόν πέρασε σε άλλο κανάλι;

Η Ευαγγελία Αραβανή απαστράπτουσα υποδέχτηκε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 την περασμένη Παρασκευή με το Dancing with the stars. Η όμορφη παρουσιάστρια μιλά για την ξαφνική μετακίνηση της από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 μεσούσης της σεζόν σε συνέντευξη της στο Tv Έθνος και του Αλέξη Μίχα.

Σπάνια συμβαίνει να έχουμε μεταγραφή μεσούσης της σεζόν. Θυμάμαι λίγες περιπτώσεις στο παρελθόν. Πως προέκυψε η μετακίνηση σου από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1;

Δέχθηκα το πρώτο τηλεφώνημα από τον κύριο Λάτσιο στα τελειώματα του My style rocks. Κάναμε ένα πρώτο αναγνωριστικό ραντεβού, προκειμένου και εκείνος να διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα μου. Ξεκαθάρισα, λοιπόν, πως μετά το τέλος του συγκεκριμένου προγράμματος δεν είχα κάποια άλλη δέσμευση με τον ΣΚΑΙ.

Δηλαδή το συμβόλαιο σου ήταν μόνο για το My style rocks…

Ακριβώς.

Αντιπρόταση από τον ΣΚΑΙ υπήρξε;

Όχι, δεν έγινε καμία επαφή με τον ΣΚΑΙ. Ούτε μίλησα για την παρουσίαση του Survivor Panorama όπως γράφτηκε.

Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια. πότε σε ήθελαν στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού και πότε στο «Ταλέντο». Κατέληξες, ωστόσο, στο ριάλιτι μόδας. Τι έγινε;

Πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές οι πρώτες συζητήσεις είχαν να κάνουν για το «Ταλέντο». Μετά την επιστροφή μου, όντως, μου προτάθηκε το «My style rocks», γιατί και οι δυο πλευρές θεωρήσαμε πως μου ταιριάζει καλύτερα, ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήθελε να βάλει άνδρα παρουσιαστή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όταν το είδα συμφώνησα και προχωρήσαμε με αυτό.

Η αποτίμηση για το My style rocks έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο;

Θετικό. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς και ίσως έναν μικρό φόβο, καθώς ήταν καινούριο πρότζεκτ στην Ελλάδα, παρά την επιτυχία του στην Τουρκία. Τις δύο πρώτες εβδομάδες πράγματι, τα ποσοστά δεν ήταν καλά. Αλλά, όπως με κάθε νέο πρόγραmμα που χρειάζεται το χρόνο του για να το μάθει ο κόσμος, έτσι έγινε και με το My style rocks.

Ποια είναι λοιπόν τα συναισθήματα σου που θα παρουσιάσεις ένα από τα βασικά πρότζεκτ του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν;

Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σόου που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο ΑΝΤ1 πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Το Dancing επιστρέφει, λοιπόν στις οθόνες μας φρέσκο, ανανεώμένο και με κάποιες διαφορές σε σχέση με όσα είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους. Υπερπαραγωγή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Celebrity Stories 03.10.2025
Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Παράξενα 03.10.2025
Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Tabloid Χτες
Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Tabloid Χτες
Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

Συγκλονίζει η Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Πήγαινα για σηψαιμία! Ήταν θέμα χρόνου τελικά να σας μιλάω από ψηλά»

Celebrity Stories Χτες
Η σοκαριστική αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της

Ρόμπι Γουίλιαμς: Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Τουρέτ – Τι είναι

Celebrity Stories Χτες
Η δεύτερη διάγνωση που έλαβε και το τεστ για αυτισμό

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κοζάκου: «Δεν ντρεπόμαστε να λέμε αυτά τα πράγματα;»

TV Buzz Χτες
Σκληρή επίθεση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μαρία Κοζάκου

Κακός χαμός σε γάμο: Προσπάθησαν να πιάσουν την ανθοδέσμη της νύφης και συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους

Παράξενα Χτες
Μια γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει τα λουλούδια για τον εαυτό της