ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έπαθα σοκ όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος»

Διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολείται

 
Δημοσίευση 26/1/2018 | 16:36
«Έπαθα σοκ όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος»

Συνέντευξη στο Happy Day έδωσε η Ήβη Αδάμου, η οποία μίλησε για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η όμορφη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για το σοκ που έπαθε όταν έμαθε τα νέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έπαθα ένα σοκ στην αρχή, όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Είναι πολύ λογικό! Νομίζω όμως ότι η χαρά ξεπερνά όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα», δήλωσε η ίδια και συμπλήρωσε: «Αν δεν φαινόταν η εγκυμοσύνη, δεν θα το έλεγα! Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Μάλιστα, δεν θα το έλεγα ότι ήταν προγραμματισμένο. Ειδικά σε αυτήν την περίοδο που ήρθε, γιατί ήταν γεμάτη από πράγματα! Παρόλ’ αυτά ο ερχομός ενός παιδιού, μόνο χαρά μπορεί να φέρει!».

Λίγο αργότερα, αποκάλυψε και τον λόγο που θέλει να μεγαλώσει το παιδί στην Αλεξανδρούπολη. «Η βάση μου τώρα θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Ένα παιδί θέλει και μία βάση και η Αλεξανδρούπολη είναι μία πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσει ένα παιδί. Όλα είναι πιο ήρεμα, πιο ανθρώπινα».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ