E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δραματικό βίντεο: Η απελευθέρωση των παιδιών από το «σπίτι του τρόμου» στην Καλιφόρνια

Βγαίνουν τρέχοντας από το σπίτι για να γλιτώσουν

Δημοσίευση 23/1/2018 | 16:51

Δραματικό βίντεο: Η απελευθέρωση των παιδιών από το «σπίτι του τρόμου» στην Καλιφόρνια

Πλάνα από την απελευθέρωση των παιδιών που κρατούσαν αλυσοδεμένα οι γονείς - τέρατα στην Καλιφόρνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της σοκαριστικής υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τον κόσμο. Είναι η στιγμή που χρόνια τώρα τα 13 αδέρφια περίμεναν και ονειρεύονταν ενώ υπέμεναν τα βασανιστήρια των γονιών τους.

Κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ορισμένα από τα 13 αδέρφια της οικογένειας Turpin διασώθηκαν από την αστυνομία.
Ένα μάλιστα εξ' αυτών φαίνεται να βγαίνει τρέχοντας από το σπίτι του «τρόμου» όπου βασανίζονταν με τον πιο αρρωστημένο τρόμο για χρόνια τώρα από τους ίδιους του τους γονείς.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Ξύλο, πνιγμοί, ασιτία και βρώμα

Το ανελέητο ξύλο από τους γονείς ήταν καθημερινότητα για τα 13 αδέρφια, που πολλές φορές υπέστησαν στραγγαλισμούς στα όρια του θανάτου, με αποτέλεσμα ο φόβος να εγκατασταθεί μονίμως στις ψυχές τους... Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως μαζί με το κορίτσι που τελικά το έσκασε από το σπίτι - φυλακή και ειδοποίησε τις αρχές, είχε φύγει και ένας ακόμα αδερφός της, που όμως τελικά φοβήθηκε και γύρισε πίσω. Τα παιδιά αποκάλυψαν πως επί δύο χρόνια σχεδίαζαν προσεκτικά την «απόδραση» αυτή. Οι γονείς αλυσόδεναν τα παιδιά τους τιμωρώντας τα για ό,τι μπορεί να έκριναν πως ήταν «αταξία», όπως για παράδειγμα αν τολμούσαν να πλύνουν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό, και τα κρατούσαν δεμένα επί εβδομάδες ή και μήνες. Δεν τους επέτρεπαν ούτε να πηγαίνουν στην τουαλέτα, χωρίς τα δεσμά τους.

Κανένα από τα παιδιά δεν είχε επισκεφθεί ποτέ οδοντίατρο, ενώ ζούσαν σε ένα σκοτεινό και βρωμερό περιβάλλον.

Στην αρχή οι Turpin έδεναν τα παιδιά τους με σχοινιά, όμως όταν ένα από αυτά κατάφερε κάποτε να λυθεί, αντικατέστησαν τα δεσμά με αλυσίδες και λουκέτα...

Ένα από τα πιο φρικτά βασανιστήρια που έπρεπε να υπομένουν τα πεινασμένα σε κατάσταση ασιτίας παιδιά ήταν να βλέπουν το φαγητό που αγόραζαν και άφηναν οι γονείς μπροστά τους, χωρίς όμως να τους επιτρέπεται να το αγγίζουν και να το τρώνε... Τα παιδιά εξάλλου είχαν τρομακτικές ελλείψεις σε βασικές κοινωνικές γνώσεις, καθώς δεν γνώριζαν τι είναι ένας αστυνομικός, τι είναι τα χάπια και τα φάρμακα, ενώ όσο ήταν δεμένα, τους επιτρεπόταν μόνο να γράφουν ημερολόγια. Εκατοντάδες ημερολόγια κατασχέθηκαν από τις αρχές στο σπίτι όπου κρατούνταν τα παιδιά και είναι πλέον αντικείμενο της αστυνομικής έρευνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Ελλάδα 21.11.2025
Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ