E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία ήταν τελικά ο θάνατος του ζεύγους των εκατομμυριούχων στον Καναδά

Είχαν βρεθεί νεκροί στο σπίτι τους τον Δεκέμβρη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/1/2018 | 19:37

Δολοφονία ήταν τελικά ο θάνατος του ζεύγους των εκατομμυριούχων στον Καναδά

Ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Καναδός πολυεκατομμυριούχος Barry Sherman, ο ιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας Apotex και η σύζυγός του Honey, οι οποίοι είχαν βρεθεί νεκροί στα μέσα Δεκεμβρίου, έπεσαν θύματα δολοφονίας. Αυτό γράφεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Toronto Star.

Τα δύο θύματα βρέθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου στην εσωτερική πισίνα της πολυτελούς κατοικίας τους στο Τορόντο, χωρίς να υπάρχει κάποια εμφανής ένδειξης παραβίασης του σπιτιού. Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατός τους προήλθε από στραγγαλισμό και η αστυνομία μιλούσε για "ύποπτους θανάτους". Πίστευε όμως ότι η Sherman δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια απαγχονίστηκε, βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή.

Για τα παιδιά των Sherman, αυτό το σενάριο δεν ευσταθούσε. Ανέθεσαν την υπόθεση στον δικηγόρο Brian Greenspan που με τη σειρά του προσέλαβε μια ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ και ζήτησε να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροψία.

Σε αυτήν τη δεύτερη εξέταση ο ιατροδικαστής παρατήρησε σημάδια στους καρπούς των δύο θυμάτων που, όπως υποστηρίζει, πιθανότατα προκλήθηκαν από το δέσιμό τους με σχοινί ή με πλαστικές χειροπέδες. Όταν βρέθηκαν τα πτώματα, τα χέρια τους δεν ήταν δεμένα, εξήγησε η εφημερίδα.

Πηγές προσκείμενες στους ιδιωτικούς ερευνητές, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, έκαναν λόγο για διπλή δολοφονία από "επαγγελματίες" ή για "κατά παραγγελία" εκτέλεση του ζεύγους.

Τα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης στη συνοικία όπου βρίσκεται το σπίτι των Σέρμαν εξετάστηκαν από την αστυνομία αλλά δεν δείχνουν καμία ύποπτη κίνηση γύρω από την κατοικία τους.

Το ζεύγος ήταν γνωστό για τη φιλανθρωπική δράση του. Η περιουσία τους εκτιμάται ότι έφτανε τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Bernard Sherman ήταν επίσης σημαντικός δωρητής του Φιλελεύθερου Κόμματος του Καναδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρόμος για φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη: Ο πρώην της έγινε stalker για έναν ολόκληρο χρόνο

Ελλάδα 11.10.2025
Η σοκαριστική εξομολόγηση για την κόλαση που βίωνε

Αγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 47χρονος ζητά βοήθεια αιμόφυρτος

Ελλάδα 11.10.2025
Στο βίντεο ο άνδρας φαίνεται με τα αίματα στο κεφάλι και τα tie wrap στα χέρια

Γερμανία: Βασάνιζε για ώρες η 17χρονη θετή κόρη την Ίρις Στάλτσερ ‑ Της έκαψε μέχρι και τα μαλλιά!

Κόσμος 11.10.2025
Η δήμαρχος του Χέρντεκε επιβίωσε από την σαδιστική επίθεση

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό – Νταλίκα παρέσυρε ΙΧ που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Ελλάδα Χτες
Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης και είχε κάνει στην άκρη - Σώθηκε ο 80χρονος οδηγός

Οι μεγιστάνες της τεχνολογίας ετοιμάζουν καταφύγια για την «Ημέρα της Κρίσης»: Πρέπει να ανησυχούμε;

Κόσμος Χτες
Γιατί ο Ζούκερμπεργκ και άλλοι κρίσοι ετοιμάζονται για «τέλος του κόσμου».

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Ελλάδα Χτες
Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Ελλάδα Χτες
«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

Πέθανε ο Τζον Λοτζ, τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues

Κόσμος Χτες
Οι Moody Blues αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι του προγκρέσιβ ροκ

«Αφιερώνω το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ», είπε η νικήτρια Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Κόσμος Χτες
Οργή από τον Αμερικανό πρόεδρο που έχασε