E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός στην επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle στο Κάρντιφ

Θερμή υποδοχή από χιλιάδες κόσμου

Δημοσίευση 18/1/2018 | 18:52

Χαμός στην επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle στο Κάρντιφ

Πολύ θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν χιλιάδες κόσμου στο Κάρντιφ της Ουαλίας, για τον πρίγκιπα Χάτι και την Meghan Markle. Τους αγκάλιαζαν και τους φιλούσαν.

Χάρι και Μέγκαν επισκέφθηκαν το Κάστρο του Κάρντιφ, όπου συνάντησαν υψηλόβαθμους αξιωματούχους, αλλά και μαθητές, οι οποίοι τους χάρισαν παραδοσιακά γαμήλια δώρα

Η «Meghan-mania» οδήγησε τους φαν της βασιλικής οικογένειας να σχηματίζουν ουρές έξω από το κάστρο από τις 6 το πρωί (τοπική ώρα), επτά ώρες δηλαδή νωρίτερα από την επίσκεψη του ζεύγους.

Ωστόσο, αψηφώντας το κρύο περίμεναν υπομονετικά και χαμογελαστή την άφιξη της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού και αρραβωνιαστικιάς του πρίγκιπα Χάρι, με κάποιους μάλιστα να προσπαθούν να «κλέψουν» μία αγκαλιά της.

Το ζευγάρι έφτασε με καθυστέρηση μίας ώρας στο Κάρντιφ. Ο πρίγκιπας Χάρι είχε υποσχεθεί στην αγαπημένη του να κάνουν επισκέψεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, πριν από το γάμο τους, ώστε να δώσει στη Μέγκαν την ευκαιρία να δει τη χώρα που θα γίνει πλέον το σπίτι της και να συναντήσει το λαό του.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε με ένα μαύρο παλτό με την υπογραφή της Stella McCartney, κρατούσε μία μικρή τσάντα σε χρώμα σκούρο πράσινο της εταιρείας DeMellier, ενώ το παντελόνι της ήταν του ουαλικού οίκου Hiut Denim.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την περιοδεία του από το ιστορικό κάστρο του Κάρντιφ, ένα από τα πιο σημαντικά και δημοφιλή αξιοθέατα της Ουαλίας, όπου από νωρίς περίμεναν οι φαν.

Η πρώτη που τους συνάντησε ήταν μία 18χρονη, η οποία είχε φτάσει στο σημείο από τις 6.30 το πρωί.

«Είναι υπέροχο το γεγονός ότι δεν είναι ένα τυπικό πρόσωπο που θα γίνει μελλοντική δούκισσα και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δει κανείς την αντίδραση του κοινού προς εκείνη. Είμαι μεγάλη φαν της βασιλικής οικογένειας. Κυρίως της Δούκισσας του Κέμπριτζ (Κέιτ Μίντλετον), αλλά και του πρίγκιπα Χάρι. Νομίζω ότι ο Χάρι και η Μέγκαν αντιπροσωπεύουν περισσότερο τη σύγχρονη κοινωνία, κρατώντας παράλληλα και κάποιες βρετανικές παραδόσεις ζωντανές. Πήρα και μερικά τριαντάφυλλα για τη Μέγκαν», δήλωσε.

Μία άλλη φαν από τη Λουιζιάνα, τόνισε με τη σειρά της: «Στην Αμερική αυτό είναι κάτι σαν παραμύθι. Νομίζω ότι είναι πραγματικά cool ότι είναι από τις ΗΠΑ και βιώνει την εμπειρία του βασιλικού lifestyle»

Η June Haws, χάρισε στο μελλόνυμφο πριγκιπικό ζεύγος τα παραδοσιακά Welsh Love Spoons φτιαγμένα από κασσίτερο για να γιορτάσουν τον επικείμενο γάμο. Το έθιμο αυτό των Welsh Love Spoons χρονολογείται εδώ και αιώνες στην Ουαλία.

«Έχει χαραγμένο έναν ουαλικό δράκο, νάρκισσους και γαμήλιες καμπάνες», ανέφερε η Haws. «Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πάντα ξεχωριστός για τον κόσμο που ζούσε παρακολουθώντας τη ζωή της Νταϊάνα εδώ και πολλά χρόνια όπως εγώ. Θέλω να τον δω ευτυχισμένο», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της