E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός στην επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle στο Κάρντιφ

Θερμή υποδοχή από χιλιάδες κόσμου

Δημοσίευση 18/1/2018 | 18:52

Χαμός στην επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle στο Κάρντιφ

Πολύ θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν χιλιάδες κόσμου στο Κάρντιφ της Ουαλίας, για τον πρίγκιπα Χάτι και την Meghan Markle. Τους αγκάλιαζαν και τους φιλούσαν.

Χάρι και Μέγκαν επισκέφθηκαν το Κάστρο του Κάρντιφ, όπου συνάντησαν υψηλόβαθμους αξιωματούχους, αλλά και μαθητές, οι οποίοι τους χάρισαν παραδοσιακά γαμήλια δώρα

Η «Meghan-mania» οδήγησε τους φαν της βασιλικής οικογένειας να σχηματίζουν ουρές έξω από το κάστρο από τις 6 το πρωί (τοπική ώρα), επτά ώρες δηλαδή νωρίτερα από την επίσκεψη του ζεύγους.

Ωστόσο, αψηφώντας το κρύο περίμεναν υπομονετικά και χαμογελαστή την άφιξη της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού και αρραβωνιαστικιάς του πρίγκιπα Χάρι, με κάποιους μάλιστα να προσπαθούν να «κλέψουν» μία αγκαλιά της.

Το ζευγάρι έφτασε με καθυστέρηση μίας ώρας στο Κάρντιφ. Ο πρίγκιπας Χάρι είχε υποσχεθεί στην αγαπημένη του να κάνουν επισκέψεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, πριν από το γάμο τους, ώστε να δώσει στη Μέγκαν την ευκαιρία να δει τη χώρα που θα γίνει πλέον το σπίτι της και να συναντήσει το λαό του.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε με ένα μαύρο παλτό με την υπογραφή της Stella McCartney, κρατούσε μία μικρή τσάντα σε χρώμα σκούρο πράσινο της εταιρείας DeMellier, ενώ το παντελόνι της ήταν του ουαλικού οίκου Hiut Denim.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την περιοδεία του από το ιστορικό κάστρο του Κάρντιφ, ένα από τα πιο σημαντικά και δημοφιλή αξιοθέατα της Ουαλίας, όπου από νωρίς περίμεναν οι φαν.

Η πρώτη που τους συνάντησε ήταν μία 18χρονη, η οποία είχε φτάσει στο σημείο από τις 6.30 το πρωί.

«Είναι υπέροχο το γεγονός ότι δεν είναι ένα τυπικό πρόσωπο που θα γίνει μελλοντική δούκισσα και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δει κανείς την αντίδραση του κοινού προς εκείνη. Είμαι μεγάλη φαν της βασιλικής οικογένειας. Κυρίως της Δούκισσας του Κέμπριτζ (Κέιτ Μίντλετον), αλλά και του πρίγκιπα Χάρι. Νομίζω ότι ο Χάρι και η Μέγκαν αντιπροσωπεύουν περισσότερο τη σύγχρονη κοινωνία, κρατώντας παράλληλα και κάποιες βρετανικές παραδόσεις ζωντανές. Πήρα και μερικά τριαντάφυλλα για τη Μέγκαν», δήλωσε.

Μία άλλη φαν από τη Λουιζιάνα, τόνισε με τη σειρά της: «Στην Αμερική αυτό είναι κάτι σαν παραμύθι. Νομίζω ότι είναι πραγματικά cool ότι είναι από τις ΗΠΑ και βιώνει την εμπειρία του βασιλικού lifestyle»

Η June Haws, χάρισε στο μελλόνυμφο πριγκιπικό ζεύγος τα παραδοσιακά Welsh Love Spoons φτιαγμένα από κασσίτερο για να γιορτάσουν τον επικείμενο γάμο. Το έθιμο αυτό των Welsh Love Spoons χρονολογείται εδώ και αιώνες στην Ουαλία.

«Έχει χαραγμένο έναν ουαλικό δράκο, νάρκισσους και γαμήλιες καμπάνες», ανέφερε η Haws. «Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πάντα ξεχωριστός για τον κόσμο που ζούσε παρακολουθώντας τη ζωή της Νταϊάνα εδώ και πολλά χρόνια όπως εγώ. Θέλω να τον δω ευτυχισμένο», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Aπίστευτη ερωτική εξομολόγηση στα βραβεία Critics Choice Awards

Tabloid 05.01.2026
«Σ’ αγαπώ, δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα»

Μίκι Ρουρκ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης για τον ηθοποιό μετά την απειλή έξωσης από το σπίτι του

Tabloid 05.01.2026
Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 46.981 δολάρια στο GoFundMe με στόχο τις 100.000

Κατερίνα Βρανά: Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, όταν έμεινα ανάπηρη

Social 05.01.2026
Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν, εξήγησε η stand-up comedian

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid Χτες
Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται

Τάσος Δούσης: «Μποϋκοτάζ σε Temu και Trendyol – Να το γιατί!»

Tabloid Χτες
Γιατί λέει «όχι» στις διαφημίσεις και το μήνυμα προς τους καταναλωτές

Πιο ψηλός από τον Βασίλη Σπανούλη ο 16χρονος γιος του Θανάσης – Η φωτογραφία από τα γενέθλια του

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της οικογένειας Σπανούλη

Γάμος ‑ έκπληξη από διάσημο ζευγάρι

Tabloid Χτες
Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο ροκ σταρ – Οι φωτογραφίες με το μονόπετρο

To me, you are perfect: Πού είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του Love Actually;

Celebrity Stories Χτες
Tι έκανε μετά την ταινία

Διάσημοι celebrities με αυτισμό

Celebrity Stories Χτες
Εσύ το γνώριζες;