E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο

Τον «γάζωσαν» με 22 σφαίρες στο Χαϊδάρι

Δημοσίευση 17/1/2018 | 19:39

Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο

Από πυρά αγνώστων δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος το απόγευμα της Τετάρτης, σε δρόμο του Χαϊδαρίου. Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν Καλάσνικοφ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τα οποία ενήργησαν σχεδόν αστραπιαία και αμέσως μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία πάτησαν γκάζι και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. 

Ο Βασίλης Στεφανάκος, οδηγούσε μια BMW η οποία ήταν θωρακισμένη. Οι δράστες φέρονται να άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και τον γάζωσαν, προφανώς γνωρίζοντας ότι το αυτοκίνητο είναι θωρακισμένο.

Το σημείο έχει αποκλειστεί και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και αστυνομικοί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, “σαρώνουν” το χώρο προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στις έρευνες.  

Ποιος ήταν ο Βασίλης Στεφανάκος

Να θυμίσουμε ότι ο Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί τον Αύγουστο του 2016 μετά από 9 χρόνια στην φυλακή. Είχε κατά καιρούς πάρει πολλά παρατσούκλια. Τον έχουν αποκαλέσει «ο νονός των νονών», «αρχηγός της Greek Mafia» και «ο φίλος των πυρήνων».

Ο Βασίλης Στεφανάκος που διατηρούσε μάνδρα αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι, δεν είναι τυχαίο όνομα στον κόσμο της νύχτας, ειδικά τις τελευταίες δύο δεκαετίες που αναδείχτηκαν νέες ηγεσίες από τους προηγούμενους «εμφυλίους» πολέμους των μαφιόζων.

Θεωρήθηκε ως το αφεντικό της τρίτης γενιάς της εγχώριας μαφίας. Ήταν στη λίστα με τα 44 εντάλματα σύλληψης για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα που είχε εκδοθεί το καλοκαίρι του 2006. Επίσης τον Ιανουάριο του 2007 είχε προσπαθήσει με τη βοήθεια δύο αστυνομικών να βγάλει νέο δελτίο ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες από το Τμήμα Ασφαλείας της Πετρούπολης.

Έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις διωκτικές αρχές για περισσότερες από 10 εγκληματικές ενέργειες που αφορούν ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, τη δολοφονία συνεργατών του, αλλά και για τη στενή συνεργασία του με επίορκους αστυνομικούς. Ακόμη, ήταν ο αντίπαλος πόλος στον αιματηρό «εμφύλιο» των μαφιόζων. Τα χτυπήματα, που περιελάμβαναν εκρήξεις και ένοπλες επιθέσεις, παρά τον εγκλεισμό στη φυλακή των δύο αντιπάλων, διαδέχονταν το ένα το άλλο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα