E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τhe Crown: Κυκλοφόρησε το teaser της πέμπτης σεζόν

Παρουσιάζεται για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) και ο πρίγκιπας Κάρολος (Ντόμινικ Γουέστ)

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/9/2022 | 17:48

Τhe Crown: Κυκλοφόρησε το teaser της πέμπτης σεζόν
Netflix

To Netflix παρουσίασε στο παγκόσμιο event «Tudum», το πρώτο teaser της πέμπτης σεζόν της σειράς «Τhe Crown», όπου παρουσιάζει για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) και ο πρίγκιπας Κάρολος (Ντόμινικ Γουέστ).

Παράλληλα, το δίκτυο ανακοίνωσε ότι ο νέος κύκλος της βραβευμένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά θα τελειώσει οριστικά στην έκτη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημιουργός Πιτερ Μόργκαν, σκοπεύει να φτάσει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2000, αφού θεωρεί πως υπάρχει «ζουμί» και ενδιαφέρουσες υποθέσεις που αξίζει να ειπωθούν: «Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε την πέμπτη σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στην πλούσια και πολύπλοκη ιστορία, πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό μας σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν. Η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πολύ κοντά στη σημερινή εποχή – απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια» δήλωσε.

Ο προτελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς άργησε περισσότερο από ό,τι περίμενε η παραγωγή και το κοινό, κυρίως λόγω της πανδημίας COVID-19. Σε αυτή τη σεζόν το «βάρος» θα πέσει στο τέλος του γάμου Καρόλου και Νταϊάνας, στην περίοδο πρωθυπουργίας του Τζον Μέιγιορ και γενικότερα στο 1992 που χαρακτήρισε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ως «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά), λόγω των μαζεμένων σκανδάλων που είδαν το φως της δημοσιότητας.
The Crown Season 5 | First Look at Princess Diana

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ghetto Kids: Ποια είναι τα παιδιά που χόρεψαν με τη Σακίρα στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Τα παιδιά από τις παραγκουπόλεις της Ουγκάντας που έκλεψαν τα βλέμματα στο halftime show του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης και ανατροπής.

Μουντιάλ 2026: Μαντόνα, BTS και Σακίρα «άναψαν φωτιές» στο πρώτο half‑time show τελικού

E-Daily 3.Left Χτες
Μαντόνα με Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, BTS, Τζάστιν Μπίμπερ και Σακίρα μετέτρεψαν το ημίχρονο του τελικού Ισπανίας-Αργεντινής σε αξέχαστο θέαμα.

«Οδύσσεια» του Νόλαν: Ρεκόρ προπώλησης στα Village Cinemas με 32.000 εισιτήρια

Σινεμά Χτες
Οι μεταμεσονύχτιες προβολές της 16ης Ιουλίου στην αίθουσα IMAX with Laser του The Mall Athens έγιναν sold-out σε λίγες μέρες.

Κορίτσια για πάντα: 3 καλοκαιρινές ταινίες για την απόλυτη γυναικοπαρέα

E-Daily 3.Left Χτες
Το καλοκαίρι είναι για να πίνεις κοκτέιλ με φίλες και να βλέπεις ταινίες

Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

E-Daily 3.Left Χτες
Σου μένουν στο μυαλό για πάντα

Explainer: Το Netflix γίνεται... τηλεόραση; Όσα αλλάζουν στην πλατφόρμα

E-Daily 3.Left Προχτές
Ζούμε σε περίεργες εποχές!

5 ταινίες για να νιώσεις το καλοκαίρι στο πετσί σου

E-Daily 3.Left Προχτές
Tέλειες για το Σαββατοκύριακο

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.

«Οικία Κοκοβίκου»: Το περίφημο σπίτι της Ελενίτσας και του Αντωνάκη στην Πλάκα, επί της οδού Τριπόδων 32

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Τριπόδων 32, ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα δείγματα παλαιάς αθηναϊκής κατοικίας, αποτέλεσε σκηνικό της αγαπημένης ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

«Οδύσσεια»: Η ταινία του Νόλαν σαρώνει τις κριτικές και χαρακτηρίζεται «ορισμός του έπους»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κινηματογραφική απόδοση της Οδύσσειας του Ομήρου από τον Σερ Κρίστοφερ Νόλαν αποθεώνεται από κριτικούς παγκοσμίως, με πολλές πεντάστερες κριτικές και χαρακτηρισμούς-ορόσημα.