Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ των Καννών
Pροβάλλεται, στην εβδομάδα κριτικής και στο τμήμα ταινιών μικρού μήκους, η ταινία της Εύης Καλογηροπούλου “Στον Θρόνο του Ξέρξη”
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/5/2022 | 14:16

Με ευχάριστη ατμόσφαιρα και με έντονο ελληνικό χρώμα το 75ο Φεστιβάλ όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει σήμερα το παρών με την ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον Θρόνο του Ξέρξη»
Η ευχάριστη διάθεση, ο ωραίος καιρός, οι εντυπωσιακές εικόνες από το κόκκινο χαλί και η χαρά που το σινεμά γιορτάζεται και πάλι, βοηθούν ώστε οι Κάννες να αποκτήσουν ξανά την αίγλη που τους αξίζει. Με μεγάλο ενθουσιασμό που ο κόσμος μπορεί να δει τις ταινίες στις αίθουσες, να βολτάρει στην Κρουαζέτ και να παρίσταται στα πάρτι χωρίς μάσκες το 75ο Φεστιβάλ Καννών, κάνει τη μεγάλη επιστροφή.
Κόκκινα χαλιά, ο Τομ Κρουζ να τα δίνει όλα για την προώθηση του “Maverick”, η Σάρον Στόουν να χάνει το φουστάνι της και την Ελλάδα να είναι φέτος στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ: πέρα από το παραδοσιακό πάρτι του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, που ήταν, όπως λένε όλα τα πηγαδάκια εδώ στις Κάννες, το πιο πετυχημένο όλων αφού κράτησε μέχρι πρωιας με το κέφι να μην εξαντλείται μόνο στον χορό και τα τραγούδια, η Ελλάδα έχει την τιμητική της με κάθε τρόπο.
Η έκπληξη του Μαζωνάκη στο κόκκινο χαλί
Σήμερα όμως είναι η μέρα που προβάλλεται, στην εβδομάδα κριτικής και στο τμήμα ταινιών μικρού μήκους η ταινία της Εύης Καλογηροπούλου “Στον Θρόνο του Ξέρξη” ύστερα από ανάθεση του Onassis Culture, μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή ταινία, γεύση από την οποία είχαμε πάρει πέρυσι κατά την προβολή του έργου “Ανήκω σε Μένα”, ένα έργο σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, Διευθύντριας Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση σε μια πολύ ιδιαίτερη προβολή στο Πεδίο του Άρεως.
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Την έχω πληρώσει την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές...»
Η Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή σε βίντεο κλιπ του Αντύπα – Ήταν μόλις 22 ετών και παντελώς άγνωστη
Ο Εντ Σίραν εξηγεί το μυστικό μεταθανάτιο project του: «Είναι γραμμένο στη διαθήκη»
The Voice: «Είμαι μόνη μου, χωρίς οικογένεια, είμαι όμως τυχερή που έχω μια υπέροχη κόρη»
Η Φαίη Σκορδά σε ρόλο μοντέλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πασαρέλα
«Sex, ναρκωτικά και… δάκρυα»: Η ταραχώδης σχέση της Paris Hilton που κράτησε μόλις λίγους μήνες
Από συμπρωταγωνιστές σε «open relationship» και τώρα κολλητοί: η ιστορία πίσω από την πιο cool σχέση του Χόλιγουντ
Aυτή η εικόνα είναι viral εδώ και χρόνια, αλλά κανείς δεν ξέρει την απάντηση στην ερώτησή της
QUIZ Χιούμορ 16.11.2025






