E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ των Καννών

Pροβάλλεται, στην εβδομάδα κριτικής και στο τμήμα ταινιών μικρού μήκους, η ταινία της Εύης Καλογηροπούλου “Στον Θρόνο του Ξέρξη”

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/5/2022 | 14:16

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ των Καννών

Με ευχάριστη ατμόσφαιρα και με έντονο ελληνικό χρώμα το 75ο Φεστιβάλ όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει σήμερα το παρών με την ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον Θρόνο του Ξέρξη»

Η ευχάριστη διάθεση, ο ωραίος καιρός, οι εντυπωσιακές εικόνες από το κόκκινο χαλί και η χαρά που το σινεμά γιορτάζεται και πάλι, βοηθούν ώστε οι Κάννες να αποκτήσουν ξανά την αίγλη που τους αξίζει. Με μεγάλο ενθουσιασμό που ο κόσμος μπορεί να δει τις ταινίες στις αίθουσες, να βολτάρει στην Κρουαζέτ και να παρίσταται στα πάρτι χωρίς μάσκες το 75ο Φεστιβάλ Καννών, κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

Κόκκινα χαλιά, ο Τομ Κρουζ να τα δίνει όλα για την προώθηση του “Maverick”, η Σάρον Στόουν να χάνει το φουστάνι της και την Ελλάδα να είναι φέτος στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ: πέρα από το παραδοσιακό πάρτι του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, που ήταν, όπως λένε όλα τα πηγαδάκια εδώ στις Κάννες, το πιο πετυχημένο όλων αφού κράτησε μέχρι πρωιας με το κέφι να μην εξαντλείται μόνο στον χορό και τα τραγούδια, η Ελλάδα έχει την τιμητική της με κάθε τρόπο.

Η έκπληξη του Μαζωνάκη στο κόκκινο χαλί

Σήμερα όμως είναι η μέρα που προβάλλεται, στην εβδομάδα κριτικής και στο τμήμα ταινιών μικρού μήκους η ταινία της Εύης Καλογηροπούλου “Στον Θρόνο του Ξέρξη” ύστερα από ανάθεση του Onassis Culture, μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή ταινία, γεύση από την οποία είχαμε πάρει πέρυσι κατά την προβολή του έργου “Ανήκω σε Μένα”, ένα έργο σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, Διευθύντριας Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση σε μια πολύ ιδιαίτερη προβολή στο Πεδίο του Άρεως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην Κεφαλονιά ο Μάικλ Τζόρνταν, διακοπές στο Φισκάρδο με τη σύζυγό του Ιβέτ Πριέτο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ επέλεξε το εμβληματικό εστιατόριο της Τασίας για το γεύμα τους

Καινούργιου: H τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε για τη Γιορτή του Πατέρα

Social Χτες
Η παρουσιάστρια τίμησε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή με μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη, λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Μάρω Κοντού: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της με αφορμή τα 92α γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της ηθοποιού από το παρελθόν για να της ευχηθεί

Ποιος έδωσε στον Γιώργο Αλκαίο το καλλιτεχνικό του επώνυμο και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε την απρόσμενη στιγμή στο καμαρίνι που άλλαξε για πάντα το όνομά του, με τον Σάκη Ρουβά να είναι παρών.

Ποιος έκανε την έκπληξη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για τα γενέθλιά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ελένη Ράντου ανέβηκε στη σκηνή με τούρτα μπροστά σε χιλιάδες θεατές, μετατρέποντας τη συναυλία σε αξέχαστη γιορτή.

Θάλεια Ματίκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη και τις μακροχρόνιες σχέσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωπα τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.

Νίκος Οικονομόπουλος: Τραγούδησε σε συναυλία κρατώντας αγκαλιά ένα μικρό παιδί – Βίντεο

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης χάρισε μία γλυκιά στιγμή στο κοινό που παρακολούθησε την εμφάνισή του στην Αλεξανδρούπολη

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια του GNTM δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

E-Daily 3.Left Χτες
Η κριτική επιτροπή του νέου κύκλου φόρεσε περούκες και πόζαρε χαρούμενα σε διάλειμμα από τα γυρίσματα

Ημισκούμπρια: Πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Πλατεία Νερού – δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Βάλε τι βαρεμένοι τώρα είναι για να της κάνει πρόταση γάμου στα Ημισκούμπρια», ακούστηκε από τη σκηνή, καθώς το κοινό σφύριζε και χειροκροτούσε