E-Daily

Billie Eilish: Το πορνό κατέστρεψε το μυαλό μου και την σeξουαλική μου ζωή

Η τραγουδίστρια μιλά για τον εθισμό της στο πορνό από την ηλικία των 11 ετών

15/12/2021 | 12:31

@billieeilish / Instagram

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια-στιχουργός Billie Eilish μίλησε για τον εθισμό της στην παρακολούθηση πορνογραφίας, ο οποίος ξεκίνησε από την ηλικία των 11 ετών, αλλά και για το πώς ο εθισμός της, της δημιουργούσε εφιάλτες και την έκανε να δυσκολεύεται στα ραντεβού της.

Η Eilish, η οποία γίνεται 20 ετών το περασμένο Σάββατο, μίλησε στο Howard Stern Show στο ραδιόφωνο Sirius XM τη Δευτέρα.

«Νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Κάποτε έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν 11», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε ότι τη βοηθούσε να αισθάνεται «ένα με τα cool παιδιά».

«Πιστεύω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εθίστηκα σε τόσο πορνό», πρόσθεσε, λέγοντας ότι υπέφερε από εφιάλτες επειδή, ορισμένα από τα βίντεο που έβλεπε ήταν αρκετά βίαια και υβριστικά.

Η Eilish, η οποία σπούδασε στο Λος Άντζελες και έχει επτά βραβεία Grammy, είναι γνωστή για τους ιδιαίτερους στίχους των τραγουδιών της.

Στη μπαλάντα «Male Fantasy» στο δεύτερο άλμπουμ της «Happier Than Ever», τραγουδά για τις στιγμές που είναι μόνη στο σπίτι και προσπαθείι να αποσπάσει την προσοχή της βλέποντας πορνό, για να μην θυμάται μια διαλυμένη της σχέση.

Η Eilish τονίζει ότι πλέον νιώθει θυμωμένη με τον εαυτό της που νόμιζε ότι ήταν εντάξει να παρακολουθεί τόσο πολύ πορνό.

«Τις πρώτες φορές που, ξέρετε, έκανα σeξ, δεν έλεγα όχι, ακόμα και αν δεν ένιωθα καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που υποτίθεται πρέπει να με ελκύει», εξομολογήθηκε.

Η Eilish, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της φορώντας φαρδιά ρούχα για να εμποδίζει τους ανθρώπους να σχολιάζουν το σώμα της, έγινε το νεότερο άτομο στην ιστορία που κέρδισε και τα τέσσερα κορυφαία βραβεία Grammy την ίδια χρονιά, όταν πήρε στο σπίτι τα αγαλματίδια για τον πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη, για το καλύτερο άλμπουμ, δίσκο και τραγούδι της χρονιάς το 2020, σε ηλικία 18 ετών.

Ωστόσο η φήμη της, την δυσκόλευε στο να βγει ραντεβού και να αναπτύξει υγιής σχέσεις.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να βγαίνεις ραντεβού με ανθρώπους όταν σε γνωρίζουν. Συνήθως είναι είτε τρομοκρατημένοι μαζί σου είτε νομίζουν ότι είσαι εκτός των ορίων τους», είπε η Eilish στον Stern.

Στην ίδια συνέντευξη με τον Stern, η Eilish αποκάλυψε ότι είχε Covid τον Αύγουστο και δεν ήταν καλά για δύο μήνες και είναι σίγουρη ότι «θα πέθαινε» αν δεν είχε εμβολιαστεί.

«Θέλω να είναι σαφές ότι λόγω του εμβολίου είμαι καλά», είπε. «Νομίζω ότι αν δεν εμβολιαζόμουν, θα είχα πεθάνει, γιατί ήταν κακό.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Tabloid Χτες
Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει...»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

TV Buzz Χτες
Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Social Χτες
H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει

Σοφία Χατζηπαντελή: Με μαύρα εσώρουχα στο Instagram το μοντέλο

Tabloid Χτες
Κατακτώντας την τέχνη του να αισθάνεσαι τέλεια χωρίς να είσαι τέλεια, έγραψε