E-Daily

Billie Eilish: Το πορνό κατέστρεψε το μυαλό μου και την σeξουαλική μου ζωή

Η τραγουδίστρια μιλά για τον εθισμό της στο πορνό από την ηλικία των 11 ετών

15/12/2021 | 12:31

@billieeilish / Instagram

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια-στιχουργός Billie Eilish μίλησε για τον εθισμό της στην παρακολούθηση πορνογραφίας, ο οποίος ξεκίνησε από την ηλικία των 11 ετών, αλλά και για το πώς ο εθισμός της, της δημιουργούσε εφιάλτες και την έκανε να δυσκολεύεται στα ραντεβού της.

Η Eilish, η οποία γίνεται 20 ετών το περασμένο Σάββατο, μίλησε στο Howard Stern Show στο ραδιόφωνο Sirius XM τη Δευτέρα.

«Νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Κάποτε έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν 11», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε ότι τη βοηθούσε να αισθάνεται «ένα με τα cool παιδιά».

«Πιστεύω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εθίστηκα σε τόσο πορνό», πρόσθεσε, λέγοντας ότι υπέφερε από εφιάλτες επειδή, ορισμένα από τα βίντεο που έβλεπε ήταν αρκετά βίαια και υβριστικά.

Η Eilish, η οποία σπούδασε στο Λος Άντζελες και έχει επτά βραβεία Grammy, είναι γνωστή για τους ιδιαίτερους στίχους των τραγουδιών της.

Στη μπαλάντα «Male Fantasy» στο δεύτερο άλμπουμ της «Happier Than Ever», τραγουδά για τις στιγμές που είναι μόνη στο σπίτι και προσπαθείι να αποσπάσει την προσοχή της βλέποντας πορνό, για να μην θυμάται μια διαλυμένη της σχέση.

Η Eilish τονίζει ότι πλέον νιώθει θυμωμένη με τον εαυτό της που νόμιζε ότι ήταν εντάξει να παρακολουθεί τόσο πολύ πορνό.

«Τις πρώτες φορές που, ξέρετε, έκανα σeξ, δεν έλεγα όχι, ακόμα και αν δεν ένιωθα καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που υποτίθεται πρέπει να με ελκύει», εξομολογήθηκε.

Η Eilish, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της φορώντας φαρδιά ρούχα για να εμποδίζει τους ανθρώπους να σχολιάζουν το σώμα της, έγινε το νεότερο άτομο στην ιστορία που κέρδισε και τα τέσσερα κορυφαία βραβεία Grammy την ίδια χρονιά, όταν πήρε στο σπίτι τα αγαλματίδια για τον πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη, για το καλύτερο άλμπουμ, δίσκο και τραγούδι της χρονιάς το 2020, σε ηλικία 18 ετών.

Ωστόσο η φήμη της, την δυσκόλευε στο να βγει ραντεβού και να αναπτύξει υγιής σχέσεις.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να βγαίνεις ραντεβού με ανθρώπους όταν σε γνωρίζουν. Συνήθως είναι είτε τρομοκρατημένοι μαζί σου είτε νομίζουν ότι είσαι εκτός των ορίων τους», είπε η Eilish στον Stern.

Στην ίδια συνέντευξη με τον Stern, η Eilish αποκάλυψε ότι είχε Covid τον Αύγουστο και δεν ήταν καλά για δύο μήνες και είναι σίγουρη ότι «θα πέθαινε» αν δεν είχε εμβολιαστεί.

«Θέλω να είναι σαφές ότι λόγω του εμβολίου είμαι καλά», είπε. «Νομίζω ότι αν δεν εμβολιαζόμουν, θα είχα πεθάνει, γιατί ήταν κακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εξαφάνιση που σημάδεψε τη βρετανική ροκ σκηνή και οι θεωρίες που επιμένουν μέχρι σήμερα

Celebrity Stories 08.02.2026
31 χρόνια μυστήριο: Τι απέγινε πραγματικά ο Richey Edwards των Manic Street Preachers;

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid Χτες
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid Χτες
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid Χτες
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories Χτες
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid Χτες
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Προχτές
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Προχτές
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Προχτές
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media