E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Halloween: Kills»: Έφτασε το τελικό trailer της ταινίας

Ο «μπαμπούλας» επιβίωσε από τις φλόγες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2021 | 13:56

«Halloween: Kills»: Έφτασε το τελικό trailer της ταινίας

Το «Halloween» (Νύχτα με τις μάσκες) αποτελεί αναμφίβολα μία από τις μακροβιότερες ανθολογίες θρίλερ στην ιστορία του σινεμά, με τον serial killer Michael Myers να συνεχίζει να σκορπά τον τρόμο, 43 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στο σινεμά. Το trailer για το νέο κεφάλαιο της ιστορίας του με τίτλο «Halloween Kills» είναι εδώ και έρχεται να ανατρέψει τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας του Halloween (2018), όπου όλοι πιστέψαμε ότι η Laurie (Jamie Lee Kurtis) κατάφερε να σκοτώσει τον Myers, βάζοντάς του φωτιά.

Ο «μπαμπούλας» ωστόσο όχι μόνο επιβίωσε από τις φλόγες αλλά σκότωσε και τους πυροσβέστες...

Ακολουθεί η πλήρης σύνοψη της ταινίας:

Λίγα λεπτά αφότου η Laurie Strode, η κόρη της Karen και η εγγονή Allyson άφησαν το κρυμμένο τέρας Michael Myers εγκλωβισμένο στο υπόγειο να καεί, η Laurie μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ επικίνδυνους τραυματισμούς, πιστεύοντας τελικά ότι σκότωσε τον βασανιστή της. Αλλά όταν ο Michael καταφέρνει να απελευθερωθεί από την παγίδα της Laurie, όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή.

Καθώς η Laurie πολεμά τον πόνο της και ετοιμάζεται να αμυνθεί εναντίον του, εμπνέει όλο τον Haddonfield να ξεσηκωθεί ενάντια στο ασταμάτητο τέρας. Οι γυναίκες του Strode εντάσσονται σε μια ομάδα άλλων επιζώντων από την πρώτη επίθεση του Michael που αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν όχλο επαγρύπνησης που ξεκινά να τον κυνηγήσει μια για πάντα. Το κακό πεθαίνει απόψε

Το Halloween Kills επανενώνει τους Kyle Richards, Nancy Stephens και Charles Cyphers από την αρχική ταινία του Halloween του 1978 ως αυτοί που επέζησαν, και ο νεοφερμένος της σειράς Anthony Michael Hall θα υποδυθεί τον Tommy Doyle. Ο Nick Castle, ο αρχικός Michael, επιστρέφει και θα είναι το πρόσωπο που κρύβεται κάτω από τη μάσκα, ενώ ο κασκαντέρ James Jude Courtney θα αναλάβει όλα τα «φονικά». Ο Will Patton θα επιστρέψει στον ρόλο του ως αστυνομικός του Haddonfield.

Το Halloween Kills κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και στη συνδρομητική πλατφόρμα Peacock.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί η Gen Z λατρεύει την ποπ κουλτούρα των `90s & `00s περισσότερο από κάθε άλλη γενιά;

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Το καταφύγιο από το άγχος της υπερπληροφόρησης

Το απαγορευμένο τραγούδι του Bruce Springsteen: Γιατί δεν το έπαιξε ποτέ live;

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Γιατί ο Bruce Springsteen δεν παίζει ποτέ live τη μεγαλύτερή του επιτυχία στις ΗΠΑ

To γυναικείο γκρουπ που άνοιξε το δρόμο για το body positivity όταν δεν υπήρχε καν σαν έννοια

Μουσική 25.07.2026
Το τραγούδι ήταν το anthem της αυτοεκτίμησης πολύ πριν τα κινήματα κατά του body shaming και της αποδοχής κάθε σώματος γίνουν mainstream.

Τα βιβλία που θα σου εξηγήσουν τον κόσμο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Αν αναζητάς μια ευρύτερη εικόνα για το πώς λειτουργεί ο κόσμος, κάθε ένα από αυτά τα έργα μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου προσφέρει νέες οπτικές γωνίες.

Αγνώριστη η Αννα Βίσση στο «Όλο Πιο Πάνω» – Δείτε το νέο της look

Μουσική Χτες
Η Ελληνίδα σταρ συνεργάζεται με τον διεθνώς καταξιωμένο DJ ARGY σε ένα electro τραγούδι με μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα.

«Οδύσσεια» του Nolan: Πάνω από 127.000 εισιτήρια στα Village Cinemas

Σινεμά Προχτές
Η αυξημένη ζήτηση οδηγεί σε προσθήκη νέων προβολών και σε 4η εβδομάδα προπώλησης για την αίθουσα IMAX - μια ακόμα πρωτιά για την ταινία.

Οδύσσεια: Πώς μια τυχαία σκηνή με δελφίνια κέρδισε μια θέση στην ταινία του Nolan

E-Daily 3.Left Προχτές
Ένα δελφίνι πέρασε μπροστά από την IMAX κάμερα κατά τα γυρίσματα με τον Ματ Ντέιμον και ο σκηνοθέτης αποφάσισε να κρατήσει το πλάνο στην τελική εκδοχή της ταινίας.

Υπάρχει λόγος που αυτές οι ελληνικές σειρές παίζουν κάθε καλοκαίρι

TV Σειρές Προχτές
Οι ελληνικές σειρές που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι ξανά και ξανά – και δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ.

Το τηλεοπτικό «καταφύγιο» του καλοκαιριού που αγαπούν όλες οι γενιές

E-Daily 3.Left Προχτές
Η σειρά που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι ξανά και ξανά χωρίς να τη βαριόμαστε ποτέ

Ο Ματ Ντέιμον είχε γυναίκα σωσία στην «Οδύσσεια» – Τι είπε για τα μπράτσα της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η κασκαντέρ Ντέβυν Ντάλτον υποδύθηκε τον ηθοποιό στις σκηνές αναγκαστικής προοπτικής με τους γίγαντες Λαιστρυγόνες στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ποιοι metal κολοσσοί κλείνουν το Release Athens 2026 στην Πλατεία Νερού;

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Sabaton, Savatage και Epica ανεβαίνουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 για το μεγάλο φινάλε του Release Athens.