E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

To μυθικό ποσό που πρόσφερε το Netflix για το «Έτερος Εγώ»

Αποκαλύψεις Τσαφούλια για τη «Νέμεσις»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/7/2021 | 10:56

To μυθικό ποσό που πρόσφερε το Netflix για το «Έτερος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για τα μυθικά λεφτά του Netflix, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις».

Απολαυστικός και αποκαλυπτικός παράλληλα ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο podcast του Λάμπρου Φισφή, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Για την πρόταση του Netflix σχετικά με το Ετερος Εγώ, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote, ενώ παράλληλα προέβη και σε αποκαλύψεις για το τρίτο κομμάτι, της «Νέμεσις».

Η πρόταση του Netflix

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος μιλώντας για την πρόταση που έγινε από το Netflix είπε πως το «Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα», όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια.

Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό για να βρουν την χρυσή τομή. Όταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικά. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη «Νέμεσις».

«Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να το το Netflix παντού εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η COSMOTE TV και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix, από την αρχή, είχε στο μυαλό του κάτι σαν το "La Casa De Papel", δηλαδή όπως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε.

Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι' αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την μη επίτευξη συμφωνίας που θα άνοιγε τον δρόμο του Netflix και σε άλλους δημιουργούς.

Αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις»

Όταν η κουβέντα έφτασε στον 3ο κύκλο της σειράς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε οτι θα υπάρχουν 51 νέοι χαρακτήρες που η πάρουσία τους δεν θα ξεπερνά τις τρεις σκηνές, ενώ θα επιστρέψει και η νοσοκόμα που είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη.

Μάλιστα ήταν κατηγορηματικός πως θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παίκτρια του κροατικού Your Face Sounds Familiar μεταμορφώθηκε σε Αννα Βίσση και εντυπωσίασε ‑Βίντεο

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Η Nora Ćurković «έκλεψε» την παράσταση και κατέκτησε τη νίκη στο show

Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ στο Λονδίνο

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει η Γκαμπριέλ Καρίνγκτον. Υπέκυψε στα τραύματά της η 32χρονη influencer που είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό της

Τζολί – Πιτ: H καθυστέρηση της δίκης, οι ισχυρισμοί και η νομική μάχη των 164 εκατ. δολαρίων

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Η Angelina Jolie εμφανίζεται πρόθυμη να δεχτεί νέα καθυστέρηση στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt για το γαλλικό οινοποιείο Château Miraval

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 1.Hero 26.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Χτες
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό