E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόσα χρήματα έδινε το Netflix για το για το «Έτερος Εγώ»

Αποκαλύψεις για τον 3ο κύκλο

Δημοσίευση 13/7/2021 | 15:31

Πόσα χρήματα έδινε το Netflix για το για το «Έτερος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για τα μυθικά λεφτά του Netflix, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις».
Απολαυστικός και αποκαλυπτικός παράλληλα ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο podcast του Λάμπρου Φισφή, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Για την πρόταση του Netflix σχετικά με το Ετερος Εγώ, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote, ενώ παράλληλα προέβη και σε αποκαλύψεις για το τρίτο κομμάτι, της «Νέμεσις».

Η πρόταση του Netflix

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος μιλώντας για την πρόταση που έγινε από το Netflix είπε πως το «Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα», όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια.
Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό για να βρουν την χρυσή τομή. Όταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικά. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη «Νέμεσις».

«Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να το το Netflix παντού εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η COSMOTE TV και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix, από την αρχή, είχε στο μυαλό του κάτι σαν το "La Casa De Papel", δηλαδή όπως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε.

Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι' αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την μη επίτευξη συμφωνίας που θα άνοιγε τον δρόμο του Netflix και σε άλλους δημιουργούς.

Αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις»

Όταν η κουβέντα έφτασε στον 3ο κύκλο της σειράς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε οτι θα υπάρχουν 51 νέοι χαρακτήρες που η πάρουσία τους δεν θα ξεπερνά τις τρεις σκηνές, ενώ θα επιστρέψει και η νοσοκόμα που είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη.

Μάλιστα ήταν κατηγορηματικός πως θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φίνος Φιλμ: Το βίντεο με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο για τη Γιορτή του Μπαμπά

E-Daily 3.Left 21.06.2026
«Ο καλύτερος πατέρας του ελληνικού κινηματογράφου» - έτσι χαρακτηρίζει η εταιρεία παραγωγής τον αείμνηστο ηθοποιό στην ανάρτησή της

Ποιοι ανέβηκαν στη σκηνή με τα Ημισκούμπρια στο Release Athens 2026 και τι έγινε στην Πλατεία Νερού

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Χιλιάδες θεατές αποθέωσαν το θρυλικό χιπ χοπ συγκρότημα που γιόρτασε 30 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση με εκπλήξεις και καλεσμένους.

Ποιες gay ταινίες αξίζει να δεις ‑ Η λίστα που θα σε συγκινήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Το Cinobo διαθέτει μια λίστα με queer ιστορίες αγάπης, ταυτότητας και αποδοχής από όλο τον κόσμο.

10 τραγούδια για να σκεφτείς καλύτερα τη ζωή σου

E-Daily 3.Left Χτες
Όλα δίνουν τον τόνο της επιστροφής σου

Plastiras Lake Festival 2026: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν πας – Line up, activities και τιμές εισιτηρίων

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το φεστιβάλ στον Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου, στη Λίμνη Πλαστήρα, διεξάγεται από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου 2026 με Thievery Corporation, Πυξ Λαξ, Γιάννη Χαρούλη και πολλούς ακόμα.

Gorillaz στην Αθήνα: Κυκλοφόρησαν νέα εισιτήρια ‑ πόσο κοστίζουν και πού τα βρίσκεις

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τη βραδιά της 25ης Ιουνίου στην Πλατεία Νερού διατίθεται τώρα στα 55€.

Nick Cave & The Bad Seeds: Τι λένε οι κριτικοί για την περιοδεία που έρχεται στο Release Athens

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Οι Nick Cave & The Bad Seeds εμφανίζονται στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2025.

Mad VMA 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Από τον Ακύλα που άνοιξε τη βραδιά έως το ντουέτο Ελληνίδου-Δημητρίου και την παρουσία της νικήτριας της Eurovision, Dara, τα Mad VMA 2026 έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Γιώργος Περρής: Τιμήθηκε από τη Γαλλία με τον τίτλο Chevalier des Arts et des Lettres

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η επίσημη τελετή παρασημοφόρησης πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Πρέσβειρα της Γαλλίας, Laurence Auer, παρουσία εκπροσώπων του πολιτισμού και της διπλωματίας.

Ταινίες της εβδομάδας: Η 5η ταινία Toy Story είναι εδώ και ανυπομονούμε!

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες