E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόσα χρήματα έδινε το Netflix για το για το «Έτερος Εγώ»

Αποκαλύψεις για τον 3ο κύκλο

Δημοσίευση 13/7/2021 | 15:31

Πόσα χρήματα έδινε το Netflix για το για το «Έτερος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για τα μυθικά λεφτά του Netflix, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις».
Απολαυστικός και αποκαλυπτικός παράλληλα ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο podcast του Λάμπρου Φισφή, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Για την πρόταση του Netflix σχετικά με το Ετερος Εγώ, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote, ενώ παράλληλα προέβη και σε αποκαλύψεις για το τρίτο κομμάτι, της «Νέμεσις».

Η πρόταση του Netflix

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος μιλώντας για την πρόταση που έγινε από το Netflix είπε πως το «Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα», όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια.
Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό για να βρουν την χρυσή τομή. Όταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικά. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη «Νέμεσις».

«Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να το το Netflix παντού εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η COSMOTE TV και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix, από την αρχή, είχε στο μυαλό του κάτι σαν το "La Casa De Papel", δηλαδή όπως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε.

Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι' αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την μη επίτευξη συμφωνίας που θα άνοιγε τον δρόμο του Netflix και σε άλλους δημιουργούς.

Αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις»

Όταν η κουβέντα έφτασε στον 3ο κύκλο της σειράς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε οτι θα υπάρχουν 51 νέοι χαρακτήρες που η πάρουσία τους δεν θα ξεπερνά τις τρεις σκηνές, ενώ θα επιστρέψει και η νοσοκόμα που είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη.

Μάλιστα ήταν κατηγορηματικός πως θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«To είδα να συμβαίνει!»: Σκότωσε τη ροκ μουσική η... CIA; Τι έγινε στο MTV το 1997

Μουσική 06.03.2026
Η θεωρία συνωμοσίας του Billy Corgan των Smashing Pumpkins

Ταινία «Game of Thrones» ετοιμαζει η Warner Bros: 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου της σειράς

Σινεμά Προχτές
Ένα φιλόδοξο prequel που μεταφέρει για πρώτη φορά τη δράση της σειράς στη μεγάλη οθόνη

Στέλιος Τσουκιάς: «Ο νέος μου δίσκος είναι το πιο ειλικρινές πράγμα που έχω κάνει μέχρι σήμερα»

Μουσική Προχτές
Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και με το live της 20ης Μαρτίου στο Soul να ανοίγει την περιοδεία του, ο Στέλιος Τσουκιάς ανοίγει τα χαρτιά του

Οι 10 ταινίες που αποκαλύπτουν το πραγματικό Ιράν – Όσα δεν θα δεις ποτέ στα δελτία ειδήσεων

Σινεμά 03.03.2026
Από την κοινωνική καταπίεση μέχρι την ποίηση της καθημερινότητας, ο ιρανικός κινηματογράφος μιλά με ειλικρίνεια για φύλο, τάξη, επιθυμία και επιβίωση

Brit Awards 2026: Κυριάρχησε η Olivia Dean ‑ Δείτε τη λίστα με τους νικητές

Μουσική 01.03.2026
Η τραγουδίστρια ξεχώρισε κατακτώντας τέσσερα βραβεία, ενώ ο Σαμ Φέντερ έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις

Στο Τέλος: Η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδά για έρωτες που σβήνουνε

Μουσική 25.02.2026
Μουσική: Σταύρος Σιόλας - Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε ποια ταινία κόντεψε να πεθάνει την ώρα των γυρισμάτων

Σινεμά 23.02.2026
Το 2ο επεισόδιο του νέου podcast του E-Daily.gr, «Καρέ-Καρέ», είναι αφιερωμένο στα ματυχήματα της Αλίκης Βουγιουκλάκη