E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόσα χρήματα έδινε το Netflix για το για το «Έτερος Εγώ»

Αποκαλύψεις για τον 3ο κύκλο

Δημοσίευση 13/7/2021 | 15:31

Πόσα χρήματα έδινε το Netflix για το για το «Έτερος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για τα μυθικά λεφτά του Netflix, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις».
Απολαυστικός και αποκαλυπτικός παράλληλα ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο podcast του Λάμπρου Φισφή, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Για την πρόταση του Netflix σχετικά με το Ετερος Εγώ, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote, ενώ παράλληλα προέβη και σε αποκαλύψεις για το τρίτο κομμάτι, της «Νέμεσις».

Η πρόταση του Netflix

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος μιλώντας για την πρόταση που έγινε από το Netflix είπε πως το «Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα», όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια.
Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό για να βρουν την χρυσή τομή. Όταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικά. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη «Νέμεσις».

«Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να το το Netflix παντού εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η COSMOTE TV και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix, από την αρχή, είχε στο μυαλό του κάτι σαν το "La Casa De Papel", δηλαδή όπως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε.

Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι' αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την μη επίτευξη συμφωνίας που θα άνοιγε τον δρόμο του Netflix και σε άλλους δημιουργούς.

Αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις»

Όταν η κουβέντα έφτασε στον 3ο κύκλο της σειράς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε οτι θα υπάρχουν 51 νέοι χαρακτήρες που η πάρουσία τους δεν θα ξεπερνά τις τρεις σκηνές, ενώ θα επιστρέψει και η νοσοκόμα που είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη.

Μάλιστα ήταν κατηγορηματικός πως θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

It’s a Sin... να το χάσεις: Οι Pet Shop Boys θα φέρουν πίσω τα 80s στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Dreamworld: Μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες

Metallica: Ο θάνατος που άλλαξε την ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος

E-Daily 3.Left Χτες
Το μοιραίο τροχαίο στη Σουηδία

Η σειρά του Netflix που έγινε No1 σε πάνω από 50 χώρες

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας νέος Κρίζι για μια νέα εποχή

Ανατροπή στη Eurovision 2026: Η Φινλανδία αλλάζει το παιχνίδι λίγο πριν τον τελικό

E-Daily 3.Left Προχτές
Λίγα 24ώρα πριν τον Α’ ημιτελικό, οι συμμετοχές ανοίγουν τα κρυμμένα τους χαρτιά

Το μόνο μέρος φέτος το καλοκαίρι που θα ακούσεις punk rock θα είναι το Release Athens Festival

E-Daily 3.Left Προχτές
Γιατί δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ημέρα

Eurovision: Το πρώτο βίντεο του Akyla από την πρόβα

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο του Έλληνα εκπροσώπου…

5 σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις στο Netflix

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Αν ψάχνεις σειρές που συνδυάζουν το έξυπνο χιούμορ με την ωμή αλήθεια των ανθρώπινων σχέσεων και των κοινωνικών στερεοτύπων

Oι Megadeth διασκευάζουν Metallica επί σκηνής!

Φεστιβάλ 04.05.2026
Ο Dave Mustaine «τιμά» ένα κλασικό τραγούδι με τη δική του υπογραφή

Το Emily in Paris στη Μύκονο: Η αποκάλυψη για το πρόγραμμα των γυρισμάτων

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Στην Ελλάδα πρόκειται να βρεθεί σε λίγες ημέρες η παραγωγή του Emily in Paris, καθώς μέρος των γυρισμάτων του θα πραγματοποιηθούν στη Μύκονο

Η Shakira έγραψε ιστορία στο Ρίο: Δωρεάν συναυλία για 2 εκατ. ανθρώπους στην Κοπακαμπάνα

Μουσική 03.05.2026
Με περισσότερους από 90 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, τέσσερα βραβεία Grammy και 15 Latin Grammy, η Σακίρα έχει τεράστια απήχηση στη Βραζιλία