E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Jessica Walter : Πέθανε η λατρεμένη Λουσίλ του Arrested Development

Είχε κερδίσει για αυτόν της το ρόλο Emmy Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/3/2021 | 20:57

Jessica Walter : Πέθανε η λατρεμένη Λουσίλ του Arrested Development

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε στον ύπνο της η γνωστή ηθοποιός Τζέσικα Γουόλτερ (Jessica Walter) που είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά των ’00s «Arrested Development».

Η Γουόλτερ έγινε γνωστή μέσα από την κωμική αυτή σειρά ως Λουσίλ Μπλουθ (Lucille Bluth), την ψυχρή μητέρα και αρχηγό της οικογένειας Μπλουθ που από τα πλούτη βυθίστηκε ξαφνικά στη φτώχεια. Η Λουσίλ Μπλουθ συνεχώς έπινε το αγαπημένο της μαρτίνι και προσέβαλε με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς τα τρία της παιδιά, μην μπορώντας να «χωνέψει» το γεγονός ότι έπρεπε να εγκαταλείψει τον αριστοκρατικό τρόπο ζωής της.

Η Γουόλτερ είχε κερδίσει για αυτόν της το ρόλο Emmy Β’ Γυναικείου Ρόλου.

H σειρά με το πολύ αιχμηρό χιούμορ παίζονταν από το 2003 έως το 2006 και αναβίωσε από το Netflix για μια σεζόν το 2018. Σε αυτήν παίζουν άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Τζέισον Μπέιτμαν, η Πόρσια ντε Ρόσι (σύζυγος της Έλεν Ντι Τζένερες), ο Γουίλ Αρνέτ (η φωνή του Bojack Horseman), o Μάικλ Σέρα και άλλοι.
Η καριέρα της Τζέσικα Γουόλτερ

Η Τζέσικα Γουόλτερ είχε επίσης κερδίσει Emmy Α’ Γυναικείου Ρόλου για το «Amy Prentiss» στο οποίο ενσάρκωνε τον ομότιτλο χαρακτήρα.

Στη σειρά κινουμένων σχεδίων του FX «Archer», η Walter δάνειζε τη φωνή της στην Malory Archer, την μητέρα του κύριου χαρακτήρα και αρχηγού της ιδιωτικής κατασκοπικής υπηρεσίας. Είχε δανείσει τη φωνή της στην Fran Sinclair του «Dinosaurs» και στην Granny Goodness του «Harley Quinn». Τέλος, έχει παίξει στα «Play Misty for Me» (1971), «Grand Prix» (1966) και «The Group» (1966) και στην πρώτη σεζόν του «90210».

Η Walter είχε μια κόρη, την Brooke Bowman, και έναν εγγονό, τον Micah Heymann.

«Με βαριά καρδιά σας επιβεβαιώνω τον χαμό της αγαπημένης μου μητέρας, Jessica. Ηθοποιός για έξι δεκαετίες, η μεγαλύτερη ευχαρίστησή της ήταν να φέρνει χαρά στους άλλους μέσα από τις ιστορίες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αν και η κληρονομιά της θα συνεχίσει να ζει μέσα από τη δουλειά της, θα τη θυμόμαστε για το πνεύμα της, την τάξη της και τη χαρά της για ζωή», έγραψε η κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Ελλάδα 11.04.2026
Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση