E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sex Education: Τα καλά και τα κακά της 2ης σεζόν

Η σειρά επέστρεψε και μας έκανε να σκεφτούμε γύρω από πολλά θέματα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 22/1/2020 | 00:26

Sex Education: Τα καλά και τα κακά της 2ης σεζόν
@collider.com

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του «Sex Education» είναι επιτέλους εδώ. Μια διαφορετική teen σειρά γύρω από το σeξ και τις επιπτώσεις που έχει στην ζωή του ανθρώπου από την εφηβεία μέχρι και το τέλος της. Όπως και η πρώτη σεζόν, έτσι και η δεύτερη βασίζεται γύρω από την ζωή ενός αγοριού, του Otis, ο οποίος δίνει συμβουλές στους συνομήλικούς του για θέματα γύρω από το σeξ, έχοντας το background δυο γονιών που είναι επαγγελματίες γύρω από το ζήτημα.

Οι ιστορίες είναι πολλές και οι χαρακτήρες επίσης, κάτι που σε κάποια σημεία δεν είναι και ότι καλύτερο. Η κύρια ιστορία που ενδιαφέρει και τους περισσότερους είναι η σχέση του Otis με την Maeve, η οποία περνάει από 40 κύματα, για να καταλήξει σε μια υπόσχεση για τρίτη σεζόν, κάτι που όμως δεν ανακοινωθεί επίσημα από το Netflix. Αν η σειρά δεν ανανεωθεί, τότε το συγκεκριμένο τέλος θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε. Αλλά το πιθανότερο είναι πως η σειρά θα επιστρέψει, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί σε αυτό το ειδύλλιο.

Η σειρά συνεχίζει να ντύνει με όμορφη μουσική κάθε περίσταση και ενσωματώνει διάφορους χαρακτήρες με επιτυχία τις περισσότερες φορές. Καταφέρνει επίσης να περάσει πολλά νοήματα γύρω από την σeξουαλική διαπαιδαγώγηση, τις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως την σχέση των φύλων. Το πιο αριστοτεχνικά χτισμένο νόημα, είναι αυτό της σeξουαλικής παρενόχλησης, που ξεκινάει από ένα λεωφορείο, περνάει από την αστυνομία και την φοβία και φτάνει στην ένωση των γυναικών εναντίον κάθε επαφής που δεν υπάρχει συναίνεση. Ένα θέμα επίκαιρο και με πολύ προβολή, που όμως στο «Sex Education» αντιμετωπίζεται τρυφερά από μια ομάδα εφήβων που είναι αποφασισμένη να αλλάξει το μέλλον.

http://www.bestmovie.it/bestserial/sex-education-svelate-le-prime-foto-ufficiali-della-seconda-stagione/723290/

@bestmovie.it

Ο γάμος, οι εργασιακές σχέσεις και πολλά άλλα θέματα θίγονται, κάποιες φορές με βαθύ και κάποιες με επιφανειακό τρόπο. Η αλήθεια είναι πως η 2η σεζόν χάνει λίγο σε ένταση αλλά κερδίζει σε εντυπώσεις. Και μια τρίτη σεζόν είναι απαραίτητη. Όχι γιατί το τέλος υπόσχεται πολλά ή γιατί θέλουμε να δούμε ξανά την παρέα από την Ουαλία, αλλά γιατί το «Sex Education» προσφέρει συγκινήσεις, ανατροπές, πληροφορίες γύρω από το σeξ και μια ματιά στην γενιά που έρχεται, η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική και ελπίζουμε περισσότερο απελευθερωμένη από τις προηγούμενες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grey’s Anatomy: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο «chief» της σειράς, Τζέιμς Πίκενς Τζούνιορ

TV Σειρές Χτες
Η ανακοίνωση του ηθοποιού και η σύμπτωση με την εξέλιξη της υγείας του Δρ. Γουέμπερ στη σειρά

Mariah Carey: Το νέο ρεκόρ που έσπασε φέτος το εμβληματικό «All I Want for Christmas is You»

Μουσική Χτες
Το τραγούδι αν και κυκλοφόρησε το 1994 χρειάστηκαν να περάσουν 23 χρόνια για να μπει για πρώτη φορά στο Top 10

Μπορεί η ιστορία του Φρανκεστάιν να γίνει πραγματικότητα;

Σινεμά Προχτές
Με αφορμή την πρεμιέρα της ομώνυμης ταινίας του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Κινηματογραφικά «διαμάντια» που απαγορεύτηκε η κυκλοφορία τους σε κάποιες χώρες

Σινεμά Προχτές
Θεωρήθηκαν ακατάλληλες, παραπλανητικές ή προσβλητικές για να προβληθούν

Οδύσσεια: Οι νέες φωτογραφίες από την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Ματ Ντέιμον ‑ Κόβει την ανάσα ο Δούρειος Ίππος

Σινεμά 14.11.2025
Οι εικόνες αποτυπώνουν τον Ντέιμον στον ρόλο του Οδυσσέα, να περπατά στο εντυπωσιακό πεδίο μάχης - Ο εντυπωσιακός Δούρειος Ίππος

5 τραγούδια των 80`s που έπιασαν το νόημα της ζωής

Μουσική 14.11.2025
Υπήρξαν τότε και καλλιτέχνες που μίλησαν για κάτι πιο ουσιαστικό

Devil Wears Prada 2: Το πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή που όλοι περιμέναμε

Σινεμά 13.11.2025
Το πρώτο teaser trailer μόλις κυκλοφόρησε, προκαλώντας φρενίτιδα στους λάτρεις της μόδας και του κινηματογράφου

Η λογοκλοπή που γέννησε έναν ύμνο: Η άγνωστη ιστορία του Born in the U.S.A.

Μουσική 11.11.2025
Πώς ένα ξεχασμένο σενάριο έγινε το πιο πολιτικό τραγούδι της Αμερικής

Αλέκος Τζανετάκος: Ο Έλληνας ηθοποιός που αρραβωνιάστηκε 17 φορές, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ

Σινεμά 09.11.2025
Το 3ο επεισόδιο του νέου podcast του E-Daily.gr, «Καρέ-Καρέ», είναι αφιερωμένο στην άγνωστη ζωή του