E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 27/3/2024 | 08:28

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Τρία αγόρια, ηλικίας 11, 12 και 16 ετών συνελήφθησαν πρόσφατα αφού παραδόθηκαν από τους γονείς τους για ληστεία σε τράπεζα του Χιούστον.

Τα περισσότερα παιδιά περνούν τις διακοπές από το σχολείο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, βλέποντας τηλεόραση ή συναναστρέφονται με τους φίλους τους, αλλά τρεις ανήλικοι του Χιούστον αποφάσισαν να αξιοποιήσουν καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο τους ληστεύοντας μια τοπική τράπεζα!

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι τα τρία αγόρια μπήκαν σε μια τράπεζα Wells Fargo στην περιοχή Greenspoint του βόρειου Χιούστον στις 14 Μαρτίου, πέρασαν ένα απειλητικό σημείωμα σε έναν ταμία και κατάφεραν να ξεφύγουν με τα πόδια με ένα άγνωστο χρηματικό ποσό. Όταν έφτασε η αστυνομία και έλεγξε το υλικό παρακολούθησης, σοκαρίστηκαν βλέποντας ότι οι ληστές τράπεζας ήταν απίστευτα νέοι.

«Η ηλικία των δύο μικρότερων, είναι ασυνήθιστη για ληστεία τράπεζας, είναι από τις πρώτες φορές που το βλέπω», είπε στο ABC13 ο Μάικ Σνάιντερ, ένας συνταξιούχος περιφερειακός δικαστής ανηλίκων. «Σκέφτηκα ότι είτε αυτό ήταν πολύ χαμηλό σε πολυπλοκότητα ή ίσως κάποιος ενήλικας να είχε κάποια σχέση με αυτό. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο».

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία, αλλά προς το παρόν οι τρεις «μικροί τρελάρες» κατηγορούνται για ληστεία με απειλή, κακούργημα δευτέρου βαθμού. Εάν αποδειχθεί η ενοχή τους, θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι με αναστολή έως ότου γίνουν 18 ετών ή φυλακή ανηλίκων μέχρι να κλείσουν τα 19, σύμφωνα με έναν δικηγόρο ποινικής υπεράσπισης.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάρις, παρόλο που οι τρεις ανήλικοι ληστές τράπεζας, ηλικίας 11, 12 και 16 ετών, δεν παρουσίασαν όπλο κατά τη διάρκεια της ληστείας, από το σημείωμα που πέρασαν από τον ταμία, πιστεύεται ότι ήταν οπλισμένοι.

Αφού έλεγξε τις κάμερες της τράπεζας, το FBI άρχισε να ανεβάζει αφίσες που έγραφαν «Αναγνωρίζετε αυτούς τους «μικρούς ραγάδες;» Είτε το πιστεύετε είτε όχι, απλώς λήστεψαν μια τράπεζα. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τριών δραστών, οι γονείς των δύο μικρότερων αγοριών βγήκαν μπροστά και παρέδωσαν τους γιους τους. Ο 16χρονος αναγνωρίστηκε μετά από άσχετο καβγά και αντιμετωπίστηκε από αστυνομική αρχή.

«Δεν υπάρχει τίποτα το ανάλαφρο σε αυτό το έγκλημα παρά τις μικρές ηλικίες», είπε ο πρώην ερευνητής του FBI, Μπιλ Ντέιλι, στο Inside Edition. «Αν η αστυνομία έμπαινε στην τράπεζα, ανεξάρτητα από το πόσο νέος μπορεί να είναι ένας δράστης, εάν τους αποτελούσε απειλή, κάτι κακό θα μπορούσε να συμβεί».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Tabloid 27.04.2024
Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Tabloid Χτες
Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει...»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

TV Buzz Χτες
Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Social Χτες
H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει