E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός σε εκπομπή της ΕΡΤ: Το σχόλιο της Βάσιας Αναστασίου έκανε μπαρούτι τη Σοφία Βούλτεψη

«Δεν θέλω να ξανακούσω πότε γεννήθηκες» είπε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στο μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 5/4/2026 | 12:57

Χαμός σε εκπομπή της ΕΡΤ: Το σχόλιο της Βάσιας Αναστασίου έκανε μπαρούτι τη Σοφία Βούλτεψη

Η τηλεοπτική αναμέτρηση στο σημερινό πρωινό πολιτικό τραπέζι της ΕΡΤ εξελίχθηκε σε λεκτικό ρινγκ, με την ένταση να ξεφεύγει γρήγορα.

Η συζήτηση με τη συμμετοχή της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφίας Βούλτεψη, και της Βάσιας Αναστασίου, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, πήρε από νωρίς «φωτιά», καθώς οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και το κλίμα έγινε ιδιαίτερα φορτισμένο.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η Βάσια Αναστασίου έκανε αναφορά στην ηλικία της συνομιλήτριάς της, προκαλώντας έντονη αντίδραση από τη Σοφία Βούλτεψη, η οποία ζήτησε να σταματήσει η επίκληση τέτοιων επιχειρημάτων που σχετίζονται με το πότε γεννήθηκε κανείς.

«Βάσια μου σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θέλω να ξανακούσω πότε γεννήθηκες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλτεψη, με την κυρία Αναστασίου να απαντά: «Κυρία Σοφία, εσείς είστε η Ελλάδα του 2.0, δεν είμαστε εμείς».

Η αντιπαράθεση δεν άργησε να κλιμακωθεί ακόμη περισσότερο, με την υφυπουργό να υποστηρίζει ότι η άποψη για ιστορικά ζητήματα δεν προϋποθέτει προσωπική εμπειρία της εκάστοτε εποχής. «Ούτε το 1821 είχαμε γεννηθεί, ούτε στους εμφυλίους, ούτε το 1940, αλλά έχουμε άποψη. Δεν θα ξαναπείτε “δεν είχατε γεννηθεί τότε”. Άμα δεν είχατε γεννηθεί, ξαναμπείτε στην κοιλιά της μαμάς σας και περιμένετε να γεννηθείτε», είπε.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο Κώστας Μπούμπας από την Ελληνική Λύση, με αποτέλεσμα το κλίμα στο στούντιο να γίνει ακόμη πιο χαοτικό. Οι παρουσιαστές προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα να επιβάλουν τάξη, ενώ ο Δημήτρης Κοτταρίδης επανερχόταν συνεχώς ζητώντας ηρεμία, επισημαίνοντας ότι δέχεται μηνύματα από τηλεθεατές και σχολιάζοντας: «Μας έχει πιάσει το κεφάλι μας!».

Η ένταση παρέμεινε στα ύψη, με τη Σοφία Βούλτεψη να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «έρχονται και μας κάνουν τις παρθένες!», ενώ χαρακτηριστικό της κατάστασης ήταν ότι η συζήτηση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι καλεσμένοι κατέληξαν να διαφωνούν ακόμη και για το Σάμινα.

Στο τέλος της εκπομπής, ο Δημήτρης Κοτταρίδης επιχείρησε να κλείσει το θέμα ζητώντας συγγνώμη από το κοινό για όσα εκτυλίχθηκαν, σημειώνοντας ότι δεν είχε ξαναζήσει παρόμοια κατάσταση. Η αντίδραση της υφυπουργού ήταν άμεση: «Αστα αυτά, κάθε φορά τα ίδια λες!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid 05.04.2026
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Tabloid 05.04.2026
H γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο, επιλέγοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram story

Σοφία Αλιμπέρτη: Η on air έκπληξη στον Good Job Nicky ‑ «Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα»

Tabloid 05.04.2026
«Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που είναι ο γιος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει μια ιδέα να γίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης»

Tabloid 05.04.2026
Σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς τηλεθεατές προχώρησε ο Χάρης Ρώμας

Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Τούνη: « Ο καταδικασμένος προκαλεί αντί να σκύψει το κεφάλι»

Tabloid 05.04.2026
«Αντιλαμβανόμαστε όλοι το νομικό ζήτημα, αλλά υπάρχει κι ένα ηθικό πλαίσιο», τόνισε η παρουσιάστρια

Χαμός σε εκπομπή της ΕΡΤ: Το σχόλιο της Βάσιας Αναστασίου έκανε μπαρούτι τη Σοφία Βούλτεψη

Media 05.04.2026
«Δεν θέλω να ξανακούσω πότε γεννήθηκες» είπε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στο μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

Το ξέσπασμα του Χάρη Λεμπιδάκη κατά της κριτικής επιτροπής στο J2US

Tabloid 05.04.2026
Με ένταση ξεκίνησε το αποψινό live επεισόδιο του Just the 2 of Us, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να έρχεται σε σύγκρουση με τους κριτές

Αννα Βίσση: Αυλαία στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια – Το φιλί στον Νίκο Καρβέλα και η ανακοίνωση

Tabloid 05.04.2026
Ύστερα από μια δεκαετία απόλυτης επιτυχίας, sold out εμφανίσεων και αξέχαστων στιγμών, η Αννα Βίσση αποχαιρέτησε το Hotel Ερμού με ένα φινάλε αντάξιο της πορείας της

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία