E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καρδίτσα: «Αν ήξερα τι θα πάθαινε, δεν θα τον άφηνα να φύγει» – Συγκλονίζει η μητέρα του τραγουδιστή που δολοφονήθηκε

Απαρηγόρητοι η μάνα του θύματος και ο αδελφός του

Δημοσίευση 24/3/2026 | 08:49

Καρδίτσα: «Αν ήξερα τι θα πάθαινε, δεν θα τον άφηνα να φύγει» – Συγκλονίζει η μητέρα του τραγουδιστή που δολοφονήθηκε

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του τραγουδιστή Γιώργου Τσιτόγλου στην Καρδίτσα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, προκαλώντας έντονο προβληματισμό για τα αίτια και τις συνθήκες του εγκλήματος.

Δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας, ενώ οι διώξεις που τους ασκήθηκαν αναδεικνύουν τη σοβαρότητα της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή, οι μαρτυρίες των συγγενών σκιαγραφούν το προφίλ ενός ανθρώπου αγαπητού και δοτικού, εντείνοντας το αίσθημα της απώλειας και τα ερωτήματα γύρω από το τραγικό περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στον 17χρονο που φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία του Γιώργου Τσιτόγλου στην Καρδίτσα. Στον 16χρονο κατηγορούμενο ο εισαγγελέας απήγγειλε την κατηγορία της συνέργειας σε ανθρωποκτονία. Οι δύο νεαροί έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

«Αν ήξερα ότι θα πάθαινε αυτό δεν θα τον άφηνα να φύγει», λέει στο Livenews η μητέρα του τραγουδιστή, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Μάνα φεύγω (είπε), ξέροντας ότι πηγαίνει στο κορίτσι. Δεν ρώτησα κι εγώ να πω, που θα πάει. Όλες τις μέρες εδώ στο σπίτι ήταν. Να με βοηθήσει να σκάψουμε τον κήπο. Μια χαρά ήμασταν».

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής έχουν καταγράψει τους δύο κατηγορούμενους να τρέχουν να απομακρυνθούν μετά τη δολοφονική επίθεση.

«Πάντα χαρούμενος ήταν. Δεν είχε πρόβλημα με κανέναν. Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο, αυτό αναρωτιόμαστε, γιατί τον φάγανε”, λέει ο αδελφός του στην ίδια εκπομπή στο Mega. Η μητέρα του συμπλήρωσε πως είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και ότι πονούσε τον άλλον.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως άκουσε θόρυβο και νόμισε πως είχε γίνει κάποιο τροχαίο. «Μόλις βγήκα είδα ασθενοφόρο και τον άνθρωπο κάτω σκεπασμένο με σεντόνι.»

Οι συγγενείς του τραγουδιστή απορρίπτουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται ο δικός τους άνθρωπος σε υπόθεση ναρκωτικών.

Συγγενής του κατηγορούμενου: Έπεσα από τα σύννεφα – Δεν είχε τέτοιες τάσεις

Συγγενής του 17χρονου κατηγορούμενου δήλωσε: «Δεν είχε τέτοιες τάσεις. Και εγώ έπεσα από τα σύννεφα χθες που τ’ ακούσαμε εκεί, που είδαμε την αστυνομία που πήγε. Κρίμα! Κρίμα το παιδάκι. Δεν φταίει όμως το παιδάκι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μην αναζητήσετε ποτέ αυτές τις 6 λέξεις στην Google, κίνδυνος να σας χακάρουν

Tech + Science 24.03.2026
Οι χάκερ επινοούν συνεχώς νέες και εξελιγμένες επιθέσεις σε βάρος χρηστών του διαδικτύου

Θεσσαλονίκη: Ανδρας έκλεψε 250 λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό και συνελήφθη

Ελλάδα 24.03.2026
Με τη χρήση λάστιχου κήπου τοποθέτησε τα καύσιμα σε πλαστικά δοχεία και αποχώρησε με ΙΧ αυτοκίνητο

Μετρό: Οι σταθμοί που θα κλείνουν νωρίτερα από σήμερα λόγω εργασιών

Ελλάδα 24.03.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Γραμμή 2 του Μετρό λόγω εργασιών στο τμήμα «Ομόνοια – Πανεπιστήμιο»

Επείγουσα ανάκληση αερόσακων Takata σε χιλιάδες οχήματα

Ελλάδα 24.03.2026
Συνολικά, εμπλέκονται 19 διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων

Ρέθυμνο: Απείλησε τη γυναίκα του με μαχαίρι και παρενέβη ο ανήλικος γιος τους

Ελλάδα 24.03.2026
Ο μόλις 14 ετών γιος τους παρενέβη για να προστατεύσει τη μητέρα του

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε νεκρός ηλικιωμένος στη λίμνη Περιστερίου

Ελλάδα 24.03.2026
Ο άτυχος 83χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα νερά της τεχνητής λίμνης

Πρόστιμα και συλλήψεις σε 6 εκπαιδευτήρια που εξαπατούσαν πελάτες με μαϊμού πτυχία

Ελλάδα 24.03.2026
Εντοπίστηκαν και φορολογικές παραβάσεις - Έξι συλλήψεις

Κύκλωμα με εικονικές εταιρείες: Πασίγνωστα πρόσωπα στο «κόλπο» ‑ Πάνω από 30 εκατ. ευρώ τα κέρδη

Ελλάδα 24.03.2026
Ονόματα της showbiz και γνωστός TikToker ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κόρινθος: «Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή θα φτάσουν στην αστυνομία» ‑ Η κατάθεση της ανήλικης

Ελλάδα 24.03.2026
Έξι συμμαθήτριες της ανήλικης θα προχωρήσουν σε καταγγελίες σε βάρος του 66χρονου καθηγητή

Πάτρα: 16χρονος γρονθοκόπησε μαθητή της Γ΄Δημοτικού επειδή του πείραζε την αδερφή

Ελλάδα 24.03.2026
Στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και μαχαίρι το οποίο το είχε στην κατοχή του για «λόγους ασφαλείας» όπως επικαλέστηκε